Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Ernais jasny vratit je muzu vzdycky
Ale je tam dobře zvýrazněný pas tím švem pod prsy, takže by lichotit mohly.. ![]()
Prave se toho bojim i kdyz potkavam zensky silnejsi a maji pletene saty a slusi jim to.ale umeji se hezky oblekat. a vypadaji stihlejsi.no tak jsrm si taky objednala a ted vaham maji sice vystrih do V, ten by me mel protahnout a tak jsrm si myslela ze to bude fajn.
@Anonymní píše:
Prave se toho bojim i kdyz potkavam zensky silnejsi a maji pletene saty a slusi jim to.ale umeji se hezky oblekat. a vypadaji stihlejsi.no tak jsrm si taky objednala a ted vaham maji sice vystrih do V, ten by me mel protahnout a tak jsrm si myslela ze to bude fajn.
Narovnat záda a vyprsit se. Možná i menší podpatky. Pak by tk mohlo klapnout.
Tak proste pockej, az prijdou, zkus si je a bud je vratis nebo ne. Stejne se s tou objednavkou uz ted asi neda nic delat, ne? Tak sem hod fotku, az je budes mit, takhle od oka ti stejne nikdo nerekne, jestli ti budou sluset nebo ne.
@Russet no boty mam kotnikovy na 6cm podpatku a kabatek k tomu. chtela jsem jen zmenu misto kalhot..saty.tak snad mi budou mozna jsem mela vzit tu 44ku.ja nemam rada uplne upnuty jen lehce kopirovat tu moji postavu. ![]()
Já si pletené šaty v Bonprixu kupovala i když jsem měla velikost 48
nyní ve 42/44 úplně super
mají je kvalitní, nevytahují se, jen jsou fakt větší než běžné číslování, takže určitě brát menší! když jsou moc volné, tak je to dost hnusné…
střih do A nesmí být moc široká sukně, jinak nadnáší
pár kousků jsem jim vrátila, do 14dní peníze byly zpět na účtu žádná křeč, normálně si to vyzvedni, zkus a když to nebude, tak holt oželíš poštovné a pošleš je zpátky.. jsou příjemné a mám takové podobné do práce asi čtvery, všechny vypadají hezky
@solip jedine ale aby nepraskla cocka
nerada se fotim kdyz jsem s tloustla pred detmama to bylo 58kilo ![]()
@Lucy75 je trochu si me uklidnila…jasne ozelim postovny ale jen ze se me libi a tak uvidime ![]()
@Anonymní píše:
@Russet no boty mam kotnikovy na 6cm podpatku a kabatek k tomu. chtela jsem jen zmenu misto kalhot..saty.tak snad mi budou mozna jsem mela vzit tu 44ku.ja nemam rada uplne upnuty jen lehce kopirovat tu moji postavu.
Uvidíš. Asi budou hodně slabé, tak budou pružit.
@Anonymní píše:
@solip jedine ale aby nepraskla cockanerada se fotim kdyz jsem s tloustla pred detmama to bylo 58kilo
Já měla 58 naposledy v roce 2001 🤣
@Anonymní píše:
@Russet no boty mam kotnikovy na 6cm podpatku a kabatek k tomu. chtela jsem jen zmenu misto kalhot..saty.tak snad mi budou mozna jsem mela vzit tu 44ku.ja nemam rada uplne upnuty jen lehce kopirovat tu moji postavu.
néééééééééééé
ty tam neobjednáváš!??? já mám o 10kg víc než ty a brávám tam 44!! takže ty musíš vzít 40/42 jinak to budeš mít jak pytel! přečti si recenze, Bonprix má obrovské hadry, velikost 44 je u nich už na velrybku (tak UK 16 - jako mám já).. pokud jsi je objednala ve 44 a už jsi objednávku odeslala, tak se netěš.. budeš v nich plavat a budeš vracet…
edit : teď vidím, že jsi vzala 42, snad to bude ok (jaké je tam lomení přesně!?) tobě by stačila z Bonprixu na úpletové šaty 40/42
@Lucy75 brala jsem 42ale bojim se ze mi budou upnuty…podle mych mir jak uz sem psala…tak uvidime.
@Lucy75 jojo 40/42vetsinou je to spis k ty 42 no tak nevim jaky to bude prece nejsem nejtlusci ani stihlejsi.
Rozšiřují jen silně pletené šaty. Tyhle si myslím, že spíš lichotí. S velikostmi nevím, já mám výšku 1,80, přes pupík 75 a boky 105, a taky beru v Bonprix 42
A taky jsem teď (ale tedy už dlouhodoběji) oplácaná (viděno přáteli a rodinou) až tlustá (viděno kolegy v práci). To je vidět, jak jsou ta čísla, nejen kg, ale i cm, zavádějící…
Před dítětem to bylo tak -5cm boky a pas, -10 vršek, ale vlezla jsem i do 36 (ale tedy u strečových kalhot). A džíny mám pořád stejnou velikost. Divné.