Plenky baby time z Penny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11052
3.7.17 08:32

@pistamonta Děkuji. A ty plenky Dada jsou v pohodě? Slyšela jsem na ně hodně chvály. Teď maji nějakou novinku dokonce za dobré peníze. Jak sedí velikosti? Třeba zelené Tesco se mi zdají být menší jak Pampers. Mám právě 3 balíky dvojek, tak nevím jestli už neudělat zásoby trojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.7.17 09:15

@Trojlístek jo ty dada jsou taky super, ja uz do jinych nepujdu asi…ale musim dobrat zasoby mam tam prave ty z penny a pampersky, ono spis asi zalezi jak mas miminko velke a tak. My mame okolo 6kg a dobiram podledni kusy z dvojek penny a jako jo uz je zacina mit malinke (davala bych uz trojky ale chci je dobrat) kdyz jsem vytahla pampers trojky tak jsem taky byla prekvapena jak jsou tenoucke ale vevnitr je dobrá mekka vrstva akorat se mi z nich osypala tak zatim nedavam, no a dada trojky jsem jeste neotevřela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11052
3.7.17 09:36

@pistamonta Děkuji za info. Naše miminko má cca 4,5 kg a jak se to blíží ke kg na obalu plenek tak je to znát. Pampers velikost 1 jsem dobrala tak, tak, pak to začalo být krátké. Tak tím, že mám 3 s půl balíků velikosti 2 do 6 kg, tak půjdu do velikosti 3, ty jsou do 9 kg a vyzkouším Dada i ty Penny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.7.17 10:07

@Trojlístek no prave nektere plenky jsou od 6-9kg a nektere od 5-9kg, takze to asi fakt je treba ozkouset, zase ty penny 2, mi prijdou vetsi jak pampers 3 (od oka) ale ty penny se rychle procuraji a hned chytaji do zluta. Ja si jezdim do Polska pro dada kde vyjde balik normalne za 190kc ale maji dobre akce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.7.17 12:21

S plenkami jsem byla spokojená, neprotékaly, žádné opruzeniny, koupila jsem je taky v nějaké akci a byla mile překvapená kvalitou za ty peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí