Plodný hlen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
4.4.13 18:19

Před ovulací se má pít grepový juice na lepší hlen anebo je taky dobrý „Ra-vit“ je v tom i naštěpené hodně kyseliny listové a po snažení se má pít ananasový juice pro lepší uhnízdění ;) přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
4.4.13 18:34

Chci se zeptat jsem 25den cyklu můj cyklus je dlouhý 38dní a zaregistrovala jsem u sebe bílý mazlavý hustý hlen, o dítě se nesnažíme, nevíte co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 12:55

Já jsem minulý měsíc dobrala antikoncepci, první den poslední menstruace byl 21. března. Před pár dny jsem měla na kalhotách hustý, bílý hlen, ale natáhl se. Teď mám hlen jen uvnitř sebe, trochu zůstane na papíru. Na papíru se táhl, ale když zkusím mezi prsty, netahne se. Dvakrát jsem otehotnela prakticky hned, ale tehdy to bylo neplanovane a hlen jsem nestudovala. Zkrátka si nejsem jistá, jestli poznám ovulaci. Může mít na hlen vliv nedostatek tekutin? Piju hodně málo. Prosím respektujte anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.13 12:56

Oprava - netahl se v tom prvním případě

• Citovat
  • Upravit
Inka8
5.4.13 21:48

Ahojiky holky nerada narusuji debatu, ale zkuste od konce menstruace do ovulace pit kontryhelovy caj, me zabral. V lekarne ho prodavaji v ruznych variantach.Ja ho mela porcovany v saccich a denne jsem ho pila 2× 0,5l. Zlepsila jse mi ovulace, zmirnila bolesti ms, a navic vam pripravy hezkou vystelku pro mimiska.Tak za pokus nic nedate, ale me opravdu pomohl.

• Citovat
  • Upravit
348
13.5.13 12:29

Ahoj holky. Docela tápu v tom plodném hlenu. :nevim: Je sice pravda, že jsem tento měsíc zpozorovala krásný hlen a dokonce i několik dní, ale bylo to od 6.-9.DC, OVU byla až 13.DC(dělám OVU testy a měřím BT).Přijde mi to hrozně dlouhá doba…stalo se to některé? Děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
15.11.13 15:25

@Rad.J : Ahojky, jo asi i mě se to děje. Plodný hlen mám od včera, dnes taky (včera 8DC dnes 9DC), uvidím co bude v následujících dnech. Ovu mám mít až ve středu - čtvrtek což je 14DC - 15 DC. Jsem teď sledovaná u Dr. kvůli špinění v druhé části cyklu. Jdu tam zase v pondělí ráno, a ona mi má říct kdy bude OVU přesně. Snažíme se chvíli teď to bude 3tí cyklus, ale když jsem přišla s tím špiněním tak řekla že to bude celý cyklus sledovat na UTZ aby se zjistila příčina. O tom hlenu jí to chci říct, tak ti písnu pak, ju? Ale prý může OVU nastat až 7 dní od objevení hlenu, takže se neznepokojuj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 14:18

Dobre odpoledne, prosim o zachovani anonymity, je to pro me intimni tema. Je mozne, aby byl plodny ( bilkovy ) hlen pritomen 10 dni? Nijak to nezkoumam, ale pri myti a i pres den ( uz kvuli nemu nosim i intimku)ho poznam, je to vazne plodny hlen zadny jiny, ale tak dlouho??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.14 20:30

Nikdo nevi? :oops:

• Citovat
  • Upravit
3396
22.4.14 09:12
@Anonymní píše:
Nikdo nevi? :oops:

Podle mě to možné klidně je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
13.2.17 11:59

Obnovuji diskuzi…po revizi nemám plodný hlen, nějaké tipy na zkvalitnění? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.12.19 13:06

Sarapis na plodny hlen

Ktery z tech sarapisu jste braly? Jsou asi 3 druhy.diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...