Co kupujete v DM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
29.7.11 10:32

Čistič myčky, vůni do myčky, čistič skla, ten čistič trouby mám taky, čistič odpadů. Měla jsem tablety do myčky a neuspěly, tchýni jsme koupili sůl do myčky a byla jemná jako kuchyňská, takže tu už tam taky nekoupím, po leštidlu mi neschne nádobí, jinak jsem se vším uvedeným spokojená. Kromě toho tam kupuju vlhčený toaletní papír, sprchový gel pro mě a pro malého, šampony pro sebe, řasenku, vlhčené ubrousky, na dovolenou jsem tam koupila jar na nádobí, úžasně voní, kupuju tam kartáčky na zuby pro malého, vzala jsem ústní vodu na barvení zubního plaku, poopalovací přípravky. Všechno josou to samozřejmě privátní značky dm. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.7.11 10:32

Já kupuju takový žlutý tekutý písek (říká se tomu tak? :oops: ) cifoidního typu (radši najdu obrázek :roll: :lol: Ten je fakt boží, vyčistí to, co jsem nevyčistila ničím jiným.

http://www.codecheck.info/img/270310/1

Pak je super ten odmašťovač, jsem spokojená i s octovým čističem, jar myje stejně jako cokoli jiného a je mnohem levnější. Výborná je sůl na skvrny a žlučové mýdlo - zatím jsem tím zlikvidovala všecky fleky, někdy jsem to musela teda zkombinovat - třeba razítko na prostěradle, zvýrazňovač na triku, kolomaz na kočárku, plíseň… Koupila jsem i čistič na okna, opět, levnější, čistí stejně dobře jako cokoli jiného, stejně tak ten prostředek na podlahy.

Pak tam chodím ještě na rajčata v plechovce :mrgreen: Jsou chutnější, než ty obyč třeba z Kauflandu, ale zase levnější, než Valfrutta. A teoreticky by měly být prý bio… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.7.11 10:34
MMartina1 píše:
já mám poslední objev jejich pytle do odpaďáku. Jinde už nekupujeme. Jsou pevné, zatahovací a navíc každý samostatně, takže nemusíte trhat. Chystáme se přejít na mlíko Babylove.

Jo, pytle jsou taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.7.11 10:35

Taky tam nakupuju hodně - žlučové mýdlo, čistič na WC, jejich jar, potom prostředek na plovoučky, závěsy do záchoda, věci do myčky, čistič skel..
Pro prcka ubrousky babylove a čaje
Angu, díky za tip na ten čistič, něco takovýho zrovna potřebuju :wink:

• Citovat
  • Upravit
14475
29.7.11 10:36

žlučové mýdlo, veškerou dekorativku Alverde + jejich citronové mýdlo, sáčky na odpad DM, Alnaturu: čokoládky, lilkovou pomazánku :potlesk: , bonbony, sojové mléko aaaaa spoustu dalšího. Čistič trouby vyzkouším, díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.7.11 10:38

Prosím nemáte někdo obrázek, jak vypadá ten čistič na sklokeramiku?
Mě vždycky trvá dlouho, než tam něco najdu, jak jsou ty názvy německé a české etikety maličké :lol: Chlap nervozní, dítě zlobí, znáte to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Any11
29.7.11 10:44

Ano, cistic na sklokeramiku, zlucove mydlo, cistic mycky, ubrousky pro prcka, prebalovaci podlozky, prikrmy pro prcky (ale nejradsi mam alnaturu a tu uz maji i v globusu), sacky a pytle na odpadky.

• Citovat
  • Upravit
777
29.7.11 10:46
madi píše:
Mě vždycky trvá dlouho, než tam něco najdu, jak jsou ty názvy německé a české etikety maličké :lol: Chlap nervozní, dítě zlobí, znáte to :mrgreen:

tady jsou všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.7.11 10:52

já tam kupuju hlavně vlhčené ubrousky pro malou :-) sem tam plínky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
29.7.11 10:55

Ahojky,nakupujeme tam docela často a to třeba pro synovce. Když byl mimčo,kupovali jme tam dětskou kosmetiku,ubrousky,mlíčko na tělo atd. Je na dost věcí alergický,ale věci z DM mu nevadili. Do domácnosti kupuju od DM čistič na skokeramickou desku,na trouby,okunu(clin) atd. S výrobkama jsem spokojená a hlavně s cenou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.7.11 11:01

Tak já tam mám kartu na prcka a slevové kuponky, takže kupuju pleny, ubrousky na zadek, prací gel a tak.

Čistě jejich výrobky kupuju kaše a přesnídávky Babylove (mají 92-95% ovoce a třeba švestky s hruškama má malej fakt rád), ovocné tyčinky Alnatura a sprcháče Balea.

A koukám, že vyzkouším ty pytle na odpadky, jak psaly holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.7.11 11:01

Holky díky moc. Já jsem ani netušila že tam mají potraviny :lol:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.7.11 11:04
bekky píše:
madi píše:
Mě vždycky trvá dlouho, než tam něco najdu, jak jsou ty názvy německé a české etikety maličké :lol: Chlap nervozní, dítě zlobí, znáte to :mrgreen:
tady jsou všechny

Díky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
27305
29.7.11 11:07
ww píše:
Holky díky moc. Já jsem ani netušila že tam mají potraviny :lol:

No potraviny… spíš trvanlivé typu sušenky, müsli tyčinky, čaje, kuskus, luštěniny, těstoviny, většinou zdravé (celozrnné, bezlepkové, apod.), balené pití, marmelády, med a tak. A pochopitelně celý velký sortiment všech možných kojeneckých příkrmů, mlék, kaší, atd. Chleba ani obyč. mlíko tam nečekej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
29.7.11 11:17

cim dal vic veci z Dmka kupuji,myslim ze je to dobry pomer kvalita/cena…

presedlavam z drazsich veci na dm a jsou v pohode,mame ted vic vydaju(opravujem barak),tak jsou utahle opasky,ale nevadi mi to,zatim jsem nanasla nic co by stalo za starou bellu :mrgreen: a usetrene kacky se hodi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák