Plenka přes obličej

Anonymní
26.2.14 16:17

plenka přes obličej

Ahoj maminky, naše mimi ( 3 měsíce ) si dává plenu nebo bryndák na obličej - hlavně plínku. No a pak se jí snaží jako by nasávat a dělá u toho takové divné zvuky. Rozhazuje rukama. Setkal jste se s tím některá maminka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
26.2.14 16:19

Proc anonymne? ano mala to dela take, dodnes (8 mesicu) je to hra bububu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
26.2.14 16:20

Ve 3 měsících to nebude hra na bu, bu, bu…na to je malá…spíš „nasává“ pachy z té plenky…možná voní Tebou…Tvojí vůní…pokud kojíš, může vonět mlékem…miminka mají vytříbený čich… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1166
26.2.14 16:21

Myslím, že se s tím setkala skoro každá maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
26.2.14 16:22

Syn ma 5 měsíců a z plenkou přes obličej usína… Jinak neusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
26.2.14 16:24

Kdysi dělali vědci test s miminky…právě cca 3 měsíčními…položili vedle miminka látkovou plenu, pokapanou mlékem vlastní matky…na druhou stranu položili stejnou plenu, ale pokapanou mlékem cizí ženy…už takhle malá miminka se otáčela k plence s „vlastním“ mlékem a snažila se do té pleny „zavrtat“ obličej…čich tedy mají.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
131
26.2.14 16:56

Malej mi taky tak usínal s plenou přes obličej, to byly pohledy do kočáru když tam viděli jen plenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
26.2.14 16:57

Můj 4 měsíce to dělá taky. Hrozně u toho kope nožkama. Někdy mám pocit že se snad bojí nebo že se dusí. Oddělám mu ji a on na mě hodí usměv z toho usuzuje že přidušenej asi není :jazyk: Má rád mazlení, tak tahá přes hlavu i dečky a všechno z jemného materiálu. Musím dávat pozor než usne a chodit kontrolovat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 17:58

No raději anonym :D, no vypadá to fakt podivně - kdyby nasával, ale dělá u toho takové zvuky jako by se dusil, ale nedusí se (plena je prodyšná). Když plenu nebo bryndák mu s obličeje dám pryč tak na mě kouká jako co to děláš.. ale ty zvuky děs - fakt takové dusivé a taky u toho kope nožkama. Ze začátku jsem si říkala že mu to tam padne. Má ty ručičky ještě neohrabané, ale tet vím že to tam strká záměrně :think:

• Citovat
  • Upravit
4411
26.2.14 20:10

Dělají teda asi úplně to samé :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
26.2.14 20:26

Muj maly to dela taky. Pripada mi, ze jakoby z ni chce pit..Asi mu je to prijemny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 20:27

A mám ho nechat?

• Citovat
  • Upravit
4411
26.2.14 20:30

Já ho nechávám :mavam: A když se mi to zdá dlouho tak jdu a plenu mu odkryju, jindy si ji sundá sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.2.14 21:29

Moje malá si taky všechno tahá na hlavu, někdy zalézá i pod polštář (ale to až teď v půl roce). Mě přijde, že se tím dítě uklidňuje a že to není nic nenormálního. třeba až usne, tak bych mu to plínku sundala, pokud ho to neprobudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
27.2.14 06:40

Přesně ty pohledy do kočárku :-) já vždycky říkám že je jakkdyž ho bolí hlava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí