Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pampers active baby používám už skoro 17 měsíců a jediný v čem vidím rozdíl, že jsou na nich jiné obrázky. Jinak mi kvalitou nepřijdou nijak horší, protékají minimálně. Ze začátku jsem měla ráda premium care ale teď jsem tady měla jeden balík 4 a byly hrozně tvrdý a nepoddajný a docela protékaly, ale nevím, kde byly vyrobené. A kupovala jsem je už asi před rokem
Nejhorší plíny, co jsem vyzkoušela a které už nikdy nechci ani vidět jsou Huggies, nechápu, že si je někdo chválí. Každá protekla!!! A stežovala si na ně i kamarádka, taky jeden balík a už nikdy víc.
Ale když nad tím víc přemýšlím, je pravda, že ten sucháč jakoby míň držel a jsou takový jakoby jemnější nebo tenčí nebo co
Každopádně ale neprotékají, stejně, jako ty předtím, a není prcek nijak opruzený.
Ahoj, zatim mame 1 premium care a dobry, musim se kouknout, pro jakej trh jsou…2 mam activ baby…holky, blbej dotaz, jak poznam, kdy mam zacit davat uz 2? U 1 mi prijde, ze uz se gumicky zarezavaj a kdyz sem zkusila dat 2,tak dvakrat protekly…a matou me ty kila,1 pro 2-5kg a 2 pro 3-6 kg…jsem z toho jelen, mala ma 4 kg, ale je hubena a dlouha, dik
@Silwinka87 uvidíš, ale já i kamarádka, když jsem objednali z feeda nam přišli divné pampersky ![]()
@backjay píše:
@Silwinka87 uvidíš, ale já i kamarádka, když jsem objednali z feeda nam přišli divné pampersky
přesně, mě nejdříve začli chodit divné z mallu - objednávala jsem tam, když nebylo jinde v akci. No a pak už ty divné byly i v obchodech - Tesco, Albert. Docela mě to štve, sice funkci plní, ale… ![]()
@Anaj37 píše:
Ahoj, zatim mame 1 premium care a dobry, musim se kouknout, pro jakej trh jsou…2 mam activ baby…holky, blbej dotaz, jak poznam, kdy mam zacit davat uz 2? U 1 mi prijde, ze uz se gumicky zarezavaj a kdyz sem zkusila dat 2,tak dvakrat protekly…a matou me ty kila,1 pro 2-5kg a 2 pro 3-6 kg…jsem z toho jelen, mala ma 4 kg, ale je hubena a dlouha, dik
Syn se narodil a měl 4 kg, takže já používala rovnou dvojky.
Ale záleží, jak vám sedí, to musíš poznat sama, to my nepoznáme:-) Každopádně, když ti protekly, zkus je víc stáhnout..
Jinak, když tak přemýšlím, tak my zpočátku používali ty Babylove z DMka a ty seděli malému miminku víc než Pampers, na ty jsme přešli až později.
@rerere píše:
Ale když nad tím víc přemýšlím, je pravda, že ten sucháč jakoby míň držel a jsou takový jakoby jemnější nebo tenčí nebo coKaždopádně ale neprotékají, stejně, jako ty předtím, a není prcek nijak opruzený.
Mě se právě jako líbí, že jsou tenké, ale vadí mi ten divný vnitřek.
Urcite na začátek z toho Dm Babylove, jsou super kolem nozicek krasne drzi.Ja jsem snima byla mooc spokojena akdyz uz byla Terezka vetsi tak jsem používala pampers a nikdy jsem nemela zadny problém, ale jak říká Lejaa každému miminku a mamince vyhovuje něco jiného.
Holky a zkusila jste některá ty plenky Magic, co prodávají na Mall.cz?Ty by měly být české.. ![]()
@rerere Já si Huggie nemůžu vynachválit. Neprotekli mi ani jednou a to používáme i ty červené levnější. Je teda i fakt, že já malou převlékám docela často, tak 6× denně. Jediné, co se občas stalo, že nám ze stran vyteklo kakání, ale to i z pampers.
@Anaj37 Tak já jsem je měnila za větší velikost, když už byla v krajní hranici kg a vypadali na malé, jako kdyby měla bokovky
Nám vytékalo denně kakání z plenek, do té doby, než začala jíst příkrmy a měla tuhé hoví. ka. Ale u nás to bylo tím, že i prděla, když kakala, takže to vše vytlačila ven z plen.
Já mám dobré zkušenosti s pamperskamy kupuje me active fit.
Vozím si je z Německa když mají akce ![]()
@131105 píše:
Já mám dobré zkušenosti s pamperskamy kupuje me active fit.Vozím si je z Německa když mají akce
No, to nám moc nepomůže ![]()