Oblečení pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
288
28.7.11 16:09

Oblečení pro mimčo

Ahoj holky, mám dotaz:
kde kupujete oblečení pro svá mimča? Já byla dnes v tescu a odešla jsem hrozně naštvaná, kolekci sice vyměnili ale zdá se mi že i podražili, nic moc hezkého ho tam neměli (na kluky, vše jen modré a nic víc) a ty sety po více kusech už mám všechny doma a nechci znova to samé. Něco málo jsem pokoupila v C und A ale moc toho nebylo. Poradíte kde kupujete vy? Nejlépe takové ty sety 5ks body za 300 a tak. Klidně i zahraniční e-shopy..Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
28.7.11 16:20

V sekáči:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.11 16:21

Ahojky o obchodech v CR ti neporadim,ale muzes zkusit treba internetove obchody jako je aukro.cz nebo ebay.com tam bys mohla neco pekneho najit i za dobry peniz… :-) A neebo ti dopurucuji zajet do UK a rozhodne se ti to vyplati… napr.. 5 ks bodycek za 180 kc samozrejme nove :-D Mnoho stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.7.11 16:21

taky jsem nad tím přemýšlela, ale když jsem viděla ceny v sekáči tady za oblečení tak jsem si spočítala že nové mě nevyjde o tolik dráž (zvlášť v tom tescu - jen mě tam teď štve že tam nemají nic moc hezkého)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
28.7.11 16:23

teď mají slevy v mothercare. kupovala jsem tam set 3 overálků za 300,– po bodýčkách jsem nekoukala, tak neřeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.7.11 16:23

Právě že vím jak je to s cenama v UK, dokonce mám možnost si to nechat od tety i poslat. Jen jsem prostě nenarazila na UK stránky kde by měli takovéto sety abych pak mohla nadiktovat co mají koupit a buď dovézt nebo poslat…

Lady_Simone píše:
Ahojky o obchodech v CR ti neporadim,ale muzes zkusit treba internetove obchody jako je aukro.cz nebo ebay.com tam bys mohla neco pekneho najit i za dobry peniz… :-) A neebo ti dopurucuji zajet do UK a rozhodne se ti to vyplati… napr.. 5 ks bodycek za 180 kc samozrejme nove :-D Mnoho stesti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.7.11 16:25

Mimibazar a určitě tam narazíš i na ty, co v UK nakupují a přeprodávají tady a pořád to vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
28.7.11 16:26

Já kupuju různě na internetu, podle toho, co potřebuju. Něco taky dostanu, něco v sekáčích, zatím toho zas tak moc nepotřebujeme. Nedávno jsem vyplenila Mothercare, mají tam opravdu pěkné slevy, ceny srovnatelné s Tescem, i nižší. Mám ráda i to Cherokee, ale nějak mi přijde, že tam nic nemají. Přitom z druhé ruky na MMB jsou to krásné věci, ale na takové nové nikdy nenarazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.11 16:30
kocicka18 píše:
Právě že vím jak je to s cenama v UK, dokonce mám možnost si to nechat od tety i poslat. Jen jsem prostě nenarazila na UK stránky kde by měli takovéto sety abych pak mohla nadiktovat co mají koupit a buď dovézt nebo poslat…
Lady_Simone píše:
Ahojky o obchodech v CR ti neporadim,ale muzes zkusit treba internetove obchody jako je aukro.cz nebo ebay.com tam bys mohla neco pekneho najit i za dobry peniz… :-) A neebo ti dopurucuji zajet do UK a rozhodne se ti to vyplati… napr.. 5 ks bodycek za 180 kc samozrejme nove :-D Mnoho stesti

Tak pokud mas nekoho z rodiny kdo ti to muze poslat tak je to super… tady mas par odkazu http://direct.asda.com/…ault,sc.html
http://www.mamasandpapas.com/
http://www.mothercare.com/
Ale priprav se na to,ze bude drahy postovny nejlepsi by bylo kdyby rodinka ti to poslala vzdycky zvlast ve vetsi obalce nez vse dohromady pac jakmile to ma pres 1 kg tak je to pak hooodne drahy a nevyplati se ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
28.7.11 17:24
kocicka18 píše:
Ahoj holky, mám dotaz:
kde kupujete oblečení pro svá mimča? Já byla dnes v tescu a odešla jsem hrozně naštvaná, kolekci sice vyměnili ale zdá se mi že i podražili, nic moc hezkého ho tam neměli (na kluky, vše jen modré a nic víc) a ty sety po více kusech už mám všechny doma a nechci znova to samé. Něco málo jsem pokoupila v C und A ale moc toho nebylo. Poradíte kde kupujete vy? Nejlépe takové ty sety 5ks body za 300 a tak. Klidně i zahraniční e-shopy..Díky

v sekáči, na bazerach na internetu. Malé děti to moc neponičí a tak věci jsou většinou hezké a za pár korun. Nejvíce se vypaltí koupit celý pytel za 1.000 - 1500Kč najednou a co nepotřebuju pošlu zase dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
29.7.11 12:50
kocicka18 píše:
Ahoj holky, mám dotaz:

Jedna známá má sekáč v Praze, ted jsem od ní nakoupila celou výbavu do cca 6 měsíce. Věci má nové za cenu jetých. Můžu dát kontakt jestli budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
29.7.11 13:57

No já to Tesco (mám z tama obyčejné bílé a zavinovací body, min. týden jsem tam objevila výprodej fakt pěkné kombinézy a soupravy kalhot s tričkem po 75,– sice do modra, ale to zrovna mi nevadí :-) ) pak sekáče (jen kamenné, zrovna dnes jsem v jednom bazárku koupila zimní kombinézu) a e-shopy (většinou přidávám k něčemu co se mi hodně líbí kvůli poštovnému - na žádné extra výhodné sety jsem nenarazila, snad jen na jednom akce 5+1 zdarma většinou zboží made in Poland a teď zrovna pokukuju na outlet www.ajra.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
24.11.14 20:48

Já jsem spokojená ze Zarou a Lindexem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie