Pleny Babylove?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
10.7.10 11:16

Pleny babylove?

:nevim: Jaké jsou tyto pleny,máte zkušenost?My jsme do teď na pamperskách,ty nám nejvíc vyhovují.A kolik stojí tyto pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?

Přidejte zkušenost s dm Babylove Pleny
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
10.7.10 11:19

Za me spokojenost, my teda mame prdku v latce, ale kdyz jsem davala papirovky, tak tyto byli nej, zadna parfemace (u Sleep and Play jsem malem padla, kdyz jsem to otevrela :roll: 0

Cena byla taky velmi prizniva, urcite levnejsi nez pampers.
Ted obcas berem na cestovani ty natahovaci treningove a vydrzi celou noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.7.10 11:19

Jsou podle mě lepší než Pampersky, v Pamperskách mi vadí ten zelenej proužek voňavej, Mareček má pak z toho opruzenej zadek. Cenově výjdou na stejno jako Pampersky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.7.10 11:21

Ahojky,já je používám,nevím jakou máte velikost,já kupuji 4+,a v krabici je to po 2balení,a stojí asi 340.Je to výhodnější,než kupovat po balíku,ten výjde na 199kč.Jinak pokud máš kartu dm,a využiješ žolíka,tak je to ještě lacinější.Jo a ještě,já jsem s nima velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.7.10 11:28

Ahoj, používám Huggies Premium, Pampers, Babylove, Bella Happy a Tesco (ty lepší). Se všemi jsem spokojená. Co zatím byl totální propadák byly Hellen Harper.. Těmi se pročural hned. Nějak nesedí. Nakupuju zásadně v akcích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
10.7.10 11:40

ahojky.
Babylove plíny jsou bezva.Taky kupuju z Tesca,ale ty v zeleném obalu,pak Huggies premium.
Pampersky nám nevyhovují,prostě je vždy pročuráme a nevím,proč.
Nejhorší jsou huggies v modro-červeném obalu a pampers sleep and play.
Taky se mi osvědčili plíny Toujours z Lidlu.Ty nikdy nezklamali!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.7.10 11:41

Já používám ty active baby 4 ,po jiných jsme měli opruzeninu.A ty babylove mají taky pružný pas a okolo nožičky gumičku,jako u pampersek? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
10.7.10 11:52

Pružný pás mají a okolo nožiček gumičku taktéž.To samé mají i ty z Lidlu-Toujours.Je to Francouzský výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
10.7.10 13:24

Kupujeme. Jsou super.Neprotíkají ani po nich V. není opruzený. Kupuju to maxibalení v krabici. Jsou tam dva balíky, cena cca 330,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.7.10 20:40

A kolik kusú je v tom balení?Mi máme 9kg a používáme ty 7-18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.7.10 21:30

Já používám 9-20-to je 4+ a dohromady ty 2 balení dají 78 ks,nevím kolik je v té 4,ale asi tak nějak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.7.10 06:23

Taky jsme jednou měli a kvalitou mi přišly podobné s tesco plínkami.

• Citovat
  • Upravit
9578
1.4.12 09:32

Ahoj holky, prosím o radu. Mám ještě kuponky DM a chtěla bych Babylove pleny zkusit. Malý má velikost u Pampers 2 a jsou mu akorát, možná ještě nějaký týden vydrží. Kuponky mám také na vel. 2 (nechce se mi je nechat propadnout :) ) a dotaz je, jsou Pampers srovnatelné velikostí s Babylove, nebo jsou např. Babylove o něco větší? Třeba Huggies 1 jsou menší než Pampers 1, tak jakou máte zkušenost vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.4.12 09:36

Používáme vždy stejnou velikost pampers i babylove :palec: tak snad vám padnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.4.12 09:37
@jowana píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Mám ještě kuponky DM a chtěla bych Babylove pleny zkusit. Malý má velikost u Pampers 2 a jsou mu akorát, možná ještě nějaký týden vydrží. Kuponky mám také na vel. 2 (nechce se mi je nechat propadnout :) ) a dotaz je, jsou Pampers srovnatelné velikostí s Babylove, nebo jsou např. Babylove o něco větší? Třeba Huggies 1 jsou menší než Pampers 1, tak jakou máte zkušenost vy?

Ahoj, my jsme na Babylove přešli od velikosti 3, kdy Pampers 3 už byly synovi malé, 4 velké. Babylove mu seděly - jsou o něco větší než Pampers :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí