Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?
Přidejte zkušenost s dm Babylove PlenyMalej nosí taky jen Babylove 2.Katastrofa byly Tesco a Bella Happy.
My měli možnost vyzkoušet. a byly docela fajn.Ale přisli mě tvrdší než třeba panpersy, ale zase na noc byly lepší než pampers:-) Ale nám neseděly na pokožku, neustále jsme měli vyrážky a opruzenou dupu:-) Jinak jim není co vytknout. Třeba vyzkoušet co dítku sedne
@Tereza1986 píše:
Malej nosí taky jen Babylove 2.Katastrofa byly Tesco a Bella Happy.
Tesco jsou fajn…ale né ty igelitové…ty v zeleném obalu se dají vydrželi i nápor v noci a to syn v noci vipije i 4 flašky čaje:-).A Bella Happy no nic moc, za tu cenu za kterou je prodávají když na ně není akce
Cenově nevím, ale jednou jsem je dostala od kamarádky a jako kvalitou jsem s nimi byla spokojená
Zdravím všechny, nevíte náhodou, které plínky nejsou vevnitř texturované (drážkované)? Malá má z Pamprsek opruzeniny. Zkusili jsme Huggies, opruzeniny se zlepšily, ale zase nám nesedly na zadečku a protíkali mezi nožkama. Vyzkoušeli jsme z Rossmanna plínky myslím Babydream, ale jsou podobné Pamprskám (uvnitř texturované) a opět se objevily opruzeniny, takže celej balík k vyhození. Nevíte někdo, jak je to s Babylove?
@xmila Měli jsme Babylove 1 pro novorozence a tam textura (pokud myslíš tu síťku, co funguje jako separační vložka) nebyla.
Cetla jsem, ze plenky Babylove se zhorsily, ale bylo to v nejake starsi diskuzi. jake jsou ted? pro nas jsou nejlepsi Pampers AB, ale kvuli cene hledam levnejsi. zkusila jsem K-Classic z Kauface, Babydream z Rossmanna a smlouli z Alberta. Jsou ty Babylove lepsi? diky
Co nám přestali dovážet Huggies kupujem Babylove a spokojenost. Jsou asi nejvíc savé. Sou teda tlustší a ne tak pružný jako pampers, ale nám to neva. My pampers neradi.
@jenice8 V porovnání s Albert šmoulama jsou 100% lepší. Ty Albert jak jsou nové tak vůbec nesajou, malá má normálně mokrou prdku když ji rozbalím ![]()
Diky za info, asi je zkusime. s kuponkem vychazi cenove skoro nejlip.
@jenice8 Já Babylove používám už dlouho, zůstala jsem po nich i po té inovaci, pro mě jsou to jedny z nejlepších plen na trhu. Vyhovují ve všech směrech. Ty pleny se vyrábí ve Švédsku a Polsku (krabice) a v Německu (jen malá balení) a nezaznamenala jsem mezi nimi rozdíl. Chce to zkrátka zkusit, protože co dítě, to originál.
@gabi.design prosim te muzes mi jeste napsat, jestli maji ty pruzne pasky u lepitek? dekuji
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, nemáte nějaká zmáknuté ceny plen Babylove v DM? Zajímalo by mě, za kolik mají pleny „newborn 2-5 kg“ - standardní cena? Případně jestli mají i krabici - eko balení těchto menších plínek, případně taky za kolik. Děkuji moc za každé info. ![]()
@luciasek1111 zeptej se tady https://www.emimino.cz/…-v-dm-76763/, je to dost živá diskuze. Já teď aktuálně nevím, ale na druhou jsem je měla a maximální spokojenost. Mívají Jumbopacky, které vyjdou lépe, ale nevím, za kolik.