Těhotenství? Menstruace? Porucha?

4
20.1.05 12:18

těhotenství? menstruace ? porucha???

:oops:
Ahojky všechny snažilky a těhulky. Prosím o radu !!!
S přítelem se snažíme o mimi už 3 roky, vyšetření zatím žádné nemáme, jen krev.testy. Těh.Testů jsem měla straaaašně moc. Už jsem pesimistická každý měsíc kapička naděje, která stejně hned odezní.
Poslední menstr. byla 30.12.. Cyklus vždy skoro pravidelný , většinou + - 2 dny. Od této poslední menstr., mě bolela prsa, spíš po straně, měla jsem je teda dost citlivá. Tento týden 17.1. Jsem špinila jen krátce, pak celý den nic. Co se týká podbříšku, tak od posl.menzesu mě bolelo jako když to mám opět dostat. Tak jsem si udělala těhu.testík, opět zklamaná, jsem očekávala další příchod menstr. , která má být až 27.1. Hle, dnes asi týden před menstr. očekávanou jsem to dostala. Z ničeho nic, prostě krvácím. Možná se vám bude můj dotaz zdát chaotický a třeba nesmyslný. Ale u mě nebyla nikdy tak předčasná menstruace. Docela mě to zaskočilo.
Je možné abych třeba byla těhotná a tělo si se mnou jen tak pohrávalo, nebo je to nějaká porucha, nebo…
Můžete mi prosím někdo napsat, své zkušenosti, popř. poradit.,Už to vzdávám a říkám si , že holt jsem asi nastydlá nebo já nevím, už to mám pomatené. :(
Vím, je to všechno tak zmatené, jenže 3 roky čekání je šílené, tak se alespoń vypovídám, protože tu máte skvělou partu.
Děkuju moc za odpovědi, všem snažilkám co nejdříve //, všem těhulkám zdravé mimísky. Pa Evča. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
20.1.05 12:55

Ahoj Evčo,

nejsem teda doktor ani odborník, ale myslim, že to bude nejspíš nějaký výkyv v hormonech. Nechci Tě zarmoutit, ale na těhu se mi to nezdá :( . Já měla taky vždycky pravidelnou MS, skoro na den a taky se mi někdy z neznámých důvodů stalo, že přišla o týden později i víc, nebo dřív. Věřím, že se každý měsíc těšíš, jestli náhodou přeci jenom…a následný zklamání je veliký. Ale přesto nevzdávej se, ono to někdy takhle může pozlobit a přeji Ti, abys tam ty dvě vysněný čárečky měla co nejdřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.1.05 13:40

Čau Evisku,
taky myslím, že tě jen pozlobily hormony, těhu testy jsou dost spolehlivý.
Ale spíš bych ti poradila, aby si se pro jistotu obrátila na doktora a také si s ním dohodla,aby tebe i partnera poslal na nějaké podrobnější vyšetření, přece jen 3 roky už je dost dlouho. Aspoň budeš vědět jestli je nějaký problém a případně ho řešit nebo jestli je to jenom psychikou.
Mé známé měly také problémy s otěhotněním a prý jim pomohl nějaký přírodní přípravek, jmenuje se to SARAPIS, tak se na to zeptej v lékárně ( vlastní zkušenost s tímto nemám ). Každopádně přeju brzo //.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.1.05 13:42

Ahojky Malinko,

Děkuju za odpověď, je fakt, že jsem doufala v pozitivnější odpověď, ale už jsem tak mimo, že si nepřipouštím že zase ne. Ale moc díky, jo 3 roky je dlouhá doba, nemyslet na to se nedá. Všechny mé kamarádky zrovna jako na potvůrku jsou na začátku těhotenství, tak to mi nepřidá. Mám práci, kde mám shon, další aktivity, sport atd., tak občas na to nemyslím, ale je to tam v malinkatý dušičce. no budu čekat, ale nevím, pokaždé se mi chce brečet. Ale to asi prožívá spousta snažilek. Od té doby co jsem našla tyto stránky tak na nich pořád brouzdám, zkouším cokoliv, ale pořád nic. Moje mamka mě měla po 8 letech, tak doufám, že to nebude dědičné :lol: . To jen tak pro uklidnění. Jo ale táhne mi na 30 tak nevím, nevím. Tak jsem se vykecala.
A doufám, že vám budu moct sdělit někdy , že tam mám ty vytoužené // :wink: .
Tak si jdu dát kafčo a myslet na něco jiného :roll: Pa Evča.Kdyby jen náhodou někdo měl nějakou zkušenost, jak přivést mimíska na svět, napište :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.1.05 13:58

Ahoj Andrejko,

to vyšetření už máme domluvené, zatím máme za sebou jen krevní testy a čeká nás spermiogram, ale jelikož je přítel dost pracovně vytíženej, tak už dva termíny jsem musela odříct, tak doufám, že se časově sejdeme a co nejdřív tam půjdem. jinak o tom Sarapisu jsem četla, taky jsem ho brala ale jen měsíc, pak jsem ho vynechala, zkoušela jsem kyselinu listovou a tak, jenže jakmile se nezadařilo, tak už jsem neměla trpělivost brát nadále. Můj doktor není zrovna sdílný, musela jsem čekat až nám to nepůjde 2 roky, pak jsem teda přešla k jinému ale to samé, kalendář na baz.teploty a přijďte tak za 4 měsíce. Děs, vzhledem k mému zaměstnání, dělám nepřetržitý provoz a prostě nedá se u mě měřit teplota v ten samý čas, nedá. Ale to oni asi nechápou, tak si ji neměřím, nevím jakého doktora si vyberu, protože mi přijde jako kdybych je spíš otravovala. Proto návštěvu u nich odkládám, doufám, že to přijde samo, ale......
Prostě se nedaří :oops: Díky za radu papa. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.1.05 14:47

Evisku,
nezoufej. Hledej doktora, který bude ochoten jednat, bude vlastnit ultrazvuk aby se mohl mrknout jak vypadáš uvnitř:)))) Taky jsem do 30 let neotěhotněla, (i když jsem se moc nesnažila). Můj nový dr mě vůbec nezdržoval bazálníma teplotama (u mě stejně nefungujou), po krevních testech jsem chodila každý měsíc na ultrazvuk (začala jsem v 31 letech a tak jsem nechtěla ztrácet čas), zjistila jsem co a jak, manžel protrpěl spermiogram a po 6 měsících podpory ovulace Clostilbegytem jsem otěhotněla a mám mimi. Nyní beru opět Clostyibegyt a vypadá to že jsem opět II.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.1.05 14:56

Holčiny, ten Clostilbegyt, předepíše lékař jen podle výsledků, nebo se může předepsat i kdybych si o něj řekla? Co takhle pročítám tak docela zabírá, ale asi jen u někoho, podle určitého problému, že jo. To já jen, abych se třeba toho svého Dr. zeptala. Jo a ten ultrazvuk Dr. má, ale jak jsem již psala oni mají času dost a vůbec se do toho nehrnou, fakt dokážou být nepříjemný. Tak až já půjdu na vyšetření tak to bude sakra na dlouho :roll: / Podle jejich přístupu/
Tak papapa.Evulíku docela jsi mi vnesla naději, tak hlavně to zdravíčko tobě i mimískům!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.2.11 14:46

ahoj holky prominte ze vam vstupuji do debaty jen bych se chtela zeptat …beru leky na upraveni cyklu+femigard a kyse.,listovou..jeste dnes ma m dobrat posledni lek a asi za dva dni bych to mela dostat ale zacale jksem krvacet jiz dnes.....mohl by to byt naznak tehu???prsa me boleli skoro trri tydni aa bricho asi tyden ale opak top prestalo asi pred par dny..delala jsem si testy prčed tydnem 3 krat behem jednoho tydne a nic..myslite ze ted by to mohl byt naznak nebo je to jen predcasne krvacei??budu moc rada ze odpoved ..dekuji…
PS:o mimi se snsazime skoro dva roky… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol771
17.11.11 18:25

menstruace

mela jsem neco podobneho pomohl me sarapis, pupalkovy olej orissa a ted jedu gynex ,je skoro na vse ,hlavne se moc nestresuj

• Citovat
  • Upravit
165
10.2.12 08:47

predcasna menstruace,tvrdy cipek

Ahoj holky, chci poprosit o radu:-) mam pravidelny cyklus,presne 28 dnu a tento mesic jsem dostala o 4 dny drive menstruaci.vzdycky mi s prichodem krvaceni vymizi bolest z prosu,ale ted je to jine. Kazde rano me silene boli prsa a behem dne i na omak,menstruace,jinak silna,ktera trva az 10 dnu mi zacina po 3 dnech ustupovat a cipek mam stale tvrdy a tezko nahmatatelny,jen castecne otevreny. Ale zase bazalni teplota mi klesla :nevim: myslite ze bych mohla byt tehu? test sem delala druhy den MS a byl negativni :( prosim vas o vasi zkusenost holky.vsem moc dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí