Kde koupit šaty?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
27.7.11 22:35

Kde koupit šaty?

Ahoj! Poradíte mi, prosím, kde koupit šaty na svatbu - jdu v září na svatbu jako host. Svatba bude v kostele, počasí kdovíjaké. Představovala bych si něco konzervativního, ale mladistvého (šaty a bolerko, sukně a sako, kalhoty a sako, …). Dnes jsem proběhla půl Brna a nic. Máte typ na nějaký obchod nebo značku oblečení?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
27.7.11 22:42
Felicita píše:
Ahoj! Poradíte mi, prosím, kde koupit šaty na svatbu - jdu v září na svatbu jako host. Svatba bude v kostele, počasí kdovíjaké. Představovala bych si něco konzervativního, ale mladistvého (šaty a bolerko, sukně a sako, kalhoty a sako, …). Dnes jsem proběhla půl Brna a nic. Máte typ na nějaký obchod nebo značku oblečení?
Díky

Mám doma spoustu šatů a nakupovala jsem v M.a Spencer, Orsay, Zara, P.filippi. HMko a CáČko moc nemusím. Pak mám dvoje krásný šaty, jednoduchý a elegantní, byly z nějakého pražského malého butičku ve Vodičkový ulici, ale to vůbec nevím, jaká to byla značka. Odchodila jsem v nich všechny svatby, ale pořizovací cena nešla pod 4tis./jedny šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.7.11 22:49

Jééé, diskuze pro mě! :pankac:

Já jdu za týden. Jsem 6 týdnů po porodu, budu mít s sebou 2 děti z toho jedno na MM. Takže potřebuji šaty s výstřihem, řasením v oblasti břicha a délkou aspoň ke kolenům (ideálně lehce pod).

Prošla jsem Vaňkovku a nic… :nevim: :think:

V nouzi největší zkončím v černém kalhotovém kostýmku (aspoň zešíthluje) a snad seženu aspoň nějakou luxusně vypadající halenku (nebo spíš tílečko).

EDIT: jo a je to hogo-fogo svatba, takže v šatech např. z Orsey či HaM fakt nemůžu. :roll: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.7.11 22:53

Zakladatelko, byla jsi ve Vaňkovce v Peek&Clopenberg? Tam mají hafo různých šatů, bolerek, kostýmů atd. Moc pěkné, momentálně slevy, jen mi bohužel nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
27.7.11 23:00

Co www.fler.cz - spousta originálního oblečení (zrovna jsem tam kupovala šaty, boty i šperky na sestřinu svatbu :wink: )?

• Citovat
  • Upravit
711
28.7.11 06:40

Jeee zrovna řeším stejný problém jdeme na svatbu 27.8.Budu mít 14 dní před porodem,už ted jsem jako tank a nevím jestli má cenu kupovat něco extra nebo splácat co doma najdu. :-( Uvidím jestli někdo poradíi něco pro těhotné za slušnou cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.7.11 06:51

Tak určitě zmíněná Vankovka a Peek and Clop. tam vybereš určitě.
A potom na Solniční (u české) jeobchod s kostýmkama atd. nemineš to…mají tam užasný věci- tam jsme nakupovali na svatbu znamych my. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.7.11 08:12

Vaňkovka je bída až na Peek, občas se dá pěkný kousek najít v Camaieu, i když nevím, jestli zrovna na svatbu :think: , zrovna mají výprodej a už i novou kolekci. Největší obchod je na České, jinak jsou i v Olympii.
 http://www.camaieu.com/en/Home.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.7.11 08:13

NO ve Vankovce myslime jen ten Peek and Clop…do camaeu bych pro saty na svatbu nesla teda…zalezi na vkusu. Na te Solnicni ten obchudek vede, naproti je pak obchod gabiny paralove ale tam nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.7.11 08:26

To možná jo no, já nejsem hold zastánce kalhot u holek na svatbu :oops: :lol: samozrejme zalezi jestli se jde jen mrknout nebo je host…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.7.11 11:48
hefilka píše:
Jeee zrovna řeším stejný problém jdeme na svatbu 27.8.Budu mít 14 dní před porodem,už ted jsem jako tank a nevím jestli má cenu kupovat něco extra nebo splácat co doma najdu. :-( Uvidím jestli někdo poradíi něco pro těhotné za slušnou cenu :palec:

Já byla 2 dny před porodem na podnikovém rautu. Na sobě jsem měla něco jako „malé černé“: výstřih do vé, bez rukávu, spíš obepnuté, délka těsně pod kolena. Do výstřihu jsem dala velkou růžovo-fialovou růži, střevíčky taktéž ve fialkové, kabelka černá (fialkovou jsem neměla, jinak bych vzala také ve stejné barvě).

A šatky byly myslím z HM (Yessica), z loňské kolekce a stály do tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.7.11 11:50
Dice píše:
To možná jo no, já nejsem hold zastánce kalhot u holek na svatbu :oops: :lol: samozrejme zalezi jestli se jde jen mrknout nebo je host…

Mně se do kalhot na svatbu právě také nechce. Nejdu se mrknout, jsem host. A Camaieu mi na to přijde jako trošku low-level obchod… :think:

Zkusím ten obchůdek na Solniční. O Gábině vím, ale tam sem nakonec nikdy nic nevybrala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 12:11

Wioll, v Brně ráda nakupuju v Comtesse v ShoppingParku, dneska je to myslim Avion. Mají kusovky, tak jejich modely nemá celá ČR a šijou hodně z elastických materiálů. Šaty a trika od nich jsem nosila i v těhu.

http://www.brno.avionshoppingpark.cz/…tor/comtessa

Zakladatelko, třeba by sis tam taky vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
28.7.11 12:45

JOoo v tom Avionu je to taky krásnýý.
U Paralky nic nemaji ale ten super butik je rpave naproti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.7.11 13:21

Díky za odpovědi. Na Solniční jsem oběšla i Páralovou i to naproti. Vše mi bylo velké, museli by mi to opravovat. Ale jinak by se dalo vybrat. Ve Vaňkovce v Peek jsem nebyla, tak to vyzkouším. :lol:
Je to svatba mé švagrové, takže fakt musím trošku vypadat. Kdybych šla jen tak na „čumendo“, tak to neřeším. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák