Kde koupit šaty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
8.8.11 11:51

No jenže nám nikdo obličeje nepřekrýval a navíc jedna z těch fotek byla opravdu jen tak do rodinného alba, proto mě to nakrklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.8.11 12:22

Tak děvčata, tady máte ty šaty. Bylo to tam od letních květovaných až po šaty od Diora. :wink: Komentovat jednotlivě nebudu, však vkus má každý jiný. Za sebe jen můžu říct, že ty jednobarevné se mi líbily víc než ty vzorované - přišlo mi to na svatbu takové vhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.8.11 12:23

Dávám sem všechny, co jsem měla na fotkách. Krásných tam bylo víc, ale bohužel mě to napadlo pozdě se na ně zaměřit. :zed: Takže vám to takto musí stačit. :jazyk: Chvíli to tu nechám a pak asi smažu. Uvidím, jak vydržím s nervama… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
8.8.11 15:27

Tak na té první se mi líbí ty 3. zleva - něco podobného mám i doma a na druhé by mohly být zajímavé ty poslední - ty by ale nebyly na mě, já potřebuju zakrýt velkou prdel a stehna.
A ty tvoje tam jsou taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.8.11 16:23

Ne nejsou. Furt si manželovi stěžuju, že mě nefotí (většinou fotím já), ale je mi to prd platný! :cert:

Ty moje jsou tady… :mrgreen:

EDIT: Jo a v tom Edwinovi je měli ještě v černé. Vypadaly božsky, jen na svatbu jsem černou nechtěla.

Příspěvek upraven 08.08.11 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.8.11 16:27
Semisek píše:
Tak na té první se mi líbí ty 3. zleva - něco podobného mám …

Ano, jsou krásné. :palec:
Jen na svatbu bych si je nevzala kvůli barvě - bílá by měla být tabu, ta je vyhrazena nevěstě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
8.8.11 20:52
Wiolla píše:
Semisek píše:
Jen na svatbu bych si je nevzala kvůli barvě - bílá by měla být tabu, ta je vyhrazena nevěstě… :wink:

No já je nemám bílé, ale levandulové. Bílé bych si na svatbu taky nikdy nevzala. Teda jednou jsem měla, ale byly na tom drobné červené kytičky, tak snad jsem neporušila dokórum (snad se to tak píše)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.8.11 20:56
Semisek píše:
Wiolla píše:
Semisek píše:
Jen na svatbu bych si je nevzala kvůli barvě - bílá by měla být tabu, ta je vyhrazena nevěstě… :wink:
No já je nemám bílé, ale levandulové. Bílé bych si na svatbu taky nikdy nevzala. Teda jednou jsem měla, ale byly na tom drobné červené kytičky, tak snad jsem neporušila dokórum (snad se to tak píše)

Levandulové! Tak to musí být krása. Já všechny odstíny fialové moc ráda. A píše se to dekorum. :wink: Bílá s černou snad tolik nevadí. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
8.8.11 21:27

:lol: jo to první o byl překlep, to druhé jsem napsala s čárkou, že se to u nás říká dlouze, jen jsem si nebyla jistá tou čárkou a tím k
No já všechny odstíny fialové nosila ještě předtím než se dostala tato barva do módy, teď ji už tolik nenosím. I svatbu jsme nakonec měli do modra, protože tehdy začala být moderní ta fialová a všude kolem samá fialová svatba.
No a proto potřebuju modré šaty… Protože manžel má od svatby oblek s modrým proužkem a modrou košili a on si nic nového kupovat nehodlá.
A navíc ty levandulové už jsem měla na svatbě sestry nynější nevěsty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
8.8.11 21:30

p.s. ten komplet je pěknej a černá by byla fakt smutná, jen ten střih by taky nebyl na mě.
Doufám, že nekoupím šaty a pyk bude hnusně a bude mi v nich zima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.8.11 10:53

Já tuto diskuzi sleduji od začátku, abych se inspirovala, kam vyrazit na nákup až zase někdy pojedeme do Brna.

Chci jen pochválit ty tvoje fotky, hezký nápad. Myslím, že takto to nikomu vadit nebude. Na první se mi líbí ty dětské, pak druhé a hlavně ty čtvrté zleva.

Ovšem aniž bych chtěla nějak pochlebovat. Musím napsat, že ten tvůj model mě zaujal nejvíc. Velice elegantní včetně doplňků. Krása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.8.11 12:40

já teď koukám, že jsem napsala třetí zleva a chtěla jsem napsat třetí zprava = taky čtvrté zleva :roll:
včera mi to nějak nemyslelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.8.11 15:02
Petta píše: ..Ovšem aniž bych chtěla nějak pochlebovat. Musím napsat, že ten tvůj model mě zaujal nejvíc. Velice elegantní včetně doplňků. Krása.

Oooo děkuji. :oops: :wink: To mě moc těší… 8-) :kytka: Já si ho vybrala hlavně proto, že pod šatama se moc rýsovalo to poporodní břicho. Tady tolik vidět nebylo. Jen sem si říkala, že už ani na svatbu se neumí odvázat a jít do nějakých šatků, že se oblíkám trošku usedle… :nevim: :wink: (asi jako matka od 2 dětí :lol: )

Jinak manžel mi to taky chválil (ale on chválí vždy :srdce: ) a ještě se ptal:
„Hele a tohle máš jak dlouho?“ :think:
A já na to: „Asi 2 dny.“ :mrgreen:
A on: „Ahááá, tak to jóooo.“ :lol:
(Nebyl si jistý, zda má chválit, nebo už to někdy viděl, prostě chlap… Kdybych mu řekla, že už je mám dloooouho, tak tomu bude věřit. :mrgreen: Ale nemám potřebu, protože mi peníze neodměřuje, tak jsem řekla pravdu. :wink: No ale někdy se to třeba hodit může… :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
15.8.11 20:07

Tak šaty už mám taky :dance: Nakonec jsem je koupila taky v tom Edwinu. Ještě jedny pěkné modré měly na Josefské (snad stejná barva jako má manžel košili), ale ty byly o 1100,– dražší takže nakonec rozhodla cena.
Fotila jsem je před chvílí - takže blesk zkreslil barvu jsou malinko tmavší. Doplním smetanovým sakem a bílými lodičkami, s černou vypadají smutně.

Teď do nich ještě musím koupit podprsenku. Jde to i bez ní, ale přece jen s ní ten dekolt vypadá líp.
Nevíte jestli se někde v Brně dá koupit jen taková ta nalepovací a jestli to vůbec funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.8.11 23:50

Teda nechci kecat, ale možná ji měli v MarkANDSpencerovi. :think: Ale já toho oběhala tolik (páč jsem sháněla podprsenku do toho topu, co se zavazuje za krk - taktéž z Edwinu), že si jistá nejsem. Ale v Olympii je několik prodejen spodního prádla, tam někde to určitě bylo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák