Biogaia a umělé mlíko

3384
26.2.14 08:47

biogaia a umělé mlíko

Můžu se zeptat jakou máte zkušenost s kapičkama BIOGAIA když je miminko jen na umělém mlíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
26.2.14 08:49

Myslím si, že když máte jen UM, tak se probiotika vyplatí ještě více, než když je dítě na MM. Děti na UM mají častěji zácpy a to by měly kapky eliminovat :-)

• Citovat
  • Upravit
12067
26.2.14 08:50

@mamulinka ja jsem Biogayu teda davala kdyz jsem jeste kojila, ale myslim ze to s mlikem nesouvii. deti nemaji vyvinutou mikrofloru ve strevech a proto maji koliky. rozhodne jsou probioticke kapicky biogaya dobre reseni jak prckum ulevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
26.2.14 08:53

Holky díky :-)

Zkusíme tedy dětská je dneska doporučila kvůli lepšímu netrávení umělého mlíčka a taky bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.2.14 08:55

Určitě tím nic nezkazíš, malej je bral skoro do roka a nevím jestli díky nim, ale nikdy neměl problémy s bříškem. hlavně, ať to funguje :-)

• Citovat
  • Upravit
3384
26.2.14 09:00

@Lizzi díky ono jí bříško zlobí má hrozný prdíky kolikrát až pláče když si prdne. A jak tlačí ven prdík tak se vždy poblinká :-( Kaká obden někdy i víckrát za den jak kdy :-) Dle doktorky je Nutrilon ok ze jí vyhovuje :-) Tak uvidime dneska je zajdu koupit přinejhorším je dám dcerkám ty lactobacilky basti každý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
26.2.14 09:09

@mamulinka urcite mu je davej, jen ucinnek nastupuje treba az po 14 dnech tak vytrvej. a je lepsi je davat v dopolednich hodinach. hlavne at to malickemu pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.2.14 09:25
@mamulinka píše:
Můžu se zeptat jakou máte zkušenost s kapičkama BIOGAIA když je miminko jen na umělém mlíčku?

Mám s tím jen samé výborné zkušenosti. Po neuvěřitelně dlouhých hodinách s pláčem bylo tohle jediné co nám tak skvěle pomohlo. Jo a pomohlo nám to během jednoho dne. Ráno jsem dala a večer byl orchestr :-) Bylo to neuvěřitelné jak tomu malému se ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
26.2.14 09:33

Jsou docela dobré, také jsem je dávala malýmu do mlíka, taky je na nutrilonu, bud jsem dávala nalačno nebo večer před spaním, malá změna nastala, ale trápí ho to pořád :,( zkusila jsem i biopron a swiiss, všechny měli stejný učinek, swiss je nejlevnější :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí