Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
29.7.11 21:43

Sprchové gely a pěnu do koupele, zubní pastu, synovi rotační kartáček, vlhčené ubrousky, UM, ovocné sklenky, masozeleninové sklenky (dřív), dudlíky (typ co MAM), prsní vložky (dřív), jejich JAR, tablety do myčky (super :palec: ), sůl do myčky, vůně do myčky, kolíčky, křupky, aviváž, kosmetiku na děti, hadry na úklid, a já nevím co ještě … DM miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.7.11 21:57

Já taky DM miluju :huban: je to moje nejoblíbenější drogerie.Mám ráda sprchové gely balea,ty kupuju na chalupu,hlavně ty z limitované edice.A ještě tam kromě mnoho jinýho kupuju jejich úžasné modré tablety do nádržky na WC.Dělaj v záchodě krásně modrou vodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.7.11 12:05

Ano, v DM se výborně nakupuje a hlavně pro maminky s dětma je to obchod na míru :palec: . Před těhotenstvím jsem tam nakupovala pro sebe hlavně věci Balea (mýdla, gely na holení, krémy na ruce apod.), potom nějaké věci do porodnice a teď zase pro malého značku Baby love (plenky, vatičky do uší, vlh. ubrousky atd.), plánuji tam nakupovat i příkrmy. Jinak taky třeba sušenky, marmelády Alnatura, žlučové mýdlo, věci do domácnosti Denk mit. Posledně jsme s kuponem na 20% slevu také nakoupili i toal. papíry a ubrousky v krabici Soft & Sicher. Líbí se mi i forma cestovního balení u některých produktů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.7.11 12:14

u nás taky DM vede: pro prcka kosmetiku babylove - pěnu do vody,šampon, mýdlo,krémy, UM plenky,plenky do vody,vlhčené ubrousky, kdysi jsem brala i kaše a příkrmy…

z kosmetiky hlavně značku Balea, super ceny, hlavně sprcháče a šampony! žlučové mýdlo taky,prostě hodně značku Denk mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.7.11 23:01

Teda holky, máte mě na svědomí! Já do teď chodila do DM jako do jakékoliv jiné drogery, jen se mi tam vždy líp nakupovalo (pocitově). Ale včera jsem se tam dívala i po tom, co jste tu psaly a nechala jsem tam fakt dost peněz!

Btw, koupit třeba ten žlutý čistič co psala Angua by mě v životě nenapadlo. Něco, čeho je 750ml a stojí to jen 24Kč bych normálně nikdy nekoupila - působilo by to na mě nevěrohodně (kupuju Cif, kterého je tak polovina za tronásobnou cenu). Ale to žluté DM je fakt dobré! :palec:

Rajčata jsem viděla, paštiku koupila, Alvede krém na ruce, vůni do myčky (super!) a já nevím jaký všechno krámy jsem tam nabrala… :roll: Jo a pokladní se mě ptala, zda mám zaregistrované miminko. Kdybych nevěděla o co jde, tak bych se s ní o tom ani moc nevybavovala. Ale takto mám knížečku s kuponkama… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.7.11 23:08
michaela1808 píše:
super diskuze, určo toho spoustu vyzkouším, hlavně na tu lilkovou pomazánku si brousím zuby. a co plínky babylove, holky, máte někdo vyzkoušené? naše malá srajdí i 8× denně, tak zvažuju nějakou levnější variantu, bo pamperska jí kolikrát vydrží max 5min :roll:

Já s hrůzou zjistila, že mi dáme tak 20 pampersek za den… 8-o :oops: On je prostě průtokáč a navíc je nervní jen když si ucvrnkne a hlasitě protestuje (fakt nechápu, kde látkařky vzaly, že holky co jedou v jendorázovkách v tom nechávají děti dlouho, no nic..).

Mňo začínám přemýšlet o tom, že to nejen leze dost do peněz, ale že jsem fakt i dost neekologická. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.7.11 09:01
Wiolla píše:
Teda holky, máte mě na svědomí! Já do teď chodila do DM jako do jakékoliv jiné drogery, jen se mi tam vždy líp nakupovalo (pocitově). Ale včera jsem se tam dívala i po tom, co jste tu psaly a nechala jsem tam fakt dost peněz!

Btw, koupit třeba ten žlutý čistič co psala Angua by mě v životě nenapadlo. Něco, čeho je 750ml a stojí to jen 24Kč bych normálně nikdy nekoupila - působilo by to na mě nevěrohodně (kupuju Cif, kterého je tak polovina za tronásobnou cenu). Ale to žluté DM je fakt dobré! :palec:

Rajčata jsem viděla, paštiku koupila, Alvede krém na ruce, vůni do myčky (super!) a já nevím jaký všechno krámy jsem tam nabrala… :roll: Jo a pokladní se mě ptala, zda mám zaregistrované miminko. Kdybych nevěděla o co jde, tak bych se s ní o tom ani moc nevybavovala. Ale takto mám knížečku s kuponkama… :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.7.11 09:12

Tak u nás taky vítězí babylove a balea výrobky čistíčí prostředky jsem ještě nevyzkoušela ale así vyzkouším ten žůutý o kterém tady píšete :-) Jinak v DM nakupuju babylove vlhčené ubrousky,kašičky,plínky do vody, normal plínky jsem ještě nevyzkoušela ale uvažuji nad tím :-) a jak už všichni psaly balea sporcháče, mýdla,spreje bomba a hlavně ta cena :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.8.11 08:29

ahojky a kupujete někdo i dětské pasty a kartáčky na zoubky,prací prostředky a aviváže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.8.11 10:28

Syn má teď pastu Dontodent, kartáčky taky už měl a má od nich rotační kartáček na baterky. Jeden se nám rozbil, hned nám ho vyměnili za jiný (i typem jiný), bez řečí :wink:
Aviváž mám, jen jsem netrefila vůni, příště vemu jemnější (koupila jsem růžovou) a prášek jsem ještě nezkoušela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.11 19:31

Prací prášek by mě docela taky zajímal, zrovna budu potřebovat, tak možná zkusím :think:

Dneska jsem koupila tu lilkovou pomazánku a není to normálně špatné :lol: Měla jsem k tomu lehkou nedůvěru, ale je to jedlé, chutná mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.8.11 22:20

Lilkovou pomazánku? :think: To je ta v regálu se zdravou výživou?Taky jí možná zkusim.Já v DM koukala na ty suga na těstoviny,nezkoušela jste to některá?Vypadaj hezky :-D
Ještě jsem si vzpomněla že tam kupuju ty gelový vůně na záchod,denk mit asi za 16 kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.8.11 22:32

Jj, tam, jak jsou ty potraviny. Chvíli jsem ji teda hledala, je ve skle a taková nenápadná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.8.11 22:38

Já vím jakou myslíš,už několikrát jsem jí měla v ruce a pak jí zase vrátila do regálu.Ale nějak jsi mě navnadila,tak jí taky ochutnám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
2.8.11 07:40

Lilková je mňamkózní :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie