Plenky do vody DM

10
23.1.06 21:58

Plenky do vody DM

Máte,prosím,někdo zkušenosti s plenkami do vody z drogerie DM? Kolik stojí a jaké jsou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.1.06 22:07

my je užili na dovče u moře s ročním prckem.Krom toho jsme chodili do bazénu a koupališť tady doma a jsme s nima spokojení-koneckonců já ani jiné neobjevila.Stojí něco přes stovku-přesně si nepamatuju ajsou 7-13kg.Jen jsem nepochopila úplně, jak mají fungovat, protože když byla ještě plenka suchá a malej se počůral, rázem to teklo skrz.Jinak kamarádka dala dítě koupat v normálních tuším huggies, i když je pravda,že huggies byly nacucané a těžké zatímco naše vodní z DM stále tenké a lehké.
 laura

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.1.06 22:42

k čemu to je?

A že se tak ptám, pročpak jste caparty neposlaly do vody nahaté? Nemislím to zle, ale možná mi něco uniká. Myslím že moře tu trochu nečistoty snese.

• Citovat
  • Upravit
10
23.1.06 23:11

Já to potřebuju na mimiplavání,do bazénu bez plíny nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 23:29

Take jsme u more meli plenky z DM a nosili je i do bazenu a vyhovovaly nam stejne jako Huggies. Proc plavaci plenky? Do bazenu na detske plavani bych nas bez nich nepustili, v mori jsem rachala bez plen, ale davala do pisku plenky normalni nebo spodni kalhotky, abych ji nemusela vymejvat pisek az kdovi odkud :-) a do hoteloveho bazenu jsem taky davala plavaci plenky, jednak to byl 5 * hotel a taky hned prvni den jsme nastesti jenom v detskem brouzdalisti meli bobko-nehodu a neprala bych vam lovit rozpadajici se bobky kyblikem. Ac jsem se omlouvala, tak mistni spanelsti tatinkove meli zachvaty smichu jeste dva dny potom, co nas potkali. Zase hned vedeli jak se dcera jmenuje a ci je :-))))
neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
7553
23.1.06 23:36

Ahoj,
my používáme DM plavací na plavčo do bazénu. Bez plíny se tam nesmí… Stojí asi 110 a je jich tam 11 - 7-18kg. Jsou dobrý, nenasáknou, jsou pořád lehký:-) Dokonce jsem jednu zkusila použít 2× (vypranou mýdlem a usušenou) a dobrý:-)
V létě u moře bude na ostro, ale do bazénu bych jí dávala…
Petra s Matesem 9,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky