Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Wiollo gratuluji k nákupu. A moc díky za webovky, myslím, že tam zajdu, výběr opravdu veliký:-)). Chci ještě mrknout na Páralku tak uvidím kde si vyberu
.
Mišela1 píše:¨
Wiollo gratuluji k nákupu. A moc díky za webovky, myslím, že tam zajdu, výběr opravdu veliký:-)). Chci ještě mrknout na Páralku tak uvidím kde si vyberu.
Wiollo tak to mi jasný, že tam nemají všechno, však to by museli mít Karlštejn a ne prodejnu:-)). Spíš mi přišlo, že bych si tam asi vybrala. Však u Páralky je taky toho pár kousků. No po dovolené tam vlítnu:-)).
Ahoj! Já taky mám!!! Byla jsem dneska v Edwinu. Jsem naprosto okouzlená a překvapená, příjemná paní prodavačka, ochotná majitelka a šatů docela dost na výběr - teda pro mě. Byla jsem tam i se sestrou a ta má jiný vkus a taky by si vybrala. Zkoušela jsem si jenom já a ségra hlídala dceru, ale chce se tam jít ještě podívat a něco si zkusit. Ceny taky přijatelné a rovnou by tam i šaty bezproblémů upravili.
Platila jsem hotově a tak mi dali 10% slevu ![]()
Díky! Určitě tam ještě zajdu. ![]()
Felicita píše:
Ahoj! Já taky mám!!! Byla jsem dneska v Edwinu. Jsem naprosto okouzlená a překvapená, příjemná paní prodavačka, ochotná majitelka a šatů docela dost na výběr - teda pro mě. Byla jsem tam i se sestrou a ta má jiný vkus a taky by si vybrala. Zkoušela jsem si jenom já a ségra hlídala dceru, ale chce se tam jít ještě podívat a něco si zkusit. Ceny taky přijatelné a rovnou by tam i šaty bezproblémů upravili.
Platila jsem hotově a tak mi dali 10% slevu
Díky! Určitě tam ještě zajdu.
No toto! Za hotovostní platbu sleva?
Že já všude platím kartou…
A ještě mě zkásly o 200 Kč za úpravu (byla do 2 dnů). ![]()
Ahojte, taky se chystám na koupi šatů na svatbu. Nechci žádné obyč, ale na druhou stranu, abych je pak ještě někdy využila. Jak moc sváteční mají ty šaty v tom Edwinu?
Semisek píše:
Ahojte, taky se chystám na koupi šatů na svatbu. Nechci žádné obyč, ale na druhou stranu, abych je pak ještě někdy využila. Jak moc sváteční mají ty šaty v tom Edwinu?
Tak sváteční jak v Peek&Cloppenburgovi ne.
Resp. mají tam jeden věšák i echt svátečních, ale jinak jsou poměrně střízlivé (mírně sváteční a nebo i vyloženě spíš letní).
Aha tak to zkusím. A cenově tak do 3tis? Jsou i tam levnější?
Semisek píše:
Aha tak to zkusím. A cenově tak do 3tis? Jsou i tam levnější?
Tak to nevím, já to až tak moc nestudovala.
Já hlavně hledala, co by se mi líbilo a bylo v mojí velikosti. A hodně fofrem, páč mimčo mrmlalo v kočáře. ![]()
Měla jsem na sobě dvoje šaty a ty byly cca za 2.500 Kč. A ten kostým co jsem si potom koupila byl za 3.000 Kč, top za 650 Kč.
Pak jsem šla ještě kolem jednoho butiku na Starobrněnské. Je nahoře vedle toho Koktejl baru. Sice na vývěsním štítu mají Svatební salon, ale mají tam hodně společenských oděvů. Tma jsem si také jednou koupila obleček na další svatbu.. ![]()
Díky tak já to zkusím příští týden omrknout. Myslím, že bych mohla mít hlídání tak bych toho mohla stihnout víc.
Blbý je, že mám dost jasnou představu o střihu (vzhledem k postavě) a hlavně chci, aby byly modré (ehm konkrétní odstín modré) a nechce se mi do toho vrážet moc peněz ![]()
Jedny super jsem teď viděla na dovolené, ale stály kolem 6tis, tak to se mi už zdálo dost ![]()
Na těch jejich stránkách ale vypadají všechny šaty střihově, že by mi mohly sedět tak jsem zvědavá.
Dám pak vědět…
Semisek píše: …Blbý je, že mám dost jasnou představu o střihu (vzhledem k postavě) a hlavně chci, aby byly modré (ehm konkrétní odstín modré) a nechce se mi do toho vrážet moc peněz…
Ty jsi jak já!
Kombinace nesplnitelných požadavků a pak se divím, že nikde nic nemají… ![]()
Jinak já v pátek byla na té svatbě. To vám byla módní přehlídka echt šatů!
Tak přemýšlím, že bych nějak probrala fotky a bez obličejů sem nějaké dala. Ale nevím nevím, jestli i tak, i když to bude v podstatě anonymní, by se někdo nezlobil, kdyby našel na netu svoji fotku bez dovolení…
Co myslíte?
Wiolla píše:Semisek píše: …Blbý je, že mám dost jasnou představu o střihu (vzhledem k postavě) a hlavně chci, aby byly modré (ehm konkrétní odstín modré) a nechce se mi do toho vrážet moc peněz…
Ty jsi jak já!
Jinak já v pátek byla na té svatbě. To vám byla módní přehlídka echt šatů!![]()
Kombinace nesplnitelných požadavků a pak se divím, že nikde nic nemají…
Tak přemýšlím, že bych nějak probrala fotky a bez obličejů sem nějaké dala. Ale nevím nevím, jestli i tak, i když to bude v podstatě anonymní, by se někdo nezlobil, kdyby našel na netu svoji fotku bez dovolení…
Co myslíte?
Já bych byla zvědavá
, ale nevím, jestli je to vhodné
já bych byla taky zvědavá ![]()
Ale je fakt, že když jsem zjistila, že manželova sestřenice dala naše svatební fotky na fb bez optání tak mě to dožralo, kdyby se předtím zeptala tak řeknu jo, ale takhle jde o princip, že… (navíc tam dala i nějaké, které zrovna nemusela)
Semisek píše:
já bych byla taky zvědavá
Ale je fakt, že když jsem zjistila, že manželova sestřenice dala naše svatební fotky na fb bez optání tak mě to dožralo, kdyby se předtím zeptala tak řeknu jo, ale takhle jde o princip, že… (navíc tam dala i nějaké, které zrovna nemusela)
Já už to mám nachystané, obličeje překryté, tedy anonymní, ale pořád váhám. Těch holek je dost, některé ani neznám, nemůžu se jich všech ptát… ![]()
Asi vám to sem na chvilku lupnu a uvidím, jak dlouho vydržím se nervama, než to zase stáhnu.
Komentovat šaty nebudu, abych si někoho ještě nerozházela, však si to vyhodnotíte samy… ![]()