Plenky Pampers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
30.4.14 13:26
@Silwinka87 píše:
Holky a zkusila jste některá ty plenky Magic, co prodávají na Mall.cz?Ty by měly být české.. :think:

Taky jsem na ně koukala, ale mám strach je zkusit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.4.14 20:41
@Lejaa píše:
Taky jsem na ně koukala, ale mám strach je zkusit.. :mrgreen:

No můj je objednal, máme je doma, ale ještě jsem je nezkusila..Jsou šíleně tenké 8o Zajímá mě, jak dlouho vydrží..

• Citovat
  • Upravit
44
30.4.14 20:52

Ja jsem zde dokonce zalozila diskuzi na tema plenky pampers- již nikdy více. Malý je měl bez problému do cca 19 měsíce a pak najednou balení, ze kterého měl poškrábaný zadek z těch krystalků co jsou vevnitř. Pampers se moc moc zhoršily… Přešli jsme na Tesco loves baby a maximální spokojenost a o něco lepší cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.4.14 22:39
@Joppinka píše:
Ja jsem zde dokonce zalozila diskuzi na tema plenky pampers- již nikdy více. Malý je měl bez problému do cca 19 měsíce a pak najednou balení, ze kterého měl poškrábaný zadek z těch krystalků co jsou vevnitř. Pampers se moc moc zhoršily… Přešli jsme na Tesco loves baby a maximální spokojenost a o něco lepší cena.

JJ, to byla vadná várka. Teď už ty krystalky zase nejsou,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.4.14 22:39
@Silwinka87 píše:
No můj je objednal, máme je doma, ale ještě jsem je nezkusila..Jsou šíleně tenké 8o Zajímá mě, jak dlouho vydrží..

Tak pak dej vědět:-) Taky po nich pokukuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.4.14 22:44

Magic jsou na nic. Měla jsem vzorek.Hned protekly  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.5.14 10:09
@Tereza1986 píše:
Magic jsou na nic. Měla jsem vzorek.Hned protekly :nevim:

No, myslím si to..Jsou strašně tenké.. 8o A kolikátky jsi měla?

• Citovat
  • Upravit
259
7.5.14 17:20

Se omlouvám, že zasahuji mimo nákupní horečku.. ale můj dotaz se také týká plenek pampers. Mám doma dvoutýdenního kojence, doteď nám nějak vydržely plenky z porodnice (Bella Happy 0), dneska jsem otevřela bílé balení New Born (2-5kg) a přijde mi, že nám jsou velké? Ale gumičky kolem nožiček sedí.. jen to místo pod zadečkem - je tam toho trochu více jak u Happynek.
Omlouvám se, jsme v tom nová a tak nevím zda to je v pořádku, nebo jestli mám koupit ještě menší?? Děkuji P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.5.14 18:33
@Proužek píše:
Se omlouvám, že zasahuji mimo nákupní horečku.. ale můj dotaz se také týká plenek pampers. Mám doma dvoutýdenního kojence, doteď nám nějak vydržely plenky z porodnice (Bella Happy 0), dneska jsem otevřela bílé balení New Born (2-5kg) a přijde mi, že nám jsou velké? Ale gumičky kolem nožiček sedí.. jen to místo pod zadečkem - je tam toho trochu více jak u Happynek.
Omlouvám se, jsme v tom nová a tak nevím zda to je v pořádku, nebo jestli mám koupit ještě menší?? Děkuji P.

S tím ti tady asi nikdo neporadí. Jen ty vidíš, jak vám plenky sedí:) Já bych ale větší „prostor“ v plínce neřešila. Důležité je, aby obeply gumičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
8.5.14 10:48

@Proužek menší už snad ani nejsou :think: Taky máme,,prostor" pod zadečkem, nikdy mě nenapadlo to nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.5.15 10:39

Maminky, zkoušely jste taky nějaké jiné než Pampers? Přemýšlím, že na tu dobu, co se učíme na nočník, by snad stačily levnější. Ale zase bych nerada, aby měl malej nějaké kožní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.5.15 10:41

Ještě mě napadá…co ty šmoulí Albert? Jsou taky nějak voňavé nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.5.15 11:23

@iBeuška
nejsou voňavé, ale ani nesmrdí:)
Já už neexperimentuji, každá změna byla na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí