Vše je velké v pase - co s tím?

Billi
15.9.18 18:55

@Sára 1 syn měl jednu dobu velké v pase veškeré tepláky a další. Je několik možností. Buď si najdeš někoho, kdo bude šít na míru, nebo vložit gumu. Já jsem jedné kamarádce zužovala v pase kalhoty pro dítě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
15.9.18 18:57

Mame stejny problem, vzadu rozparnu sev a tam navlecu jeste jednu gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
15.9.18 19:03

@Billi @vevci Jak to, holky, myslíte s tou gumou, když je to velké? Na co ještě přidávat gumu? Máme stejný problém, udělám v pase po stranách záševky, ale není to žádná velká estetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.9.18 19:17
@vevci píše:
Mame stejny problem, vzadu rozparnu sev a tam navlecu jeste jednu gumu.

Už mě to taky napadlo, ale nejsem moc sikovna, tak se do toho moc nehrnu. :( Bojím se, že se mi to začne pátrat a zničím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.9.18 19:17
@Taciras píše:
Udělám dírku a provlíknu gumu. Dělám to s většinou kalhot dětí, aspoň jim tolik nepadají.

A nevypadá to blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.9.18 19:18
@xstrasilka píše:
@Billi @vevci Jak to, holky, myslíte s tou gumou, když je to velké? Na co ještě přidávat gumu? Máme stejný problém, udělám v pase po stranách záševky, ale není to žádná velká estetika.

To na leginkach nebude moc hezky vypadat. Jsou v pase dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.9.18 19:19

@Billi @vevci @Taciras Jakou gumu používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
15.9.18 19:35

Ne legíny, ale řešila jsem kalhoty, když je ještě neprodávali s reg.gumou v pase. Tam jsem do zadní části prostříhla dvě dírky, protáhla gumu a zašila ji na pevno na krajích těch děr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
15.9.18 19:42

@Sára 1 Dcera má ten samý problém. Díky za tuto diskuzi. Nedávno jsem přemýšlela, že založím to samé téma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.9.18 19:43
@Sára 1 píše:
Dcera má ráda leginky. Bohužel většina ji je velká v pase. Jak to řešíte? Mam tu vícero leginek. Prosím o radu.
Řešila jsem u syna. Vše jsem v pase zakládala a zapošila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.9.18 19:47

Používám ruznou gumu, mam doma nekolik sirek. Ty zasevky nam prave moc nevyhovuji, protoze to je moc materialu naraz, kdyz navlecu gumu rozprostre se to po cele délce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.9.18 19:49

Pokud to jde puvodni gumu vyvlecu nebo zkratim, ale vetsinou byva prisita na pevno, tak tam proste navlecu jeste jednu kratsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.9.18 19:50
@Sára 1 píše:
Už mě to taky napadlo, ale nejsem moc sikovna, tak se do toho moc nehrnu. :( Bojím se, že se mi to začne pátrat a zničím to.

Ja taky sit neumim, vsechno siju v ruce, otazka 10min,neboj se toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.9.18 20:00
@123Soňa píše:
@Sára 1 Dcera má ten samý problém. Díky za tuto diskuzi. Nedávno jsem přemýšlela, že založím to samé téma…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: S tou gumou mě to už taky napadlo, tak jsem ráda, že to není blby napad.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.9.18 20:01

@vevci Ta guma je u všech přišitá, takže nejde vyndat. Bála jsem se, jestli to třeba nemačka. Příští týden jdu koupit gumu a zkusim to. Snad nebudu muset ty leginky vyhodit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat