Co kupujete v DM?

• Fotoalbum (194)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
29.7.11 10:03

Co kupujete v DM?

Ahojte všechny slepičky na emiminu. :mavam:

Slýchávám hodně chvály na DM výrobky a chtěla bych je vyzkoušet. Co by jste mi doporučily? Myslím tím čističe do domácnosti. V DM jsem nikdy nebyla tak nemám přehled co tam mají :wink: Hodně si chválí čistič na trouby, jaký to je? Napište co prostě kupujete vy a jste s tím spokojené! Prosím :kytka:

A je opravdu ta DM takový zázrak? 8-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
777
29.7.11 10:10

Ahoj. :mavam:
Já kupuji jejich tablety do myčky a jsem s nima docela spokojená…no hlavně s cenou :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
29.7.11 10:11

my tam kupujeme jen čistič do myčky a občas ten jejich jar na nádobí, okenu apod. Nemyslím si že by byly jejich výrobky něco extra. Čistič na trouby mě nějak extra nenadchl nebo ho neumím používat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048
29.7.11 10:14

já mám Dm ráda, nejvíc kupuju sprcháče, šampony prostě balea značku.
Potom jsem taky už objevila věci do myčky, takže sul, chystam se na teblety a leštidlo- cena nesrovnatelna.
S čističi zkušenost nemám..jo ještě kupuju kapesníčky i vlhký i suchý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
29.7.11 10:16

tak já přes jejich čističe do domácnosti moc přehled nemám, přestože tam chodím hodně často, ale na jiné věci. Ten čistič na trouby mě naopak nadchl (ale podotýkám, že jsem nikdy nezkoušela jiný, tak nemám srovnání), ale bomba. Když jsme se nastěhovali do bytu, tak troubu po předchozích majitelích doslova vyleštil. Osobně nemohu jinak, než ho doporučit. Jinak si myslím, že jejich výrobky zázraky nejsou, spíše jsou ve srovnatelné kvalitě jako jiné, mnohem dražší, takže proto jsou asi tak opěvované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
29.7.11 10:17

Já tam kupuju téměř všechno…
hlavně výrobky pro děti - ubrousky, pleny, šampony, mýdla, pro sebe taky šampon, manželovi pěnu na holení atd, do kuchyně, čistič na sklokeramické desky, čistič na podlahy, kapesníky, pytle na odpad, jelení lůj, krém na ruce…, je toho ještě určitě víc, no zkrátka mně vyhovuje cena x kvalita. Čistič na troubu jsem ale ještě nevyzkoušela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
29.7.11 10:18
Dice píše:
já mám Dm ráda, nejvíc kupuju sprcháče, šampony prostě balea značku.
Potom jsem taky už objevila věci do myčky, takže sul, chystam se na teblety a leštidlo- cena nesrovnatelna.
S čističi zkušenost nemám..jo ještě kupuju kapesníčky i vlhký i suchý…

jj balea je super :palec: :palec: a taky od babylove cokoliv :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
29.7.11 10:19

Jéé super díky za tip na skloker. desku- to shanim porad neco.
Já si myslim ze DM je kvalitni a ta cena je fajn, taky je ale fakt ze je tam dost akci na dalsi vyrobky a hodne casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
29.7.11 10:20

A skvělý jsou jejich slevový knížky :-D :-D Opravdu někdy dost ušetřím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
29.7.11 10:22

já tam třeba kupuju žlučové mýdlo, které si nemůžu vynachválit, ale to asi mají i jinde, není to ta jejich značka :think:
jinak voňavky na wc, prací prostředky na bílé prádlo a zbožňuju jejich Alnatura Apfelmark, nejlepší je meruňkový, chodím tam hlavně kvůli němu, cena se dá a kvalita je úplně jinde u přesnídávek.
a zkusím ty věci do myčky, když holky tak chválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
29.7.11 10:23

Ahoj, já tam mám zaregistrovaného prcka, takže mám slevové kupónky na dětské zboží a když k tomu i sbíráš body, můžeš si pořídit slevovou knížku. Takže když jsem teď měla kupónky a 20% slevu na celý nákup, nakoupila jsem tam za 5000 a ušetřila 2 tisíce. Kupuju tam pampersky, dm vlhčené ubrousky, kosmetiku pro prcka, prací gel z mýdlových ořechů, budu tam kupovat nemléčné kaše Babylove. Ta značka Babylove je vůbec dobrá - mám předplacený dTest a třeba plenky vyšly nejlíp Pampers a Babylove. Ale podle dTestu vychází i kosmetika a prací prášky z dm a Lidlu celkově nejlíp, třeba opalovací přípravky a pleťové krémy z lékárny úplně propadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.7.11 10:23

Taky tam toho spoustu kupuji, hlavně onu zmiňovanou Baleu a pro prcka Babylove a co se týče ostatních věcí, tak tam kupujeme toaleťák, ten je bezkonkurečně nejlepší :palec: a pak univerzální odmašťovač Denkmit Power, ten si taky nemůžu vynachválit. Chci vyzkoušet tablety do myčky, ale zatím jedu v Somatu, co jsme si koupila loni do zásoby a stále jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.7.11 10:25

Holky děkuji vám za tipy :kytka: A mají tam i laky a barvy? Myslím na dřevo a tak. V drogerii TETA to mají…

• Citovat
  • Upravit
29436
29.7.11 10:26
ww píše:
Holky děkuji vám za tipy :kytka: A mají tam i laky a barvy? Myslím na dřevo a tak. V drogerii TETA to mají…

To tam nemají. To mají snad jen v té Tetě a Jasmínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.7.11 10:32

já mám poslední objev jejich pytle do odpaďáku. Jinde už nekupujeme. Jsou pevné, zatahovací a navíc každý samostatně, takže nemusíte trhat. Chystáme se přejít na mlíko Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák