Plavky/podprsenky na větší prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2813
19.8.19 14:25

Letos jsem si koupila v HM, spodek s vrškem se dá nakombinovat. Byla jsem také zoufalá, nikde mi nic nebylo. Z nouze největší jsem zalezla i sem a vyzkoušela větší obvod s menšími košíčky (v mém případě 80D). Košíčky sedí fakt pěkně, vždy bojuji s tím, že při větším obvodu jsou hrozně daleko od sebe, tady to tak nebylo, sedly krásně. Obvod jsem zapošila a bylo. Už dlouho jsem neměla lépe padnoucí plavky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.8.19 14:26

Za mne jedině Triola. Plavky mají hezké, kvalitní a dá se koupit vršek a spodek zvlášť. Zkus jestli třeba mají eshop, to fakt nevím, u nás se prodávají jen v jednom kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
19.8.19 14:29
@Martule Lukáš píše:
Za mne jedině Triola. Plavky mají hezké, kvalitní a dá se koupit vršek a spodek zvlášť. Zkus jestli třeba mají eshop, to fakt nevím, u nás se prodávají jen v jednom kamenném obchodě.

Triolu jsem letos zkoušela, spoléhala na ni a odcházela jsem značně rozčarovaná. Když už mi byl nějaký vrchní díl, zas k tomu byl šílený střih toho spodního, který prostě neseděl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.8.19 14:45

@Temerenka Ja si kupovala plavky z Lidlu, vršek takovy ten bandeau střih, prsa to spis pritahne k sobe a spodek tam taky koupis docela hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
19.8.19 14:53

A obchody typu Spravná podrpsenka / Caresse…? Jestli ti neva dát 2-3 kapry, tak tam seženeš jak nic! Mám od nich dvoje plavky, oboje zn. Panache a je sice těžší se do nich nasoukat, ale drží, ani se nehnou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.8.19 14:55

Ahoj,
ja nakupuji v Le chaton, tam je jistota, ze sezenu a prodavacky poradi…v dolnich brezanech maji i outlet, plavky starsi kolekce o 50% levnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.8.19 15:02
@Temerenka píše:
Ahoj. Už je tu pár diskuzí na toto téma, ale nenašla jsem nic, co by mi pomohlo. Holky, kde kupujete podprsenky/plavky s většími košíčky?
Já mám 70 J, spodek 38/40, nemůžu nic najít a když se objeví plavky, co mi sednou dokonale (to se stalo jednou), vypadám v nich šíleně, roztáhnou mi prsa na strany… :zed: :zed:
Nebo nevíte, kde si nechat nějaké ušít? Klidně bych za padnoucí plavky dala 2-3 tisíce, pokud by mi opravdu seděly, jen nevím kam se obrátit…

Upřímně? jedině Le chaton
Drahé, ale jediné reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
19.8.19 15:07
@Dianadiana píše:
@Temerenka Ja si kupovala plavky z Lidlu, vršek takovy ten bandeau střih, prsa to spis pritahne k sobe a spodek tam taky koupis docela hezky :)

Z lidlu na prsa J určitě ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.8.19 16:08

Možná bych zkusila objednat z brastop.com, max. přijdeš o poštovné, když to budeš vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
19.8.19 16:20

Triola. Letos se mi sice nelíbí vůbec nic z jejich látkových motivů, naštěstí mám asi troje z loňska a předloňska. Koš mám tedy jen E, ale i tak mi nesedí všechno. Nezavrhla bych Triolu bez vyzkoušení alespoň střihu jejich plavkových košů. Když něco najdeš, tak si zapiš střih a příští rok si podle toho můžeš objednat, pokud si vybereš. Šla bych někam do prodejny nebo si nech něco poslat z eshopu, vrací v pohodě zpět. Je to lacinější než Le Chaton a vůbec, můžeš mít klidně plavky několikery jako odměnu za to, že teď asi žádné pořádné nemáš… :mrgreen: :mrgreen: Takže: 1× Le Chaton, 1× někdo jiný, 1× Triola, 1× ještě někdo jiný… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.8.19 16:23
@LaPaloma píše:
Triola. Letos se mi sice nelíbí vůbec nic z jejich látkových motivů, naštěstí mám asi troje z loňska a předloňska. Koš mám tedy jen E, ale i tak mi nesedí všechno. Nezavrhla bych Triolu bez vyzkoušení alespoň střihu jejich plavkových košů. Když něco najdeš, tak si zapiš střih a příští rok si podle toho můžeš objednat, pokud si vybereš. Šla bych někam do prodejny nebo si nech něco poslat z eshopu, vrací v pohodě zpět. Je to lacinější než Le Chaton a vůbec, můžeš mít klidně plavky několikery jako odměnu za to, že teď asi žádné pořádné nemáš… :mrgreen: :mrgreen: Takže: 1× Le Chaton, 1× někdo jiný, 1× Triola, 1× ještě někdo jiný… :P

Triola atyp neumí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
19.8.19 16:26
@Bábrdl píše:
Triola atyp neumí… :(

Jaký atyp, tam se objednává obojí zvlášť. Koše snad dělají do K.
Ještě jsem si vzpoměla - plavky FANTASY. Výroba někde ve Znojmu nebo Hodoníně, hezké motivy, obr koše, kupuje se zvlášť horní i dolní díl. Ceny normální, plavky tak za 1700-1800 oba díly.
Akorát mě nesedělo, co jsem si objednala, zdálo se mi to větší než deklarované číslo. Ale taky jsou na prodejnách, dá se nahledat na netu kde. Vždy to chce mít vyzkoušený koš, spodek dělají v několika variantách, větší škála střihů kalhotek než Triola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.8.19 21:08

A ještě prý TIMO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.8.19 23:32

Zkuste Triolu nebo Fantasy.. mám 65H a jinde taky neseženu:/