Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@backjay píše:
@Silwinka87 já je mám taky z feedo
fakt jo?
A kolikátky, prosím tě? Já 3..
@Silwinka87 3
a kamarádka je měla taky z feeda a 4 a to samé ![]()
Taky mám z feedo, a jsou divné oproti těm co jsem měla dřív, ale jedna z holek se mi po čemkoliv jiném oprudí, takže zůstáváme u drahých plen
Tak jsem schválně rozebrala nový balík, minulý týden koupený, a nijak zvlášť jiné mi nepřijdou. Mají jiný obrázek, ale to už je za tu dobu asi počtvrté. Líp voní a zdají se mi na omak o chloupeček tenčí. To je vše. Zkusím dát jednu malé na noc, jestli neproteče.
Jak jsi přišla na to, ze jsou pro Rusko? Že jsou pod obrázkama na obalu nápisy v azbuce?
@backjay to víš, mám dvojčata a nudím se
ne vážně, u odsávání sedím na emiminu, jinak je to strašnej opruz
@Sluka píše:
@Lejaa My kupujeme v Německu Huggies/Moltex/Babydream a v ČR Huggies/Albert značky (nemají vlastní jméno, jen ohromné označení velikosti na bílém pytli).
Vše ostatní byl větší či menší průser
jakou máte velikost? My máme 4 a Huggies v téhle velikosti jsou pro mě nesehnatelné ![]()
@Lejaa píše:
jakou máte velikost? My máme 4 a Huggies v téhle velikosti jsou pro mě nesehnatelné
Taky čtyřka. Huggiesky právě už taky skoro ani ťuk - naposledy jsem vybrala Alberta nebo Tesco v ČR minulý měsíc.. Prý k nám přestali dovážet, tak teď už jedině v UK
Právě kvůli tomu jsem byla nucena objevit ty no name Albert - ale zase celý pytel stojí asi stovku
a narozdíl od všech ostatních dětem dlouhodobě nic nedělá ![]()
@eetkikinka
Mají jiné obrázky a jiný vnitřek.. Už u prvního balíku jsem si říkala, že jsou divné. Ano, i leták uvnitř je v azbuce, což u těch „normálních“ byl dřív v češtině. A údajně, co jsem slyšela, prý o tom byla reportáž na Nově, ale já ji neviděla.
@Sluka
je to škoda, ty Huggiesky byly docela dobré:-) A z Německa si je vozíte, nebo je objednáváš? Popř. odkud?:-)
Já mám právě obavu nějak experimentovat, jednou jsme koupili z Alberta šmoulovské a to byla hrůza, jednou si cvrknul a už kňoural a ve finále se oprudil, naštěstí jen trochu.
@backjay píše:
@Silwinka87 3a kamarádka je měla taky z feeda a 4 a to samé
Aha
No, já je ještě nerozdělala, nemáme ještě 4kg a řekla bych, že jsou nám velké i ty dvojky ![]()
No jsem na ty trojky zvědavá ![]()
@Lejaa Vozíme je odtamtud, bydlíme kousek od hranic. Právě, že u nás to samé a po Pamperskách (zelených) dokonce úplně krvavé fleky. Když začaly mizet Huggies, vyzkoušeli jsme všechny plíny - po určitou krátkou doby se daly nosit ty Happy a české Babylove, jinak hrůza. A pak až ty albertovské - podle mě jsou tak strašně levné, že se jim do nich nevyplatí dát ani ty zapruzující srágory ![]()
No a naopak v Německu, ať vyberu prakticky cokoli, tak je to super - měla jsem si nechat po jedné Huggiesce české a německé - to samé balení, ta samá plína, přitom ta německá je řád výš v kvalitě - já to nechápu, že se Britům vyplatilo na kontinent balit a vozit dvoje různé pakly plín ![]()