Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můžu se zeptat jakou máte zkušenost s kapičkama BIOGAIA když je miminko jen na umělém mlíčku?
Myslím si, že když máte jen UM, tak se probiotika vyplatí ještě více, než když je dítě na MM. Děti na UM mají častěji zácpy a to by měly kapky eliminovat ![]()
@mamulinka ja jsem Biogayu teda davala kdyz jsem jeste kojila, ale myslim ze to s mlikem nesouvii. deti nemaji vyvinutou mikrofloru ve strevech a proto maji koliky. rozhodne jsou probioticke kapicky biogaya dobre reseni jak prckum ulevit
Holky díky ![]()
Zkusíme tedy dětská je dneska doporučila kvůli lepšímu netrávení umělého mlíčka a taky bolení bříška.
Určitě tím nic nezkazíš, malej je bral skoro do roka a nevím jestli díky nim, ale nikdy neměl problémy s bříškem. hlavně, ať to funguje ![]()
@Lizzi díky ono jí bříško zlobí má hrozný prdíky kolikrát až pláče když si prdne. A jak tlačí ven prdík tak se vždy poblinká
Kaká obden někdy i víckrát za den jak kdy
Dle doktorky je Nutrilon ok ze jí vyhovuje
Tak uvidime dneska je zajdu koupit přinejhorším je dám dcerkám ty lactobacilky basti každý den ![]()
@mamulinka urcite mu je davej, jen ucinnek nastupuje treba az po 14 dnech tak vytrvej. a je lepsi je davat v dopolednich hodinach. hlavne at to malickemu pomuze
@mamulinka píše:
Můžu se zeptat jakou máte zkušenost s kapičkama BIOGAIA když je miminko jen na umělém mlíčku?
Mám s tím jen samé výborné zkušenosti. Po neuvěřitelně dlouhých hodinách s pláčem bylo tohle jediné co nám tak skvěle pomohlo. Jo a pomohlo nám to během jednoho dne. Ráno jsem dala a večer byl orchestr
Bylo to neuvěřitelné jak tomu malému se ulevilo.
Jsou docela dobré, také jsem je dávala malýmu do mlíka, taky je na nutrilonu, bud jsem dávala nalačno nebo večer před spaním, malá změna nastala, ale trápí ho to pořád
zkusila jsem i biopron a swiiss, všechny měli stejný učinek, swiss je nejlevnější ![]()