Plenky Pampers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
12.7.11 14:31

I tak mi to ale z netu prijde docela drahe, vzdyt casto jsou akce i v Tesku, Albertu, Kauflandu… :nevim: a v DM vychazi s kuponkama taky levneji! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.4.14 15:50

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, protože už mě začíná lézt na nervy, jak je poslední dobou téměř nemožné koupit Pampersky pro náš český trh. Všimli jste si, že poslední dobou jsou na trhu jen plenky pro rusky mluvící státy? Mají jiné obrázky, jsou méně kvalitní, už se mi párkrát stalo, že se mi urval při zapínání ten „suchý zip“, a to nejsem žádné lamželezo :-)
S plenkami jsem byla vždycky spokojená, ale teď už mě to začíná rozčilovat. Co ale s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.4.14 15:59

@Lejaa Nevšimla, nám Pampersky, a to ani ty bílé, maximálně nevyhovují, takže jsme se ustálili na pár jiných značkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.4.14 16:02

@Sluka
Na jakých třeba? My toho moc nezkusili. Jen BabyLove z DMka a ty nám vyhovovali pouze číslo 1, pak už byly divné. Pak jsme zkusili Happy a ty mi přišli tvrdé :-D no a pak ty pampersky a tam jsem už zůstali, protože neprotékají a syn z nich není opruzený, tak jsem neměnila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
28.4.14 16:17

@Lejaa Nám vyhovovali zelené i bílé :pankac: akorát mi přijde, že jsou zbytečně moc drahý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
28.4.14 16:19

Nám pampersky taky nevyhovují. Jedničky a dvojky nám protékaly, takže jsme je používali minimálně, tam byly nejlepší bella happy. Ty od trojek začaly protékat jak malá zvedá hodně nožičky, tak sem zkusila znovu zelený pampersky od vel. 4 (výroba polsko). Sice jí sedí krásně, ale má po nich červený zadeček. Asi jí vadí jak jsou parfémovaný. Takže pampersky už nikdy. Jinak nám třeba sedí Tesco loves pleny, nebo i pleny z Lidlu (ty mají v sobě sice místy nějaký krystalky nebo co, ale malá je otlačený nemá a nepláče v nich, takže jí to asi nevadí). Babylove z DM taky nejsou špatný, ale u nás nemáme DM drogerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.14 16:30

My momentálně používáme Pampers Premium care..Malá má 14 dní a v porodnici jsem měla plenky z DM newborn a s těma jsem byla spokojená..
Po příchodu z porodnice jsem zkusila Tesco loves 2 a malá se asi za 2 dny potom oprudila, těžko říct jestli z těch plenek. Teďka máme ty premium a uvidíme až se jí zadek zahojí :nevim:
Jinak mám od 3 koupený balík Pampers active baby, takže jsem zvědavá, jaké budou..

U prvního jsem používala jen pampersky a byla jsem spokojená, ale to už je 4 roky..

• Citovat
  • Upravit
8959
28.4.14 16:31

Holky, díky. Nám Pampersky maximálně vyhovují, spíš jsem se ptala na tu momentální zhoršenou kvalitu. Jestli se s tím někdo taky setkal, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.4.14 16:37

@Lejaa mě se taky párkrát stalo, že mi lepítko zůstalo v ruce anebo nebylo na plínce vůbec. I tak ale používám dál. Občas to střídám s plenkami z Rossmanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.14 16:37
@Lejaa píše:
Holky, díky. Nám Pampersky maximálně vyhovují, spíš jsem se ptala na tu momentální zhoršenou kvalitu. Jestli se s tím někdo taky setkal, nebo ne.

Tak u Premium care jsem to nějak nezaznamenala :nevim: Ale dám vědět, jak otevřu ten balík AB..Sama jsem na to zvědavá..

• Citovat
  • Upravit
7164
28.4.14 16:55

@Lejaa mě se ted stalo u pampers active, že nejsou barevny a jsou hned mokrý :zed: a pěkně mě to štve, za ty prachy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
28.4.14 16:57

@Lucka1111 ty z lídlu, když jsou „plné“ tak krystalky při zmáčknutí prakají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
28.4.14 17:11

Mame doma take ruske a zadny problem s nima neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.4.14 17:23

@Lejaa My kupujeme v Německu Huggies/Moltex/Babydream a v ČR Huggies/Albert značky (nemají vlastní jméno, jen ohromné označení velikosti na bílém pytli).
Vše ostatní byl větší či menší průser :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.14 17:36

Tak to jsem teda zvědavá, až ty pamprsky rozdělám :zed: :zed: Já jsem ten balík objednávala z Feedo.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure