Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Čistič myčky, vůni do myčky, čistič skla, ten čistič trouby mám taky, čistič odpadů. Měla jsem tablety do myčky a neuspěly, tchýni jsme koupili sůl do myčky a byla jemná jako kuchyňská, takže tu už tam taky nekoupím, po leštidlu mi neschne nádobí, jinak jsem se vším uvedeným spokojená. Kromě toho tam kupuju vlhčený toaletní papír, sprchový gel pro mě a pro malého, šampony pro sebe, řasenku, vlhčené ubrousky, na dovolenou jsem tam koupila jar na nádobí, úžasně voní, kupuju tam kartáčky na zuby pro malého, vzala jsem ústní vodu na barvení zubního plaku, poopalovací přípravky. Všechno josou to samozřejmě privátní značky dm. ![]()
Já kupuju takový žlutý tekutý písek (říká se tomu tak?
) cifoidního typu (radši najdu obrázek
Ten je fakt boží, vyčistí to, co jsem nevyčistila ničím jiným.
http://www.codecheck.info/img/270310/1
Pak je super ten odmašťovač, jsem spokojená i s octovým čističem, jar myje stejně jako cokoli jiného a je mnohem levnější. Výborná je sůl na skvrny a žlučové mýdlo - zatím jsem tím zlikvidovala všecky fleky, někdy jsem to musela teda zkombinovat - třeba razítko na prostěradle, zvýrazňovač na triku, kolomaz na kočárku, plíseň… Koupila jsem i čistič na okna, opět, levnější, čistí stejně dobře jako cokoli jiného, stejně tak ten prostředek na podlahy.
Pak tam chodím ještě na rajčata v plechovce
Jsou chutnější, než ty obyč třeba z Kauflandu, ale zase levnější, než Valfrutta. A teoreticky by měly být prý bio… ![]()
MMartina1 píše:
já mám poslední objev jejich pytle do odpaďáku. Jinde už nekupujeme. Jsou pevné, zatahovací a navíc každý samostatně, takže nemusíte trhat. Chystáme se přejít na mlíko Babylove.
Jo, pytle jsou taky super ![]()
Taky tam nakupuju hodně - žlučové mýdlo, čistič na WC, jejich jar, potom prostředek na plovoučky, závěsy do záchoda, věci do myčky, čistič skel..
Pro prcka ubrousky babylove a čaje
Angu, díky za tip na ten čistič, něco takovýho zrovna potřebuju ![]()
žlučové mýdlo, veškerou dekorativku Alverde + jejich citronové mýdlo, sáčky na odpad DM, Alnaturu: čokoládky, lilkovou pomazánku
, bonbony, sojové mléko aaaaa spoustu dalšího. Čistič trouby vyzkouším, díky za tip ![]()
Prosím nemáte někdo obrázek, jak vypadá ten čistič na sklokeramiku?
Mě vždycky trvá dlouho, než tam něco najdu, jak jsou ty názvy německé a české etikety maličké
Chlap nervozní, dítě zlobí, znáte to ![]()
Ano, cistic na sklokeramiku, zlucove mydlo, cistic mycky, ubrousky pro prcka, prebalovaci podlozky, prikrmy pro prcky (ale nejradsi mam alnaturu a tu uz maji i v globusu), sacky a pytle na odpadky.
madi píše:
Mě vždycky trvá dlouho, než tam něco najdu, jak jsou ty názvy německé a české etikety maličkéChlap nervozní, dítě zlobí, znáte to
tady jsou všechny
já tam kupuju hlavně vlhčené ubrousky pro malou
sem tam plínky ![]()
Ahojky,nakupujeme tam docela často a to třeba pro synovce. Když byl mimčo,kupovali jme tam dětskou kosmetiku,ubrousky,mlíčko na tělo atd. Je na dost věcí alergický,ale věci z DM mu nevadili. Do domácnosti kupuju od DM čistič na skokeramickou desku,na trouby,okunu(clin) atd. S výrobkama jsem spokojená a hlavně s cenou. ![]()
Tak já tam mám kartu na prcka a slevové kuponky, takže kupuju pleny, ubrousky na zadek, prací gel a tak.
Čistě jejich výrobky kupuju kaše a přesnídávky Babylove (mají 92-95% ovoce a třeba švestky s hruškama má malej fakt rád), ovocné tyčinky Alnatura a sprcháče Balea.
A koukám, že vyzkouším ty pytle na odpadky, jak psaly holky ![]()
bekky píše:madi píše:tady jsou všechny
Mě vždycky trvá dlouho, než tam něco najdu, jak jsou ty názvy německé a české etikety maličkéChlap nervozní, dítě zlobí, znáte to
Díky moc ![]()
ww píše:
Holky díky moc. Já jsem ani netušila že tam mají potraviny
No potraviny… spíš trvanlivé typu sušenky, müsli tyčinky, čaje, kuskus, luštěniny, těstoviny, většinou zdravé (celozrnné, bezlepkové, apod.), balené pití, marmelády, med a tak. A pochopitelně celý velký sortiment všech možných kojeneckých příkrmů, mlék, kaší, atd. Chleba ani obyč. mlíko tam nečekej ![]()
cim dal vic veci z Dmka kupuji,myslim ze je to dobry pomer kvalita/cena…
presedlavam z drazsich veci na dm a jsou v pohode,mame ted vic vydaju(opravujem barak),tak jsou utahle opasky,ale nevadi mi to,zatim jsem nanasla nic co by stalo za starou bellu
a usetrene kacky se hodi ![]()