plínky na plavání

172
31.5.05 18:43

plínky na plavání

Ahoj holky, zajímalo by mě, když chodíte s dětma plavat do bazénu, používáte plavky nebo plínky na plavání? Myslela jsem, že ty plínky snad mají všude, koukala jsem v Tescu, ale nenašla jsem je. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
31.5.05 18:48

Ahojky, my pouzivame plenky na plavani a kupuju je v DM drogerii, primo jejich znacku Babylove. Jsou super. Ale treba kamaradka chodi do bazenu, kde je voda min chlorovana a z tech plenek se uvolnuje neco co bazen znecistuje a tak koupili specialni plavaci plavecky primo v kurzu.

Monca a moncicaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
31.5.05 19:39

Ahoj,
my na plavání v bazénu raději používáme speciální plavečky. Ale plenky máme taky, zn. Huggies, tchyně nám je koupila v nějaké drogerii (zeptám se kde :) ) Jsou taky dobrý, malé je dávám do nafukovacího bazénku.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
31.5.05 19:58

Zrovna nedavno jsem resila podobny problem - plenky do bazenu se daji koupit, aspon co ja jsem zjistila, jen Huggies nebo Babylove z DM. Huggies ted z nejakeho duvodu nejsou u nas v Plzni nikde k sehnani, DM jsou snad bezne. Jinak se prodavaji specialni plavky s nejakou nepropustnou nasakavou vrstvou, zatim jsem je videla jen u kamaradky, vypadaly dobre. My jsme koupili dopredu plavky obycejne a pak si myslelii, ze budeme muset stejne kupovat plenky, nebo ty specialni plavky, ale instruktorka nas ujistila, ze ty obycejne staci, ze pry maj deti nejaky reflex a do vody se nevykadi. Nevim, jestli je to pravda nebo ne, ale zatim to funguje.
Preji hezke plavani. Mroe + Julinka 7 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.5.05 20:15

Ahoj, my od dvou měsíců plaveme v normálních plavečkách, cojsem koupila v kurzu a žádná nehoda zatím nebyla :P (i když jsme měli průjem) . V našich kurzech nosí všichni plavečky. Ty plavací pleny by při plavání 2× v týdnu lezly asi moc do peněz. Vodníčky zdraví Gabra a Karo 10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
31.5.05 20:19

Plavečky

Na Ivanku jsme měli jen „obyčejné“ plavky. V kurzu nám řekli, že musí mít gumičky okolo nožiček, aby nevypadl bobeček. A na základě reflexu prý děti do vody nečůrají.
Na Honzíka jsem dostala plínkoplavky Huggies. Nepřipadá mi to jako kdovíjaký zázrak, když se počůral, byla mokrá nejen plínka, ale i autosedačka, ve které seděl :evil: . Až nám dojdou, přejdeme na normální plavečky.
Jinak jsem Huggies swimmers viděla v Hypernově.
Medvídě + Honzík 10m + Ivanka 6r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
31.5.05 20:35

Mroe, na reflexy bych moc nespoléhala :wink: . Malá se mi totiž vyk… ve vaně, když jsme se koupaly a den na to i v bazénku. O tom jestli nečůrá nejsem přesvědčená. Na plavču, zatím, jsme měly mokro jenom od vody. :D
 Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
31.5.05 21:00

Ahojky
používáme plavací plínky hugies (asi 120 kč za 12ks). Jednu plínku máme tak na 3 až 4 hodiny plavání. Po plavání jí vymáchám jako běžné plavky a vysušim.
 Maky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
31.5.05 21:04

No taky si nejsem jista tema reflexama, nam se prihodila bobikova nehoda ted o vikendu, kdyz se holky chladily ve vane. Byl to tedy prvni pripad za temer rocni cachtani dvojcat, ale co jsem tak slysela, jsou deti, ktere do vany kakaji temer pravidelne a kamaradka mi taky rikala o nehodach jinych deti pri plavani. A vcera pri cachtani se vycurala kazda snad 5×, jinak to myslim pri koupani nedelaji, ale asi jak sem jim dala studenejsi vodu na osvezeni…

Monca a moncicaci (skoro rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
31.5.05 22:23

Reflexy nereflexy, když byl klukovi zhruba rok a půl, v bazénku na zahradě plavalo všechno :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
31.5.05 22:30

Tak se můžu přidat.Náš Marťa se vyčůrá okamžitě,když ho dám do vody a taky se už párkrát i vykadil,trochu to zabublá a už to je.Na plavání teda nechodíme,ale taky jsem sháněla plavací plínky a sehnala jsem je taky jen v Hypernově. Ahoj Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.6.05 00:05

Ahoj,
tak my používáme na plavání také speciální plavečky. Normální můžou jen starší dětičky, které sami ovládají čůrání a kakání a plavací plínky jsou u nás v bazénu zakázaný, protože se z nich do vody uvolňují nějaký hnusy. Ty plavečky nás stáli 300 a kupovali jsme je přímo v bazénu (chodíme v Praze plavat do Betynky). Viděla jsem je ale prodávat i v některých obchodech, ale stáli cca o 200 víc.
Berenika a Lukášek 9,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.6.05 10:07

Ahoj Bereniko,
ty chodis na Prahu 9 do hotelu, vid? Tam prave chodi moje sousedka a my tam jednou nahrazovaly a netusily sme, ze se tam s plenkou nesmi, no dostaly sme vyjimku :wink:
Jinak jezdime do Betynky na Homolce, protoze tam se plave i odpoledne a zvlada s nami chodit manzel po praci. Jsem s Betynkou moc spokojena a od zari budeme chodit zas :P

Monca a mocicaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
1.6.05 11:39

ahojky

Ahojky teď byl v Praze veletrh for kids a na něm jsme koukala na plavečky Bambinomio- jsou rozdělený podle kil, zkus je najít někde na netu a zjistit si cenu, psali tam o nich moc pěkně.
Já je zatím nekupovala, protože mám mimíska ještě v bříšku, ale na plavání se taky chystám že budeme chodit, takže pak uvidím, co po nás budou chtít:-)
Papa H+L 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.6.05 12:36

Ahoj holky, diky za radu. Koupila jsem nakonec plinky z DM a casem se podivam po plaveckach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí