Plodný hlen

41
27.4.05 13:57

Plodný hlen

Ahoj holky,
můžete mi, prosím, poradit, jestli existuje něco, po čem by se mi zlepšila kvalita a množství plodného hlenu??? Četla jsem, že by mohl pomoct Sarapis, ale na mě nějak nefunguje. Víte o něčem jiném???
Předem děkuji za rady.
Mějte se hezky snažilky, všem přeju brzkého potomka v bříšku.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
27.4.05 16:15

Ahoj Katko,

já jsem na tom podobně jako Ty. Plodný hlen jsem měla pouze 1× po vysazení HA (yv:,–(ila jsem ji v prosinci 04). Od té doby NIC. Taky jsem četla o Sarapisu, ale ještě jsem to nezkoušela. Ještě se tu taky psalo o tom, že i pití zeleného čaje napomáhá k plodnému hlenu. Tak se teď napájím zeleným čajem a uvidím, co to se mnou udělá.

Ale abych Tě povzbudila, já chodím do diskuze Nových snažilek (jeslti chceš, můžeš se k nám přidat, poslední deníček se jmenuje „Nové snažilky:)) díl.8-Jaká budou Zimní miminka 2005/2006???“ - hodně si tam s holkama pomáháme) a jedna snažilka, která taky neměla plodný hlen je už TĚHOTNÁ. Takže je to pro nás velká naděje, že se dá otěhotnět i bez plodného hlenu.

Přeji pěkný den a hodně plodného hlenu.

Katouch (taky Katka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
27.4.05 18:32

Ahoj Katko,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.4.05 09:42

Ahoj holky,
moc děkuju za rady! Potěšily jste mě, zelený čaj mám ráda, takže to nebude vůbec problém. Je fakt, že co skončila zima, ho už vůbec nepiju. Takže ho na:,–(ím znovu, snad to pomůže. Ještě jednou díky, pá Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
29.4.05 09:54

Ahoj holky, jestli vas to povzbudi, ja jsem nemela vubec zadny pl. hlen a otehotnela jsem. Ale pomahala jsem tomu prstickovou metodou. B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.5.05 17:12

Ahoj holky,
chci se tedy pro jistotu zeptat. Když mám v době v době předpokládané ovulace teplotu 37C a hlen, jsem tedy zdravá, probíhá u mě ovulace a můžu otěhotnět? Asi je to zmatený, ale chci vědět, jestli je u mě vše v pořádku a jsem schopna oplodnění. Díky za radu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
10.5.05 09:49

Ahoj holky,

tak já jsem neměla vůbec žádný bílkový hlen a otěhotněla jsem na druhý pokus..takže si myslím,že na tom zas tak moc nezáleží…spíš ta mrška psychika…asi dělá divy.

Kocca, já myslím, že teplota 37 už značí, že ovu proběhla…Ovu většinou proběhne,poslední den nízkých teplot a ta teplota 37 znamená, že už ovu proběhla.Snad jsem to napsala srozumitelně.

pa,pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
11.5.05 12:57

Holky můžete mi říct jak dlouho se u vás ten plodný hlen objevuje? Já jsem ho zaznamenám třeba jen jeden den ráno a pak už celý den nic. Je to normální?
Díky Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.5.05 17:16

ahoj Ryšavko, já jsem neměla plodný hlen vůbec, jenom krémový, tak jsem mj. i kvůli tomu začala užívat sarapis a vit.B6 a bílek jsem měla všechny 3 poslední cykly 4-5 dnů před ovu (stupňoval se 1-10cm). teď plánuju vitamíny na nějakou dobu vy:,–(it a uvidím, co to udělá. myslím, že 1 den bílku úplně stačí, jde přece o průchodnost čípku a tu zajistí i krémový nebo vodový hlen. navíc jsi ho třeba jenom nezaznamenala, protože ti prostě „utekl“, takže se tím vůbec nestresuj :lol:
 Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.12 16:02

Četla jsem, že na zkvalitnění plodného hlenu pomáhá lněné semínko, grepový džus. Je ještě něco, co by pomohlo jíst/pít před ovulací?

• Citovat
  • Upravit
zrustice
28.8.12 19:24

Mě hrozně pomohl Pyridoxin, 6 tabletek denně až do ovulace.

• Citovat
  • Upravit
394
28.8.12 20:45

Ahoj, já mám za sebou dvě těhotenství a měla jsem spíš pocit úplně obrácený. Měla jsem tolik hlenu, několik dní, že si myslím, že ani nebylo možný aby se spermie probojovali, kam měly. Pokaždý jsme zkončili na úspěšném IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.12 18:13
@zrustice píše:
Mě hrozně pomohl Pyridoxin, 6 tabletek denně až do ovulace.

Po něm jsi měla plodný hled?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.13 17:06

Lepkavý hlen-plodné dny?

Ahoj,
předem se omlouvám, za svůj hloupý dotaz, ale nedá mi to nezeptat se. Zhruba od 15-16 let jsem v kuse brala HA, nyní jsem po 8 letech prvně vysadila. Poslední měsíčky byli 23.3. a dnes od rána mám při utření na wc táhlý průhledný hlen, nikdy jsem se s tím nesetkala, tak jsem pátrala, že by se mohlo jednat o „plodný hlen“ který je před ovulací, krerá by měla být cca 6.4.. Chci se zeptat, pokud jsem měla včera nechráněný sex, mohlo by se (teoreticky)povést oplodnění, nebo to bylo brzy? Strašně toužím po miminku, byla bych překvapená, že by to bylo tak rychle, po vysazení :) Velké díky za vaše odpovědi V.

• Citovat
  • Upravit
9950
4.4.13 17:18

Ano, takto vypadá plodné období..tak do toho :pankac: ještě to pár krát potvrďte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí