Plesnivé oblečení pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga přesně tak, tak to mám taky, od babiček dostávají děti pár kousků nových a já vybírala po bazárkách, z některých mám supr kousky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga @Káťa19 : tak jsem.se vsude poptavala a i dr mi rekla, ze pokud na tom obleceni nebyly fleky a parkrat jsem to vyprala a uz nesmrdi nemam si delat starosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gusica do prania pridaj ocot, zabije všetko a odstráni zápach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
pardon za OT, to mě zajímá, kožní nemoci a alergie, počítá se tam i jakože ekzém? To mě nikdy nenapadlo, měla bych přidávat nějakou takovou desinfekci kvůli ekzému? Jeudím do Německa nakupovat každý týden, tak bych tam něco měla koupit( co nejlépe?) a zkusit to přidávat do pračky, když peru dceři oblečení?
A máš sušičku? Horúcim vzduchom všetko vydensifikuje a vyčistí. Kamarátke pomohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 : ano mame ale pry tam je max 50 stupnu, to asi nepomuze co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gusica píše:
@ekira5 : ano mame ale pry tam je max 50 stupnu, to asi nepomuze co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EKIRA : mame tu moderni a na netu pisou ze susi jen 30 -50 st tak nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gusica píše:
@EKIRA : mame tu moderni a na netu pisou ze susi jen 30 -50 st tak nevim
Kukla som, ja mám do 60° do 80° a nad 80°.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení, knížky a podobné věci ve sklepě navlhnou vždy. Zvlášť, když jsi ty krabice měla postavené na podlaze.
Divné věci vyhodit a ty další vyprat, pořádně vysušit na sluníčku nebo sušička a uskladnit jinde a pokud máte problémy s vlhkým bytem, tak stejně, aspoň dvakrát do roka ty oblečky, i málo používaný obsah skříní, vytáhnout ven, na sluníčko nebo na mráz a nechat provětrat.
M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 : zitra se kouknu co ta nase umi ![]()
@mado : uz jsem vsechny dvakrat vyprala i s hygienickym prostredkem a nechala na slunci ususit.. tak jako divne nevypada nic, jen asi 5 kousku bylo flekatych. Jen ty co byly s tema flekatyma jsou jeste jemne citit tak nevim.jestli to jednou vyvetra. Kazdopadne to potom vyperem jeste jednou a dame do susicky. Koupili jsme vakuove pytle tak snad se to uz nestane
dekuju za odpovedi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.. Chtěla bych se zeptat.. Dnes jsme že sklepa vyndali hracky( hrazdičku s dečkou a na paseni koníků takový límec na kterém dítě leží.. Bohužel to některé hračky hlavně že spodní mají trošku černou plíseň, ale tyhle byli jenom nahoře.. Tak když to vyperu na 90 s desinfekci na prádlo mělo by to pustit ne? Samozřejmě když to bude cítit i po praní tak bych to vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit