Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?
Přidejte zkušenost s dm Babylove PlenyAhoj, mě přišly ty babylove o kapičku větší než pampers. Jdi do nich ![]()
Hihi, mě zase připadají o něco menší.
Používám Pampers Active baby a ty mi připadají větší. Malej je má volnější než Babylove. Ale to mě tak připadají až ty inovované - ty starší byly tlustší a připadaly mi i takové širší. Každopádně používám stejné číslo. ![]()
Ahoj, teď tam měli krabici ve který byly troje za 479,–? Tak jsem je koupila s 25procentním jokerem… Velikost 4 tak vyšla na 2,80,– Velikostně mi přijdou stejný jako pampers 4… Malá moc rychle přibírala, takže dvojky jsem neměla šanci porovnat ![]()
Tak jsem si je šla pro jistotu prohlídnout - a u 4 jsou teda ty Babylove menší ve smyslu, že mají ty gumičky víc napevno… Snad je to srozumitelný… Prostě jí jakoby víc škrtěj kolem nožiček…
mi je kupujeme v Rakousku za 7 euro… jsou super, malej z nich není ani opruzenej ani pomačkanej, nejvíce nám vyhovují pak ještě huggiesky.. ale cenově jsou výhodnější ty babylove.. i ubrousky babylove a kosmetika je super, a to jsme alergici
Tak jsem si přečetla první 3 zkušenosti, že jsou větší a jela do krámu je koupit a ted čtu opak, tak jsem na ně zědavá, až je rozbalim ![]()
Tak já bych řekla že babylove jsou o něco menší než pampers. Aspoň na synově zadku ![]()
Velikost 1 byla v pohodě, 2 taky. Ale když jsem v létě zkusila 4, za pár ndí byl opruzelej a to fest. Trvalo nám hodně dlouho než jsme se toho zabvili.
Nemůžu si je vynachválit
Cenově skvělé, ještě pokud máš kuponky tak
Velikostně nám taky perfektně padnou navíc nejsou parfémované. Prostě DOPORUČUJEME ![]()
Za mě naprostá spokojenost. Používaa jsem na první dcerku skoro jen tyhle a fakt jsem byla spokojená. Sajou, jsou i silnější kvůli kyčlím, cenově dostupný. S druhou dcerkou používám Nappy plenky a taky naprostá spokojenost. jsou to plenky různých značek s malou vadou (např. špatně nalepený obrázek) a teď zrovna mám taky vrku nepovedených DM plínek. Takže jo, velká spokojenost. ![]()
Od narození jsem kupovala na doporučení Babylove a kupuji pořád, já měla problém taky s Pamperskama malý to prostě pročůral jak psala kolegyně, nechápu jak je to možné ale zvádl to třeba i za půl hodinky
Navíc mě přijde že Babylove něco vydrží…těch tenkých plen jsem spotřebovala 2× tolik za den a ještě hrozilo to pročůrání… Já nedám na Babylove dopustit
měla jsem newborn i velikost 2…a už se chystám jít kupovat trojku ![]()
Ahoj, taky jsme začala používat Babylove a naprostá spokojenost. Pampers mi pročůrá(přebaluju co 2h a stejně)a je z nich opruzená(s tím jsem bojovala dlouho).ale každá pokožka je jiná tak musíš zkoušet. A z Tesca(ty lepší)také vyhovují).Je fakt, že ne to co je drahé a značkově profláklé musí znamenat super dobré.
Tak díky za tip až budu třeba v Tescu tak si je koupím a zkusím, ale myslím, že měnit nejspíš fakt nebudu to jen kdyby je třeba měli v akci ![]()
Ahoj, my jedině používáme plenky Babylove, jsou nejlepší, co jsme za tu cenu kdy měly a taky v nich malá nikdy nebyla opruzená. Máme vyzkoušené už téměř všecky velikosti a v pohodě.
My používáme babylove od vel. 2, teď už kupujeme vel. 4 a jsme maximálně spokojeni
. Dávám je tedy jen na noc, ale nestalo se, že by protekly. Jsou prostě bezkonkurenční
. Přes den dávám huggies, pampers sleep and play, bella happy. Nejmíň jsem byla spokojená s pampers aktiv baby.