Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
4.8.11 09:30
Angua píše:
kosatka píše:
ten dětský stojí asi 109, jsou tam 4 balení po 60 kusech tušim

Jj, je to tak, ten dětský vychází na 27,– a dospělácký na 34,–, při stejném počtu ubrousků…

Mám trapný dotaz, bo jsme to doteď nepoužívali - co si tím můžu všecko utřít? :oops: :mrgreen: Aby z toho jako nebyl pak nějaký zánět nebo tak…

Hele, to je poměrně dotaz k věci… :oops: :mrgreen: Já bych tím teda asi neutírala všechno. :think: (ale já mám furt nějakou vnitřní nerovnováhu a problémy) Používala bych to jen na ten zadek… 8-) Já na předek můžu jen vodu a teď se mi moc osvědčil intimgel Saforelle (kupuji v lékárně Pharmaland, jinde jsem ho nikdy nesehnala).

http://im9.cz/…b5c3b590.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
4.8.11 09:48
Wiolla píše:
Angua píše:
kosatka píše:

Jj, je to tak, ten dětský vychází na 27,– a dospělácký na 34,–, při stejném počtu ubrousků…

Mám trapný dotaz, bo jsme to doteď nepoužívali - co si tím můžu všecko utřít? :oops: :mrgreen: Aby z toho jako nebyl pak nějaký zánět nebo tak…

Hele, to je poměrně dotaz k věci… :oops: :mrgreen: Já bych tím teda asi neutírala všechno. :think: (ale já mám furt nějakou vnitřní nerovnováhu a problémy) Používala bych to jen na ten zadek… 8-) Já na předek můžu jen vodu a teď se mi moc osvědčil intimgel Saforelle (kupuji v lékárně Pharmaland, jinde jsem ho nikdy nesehnala).

No já teda používala jiný než z DM a neměla jsem problém ani já, ani kluk (občas, z nouze) ani nikdo ze známých, co vím, že používají (kamarádka na malou dcerku docela často). Tak asi jedině vyzkoušet a čekat, co to udělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
4.8.11 09:50

jojo,ja jsem taky citlivejsi,takze vlhcenym toaletakem opravdu jen zadek a pretrit normal toaletakem-vadila by mi pripadna vlhkost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
4.8.11 10:55

Utírám též jen zadek,sobě i dětem, jinak normoš papír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.8.11 13:19
Angua píše:
kosatka píše:

Oni mají dvojí ten vlhčený papír pro dospělý. Já beru ten do menší krabičky, náhradní balení stojí asi 22 Kč, ubrousků je tam taky asi 60 ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.8.11 13:21

To jsem ráda, že to tu jede :palec: Zeptám se ještě na otvírací dobu? Nevíte? Nebo je to jak kde?

• Citovat
  • Upravit
15924
4.8.11 13:22
Raduš.ka44 píše:
Angua píše:
kosatka píše:

Oni mají dvojí ten vlhčený papír pro dospělý. Já beru ten do menší krabičky, náhradní balení stojí asi 22 Kč, ubrousků je tam taky asi 60 ks.

ja prave bravam ten vetsi :) ale ono je to vesmes jedno…kazdopadne se bez nej uz neobejdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.8.11 14:01

všude je to jinak, zrovna dnes jsem to hledala na netu, do vyhledávače si hoď dm drogerie a mrkni na jejich stránky. Většinou tam mají od po do so, nás třeba jedeme i v neděli. Takže opravdu je to všude jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.8.11 14:28

Holky a máte některá od balea vyzkoušenej ten intim gel?Já ho už minule držela v ruce,ale pak jsem ho zase vrátila do regálu s tím,že počká.Je mi sympatická velikost balení i cena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.8.11 14:38

tak jsem dnes vyzkousela slipovky Jessa a super za tu cenu :palec: a jeste jejich intimni ubrousky, taky fajn. Jinak co muzu doporucit, je jejich octovy cistic. Staci to nalit na baterie, oplachnout sprchou a zari jak nove. Zadne lesteni, nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.8.11 14:59
mahdalka píše:
Holky a máte některá od balea vyzkoušenej ten intim gel?Já ho už minule držela v ruce,ale pak jsem ho zase vrátila do regálu s tím,že počká.Je mi sympatická velikost balení i cena :-D

Měla jsem ho a v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.8.11 15:02
Raduš.ka44 píše:
mahdalka píše:
Holky a máte některá od balea vyzkoušenej ten intim gel?Já ho už minule držela v ruce,ale pak jsem ho zase vrátila do regálu s tím,že počká.Je mi sympatická velikost balení i cena :-D

Bezva,takže si ho tam taky koupim,doma mi už dochází,tak ho vyzkoušim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
4.8.11 15:26
mahdalka píše:
Raduš.ka44 píše:
mahdalka píše:
Bezva,takže si ho tam taky koupim,doma mi už dochází,tak ho vyzkoušim :pankac:

Asi ho taky zkusím, zatím používám Laktacyd a cena je teda dost vysoká.

Ještě jsem při svém posledním „nájezdu“ na DMko objevila krém Balea na tvrdou kůži na patách a taky je super, stojí 40 korun a opravdu pomáhá (narozdíl od spousty dražších).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.8.11 16:37

Ty intimní ubrousky jsou teď ve větším balení je tam 25%grátis,jsou fakt dobré a jsou pořád za stejnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.8.11 16:44

jo a jeste jsem vyzkousela Balea krem na dehydrovanou plet. Mam ji po nem jako miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák