Plodová voda 22. týden těhotenství

16
4.11.24 23:45

Plodová voda 22tt

Hezký den:). Jsem 22tt.
V neděli v noci mě vzbudilo takové prasknutí či co si…a vyteklo mi něco na nohy. Napadla mě plodová voda. Ale zavedla jsem globulku od doktora. Vím, že z ní tekutina vytéká..kam by taky šla..ale tu rupnuti nevím jeslti by bylo takle slyšet.
Každopádně jsem ráno jela na pohotovost…nemohla jsem hned kvůli hlídání.
Doktorka mě prohlédla zrcadli a řekla že žádnou tekutinu nevidí…zrcadla utrela do vložky a šla udělat test.
Prý negativní, ale nedělala ho předemnou…
Měřila množství plodové vody a pro g pořádku…jenže nějak pořádně nezkontrolovala jeslti nejsem otevřená…dělala vnitřní i vnější ULT. A já se bojím, že to třeba plodová voda byla..je tam někde dírka a miminko dostane infekcí. Byla strašně arogantní a zlá..že jsem jen další hysterku co je labilní na psychiku. 8o 8o. Myslíte že by to viděla skrze zrcadla zda nejsem někde otevřená/ praskla..nevím jak to popsat…od té doby nic nevyteklo…a tekutina v tu noc lepila…
Snad můj dotaz chápete..nevím jak lépe to popsat. Děkuji…
Na pohotovost mám už strach jít…za 14 dní mám kontrolu i své doktorky.
Hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
5.11.24 00:16

Myslím, že to byla opravdu ta globule. Nemohlo se ti třeba to prasknutí zdát? Doktorce bych věřila, i když nebyla příjemná. Kdyby se ti něco nezdálo tak kontaktuj svoji doktorku a v nejhorším případě opět pohotovost, od toho tam jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
5.11.24 00:19

Globule tohle dělají. Vyteče „voda“, pocit horka v kalhotkách..
Jestli máš obavy, zajdi ke svému lékaři. Věřím, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.24 00:20

@Peta94 děkuji. No zkušenost fakt šílená..řekla mi že jsem psychicky labilní atd…
Snad jo. říkám si, že i když plodovls nemusí odtéct hned..přeci jen by něco málo ještě sem tak vytekko :think:
Ono já vím, že globulky vytékají…ale já ležela na boku a jak jsme se otočila na záda..vyteklo to.. většinou mě to nevzbudí a jen ráno lepim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.24 00:22

@Lojzísek děkuji.. ano pocit horka a kalhotky jsem neměla..takže to vyteklo na nohy..ale že až tak moc? Jedná se o takové ty boraxové globule. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
5.11.24 00:26
@Kačenka30 píše: Více

Jj, přesně ty mi tohle dělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.11.24 00:29

Některé ty globule vytékají dost, mně se stačilo občas jen trochu pohnout a už jsem cítila jak to teče. Jednou jsem dokonce i protekla přes vložku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.24 00:39

@Peta94 jo já si říkala, že není možné, aby z toho no tolik vody :roll: 8o spíš mě vyděsilo, že to vytkelo tak prudce najednou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.11.24 03:54

Ja si myslim, ze kdybys citila lupnuti k plodovce, nebyls by to jen dirka a vyteklo vy toho dalekk vic. Me voda praskla, bylo to normal v terminu teda a bylo to to lupnuti a to byla lavina vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
5.11.24 05:00

Mne plodovka odtekla v 21. tt. Zadne lupnuti jsem neslysela, jen me ve 3 rano probudilo nahle velke mokro a horko. Globule jsem neuzivala. Myslela jsem si, ze to je hromada krve (predtim jsem 4 tydny krvacela, ale ne moc silne), tak jsem koukla a videla bezbarve mokro, navic jsem si od prvniho porodu pamatovala “vuni” plodovky. Nechtela jsem nikoho budit, tak jsem si zase lehla. Rano jsem vzala dceru do kocarku a jela do nemocnice. Tam mi potvrdili, ze to byla plodovka, a tyden si me tam nechali. Nejpis to byla jen mala dirka a tim, jak jsem si zase lehla, se zacelila. Plodovka mi pak uz netekla. Porodila jsem 39 + 0.

Zakladatelko, pises, ze to mokro bylo lepive. Plodovka lepiva neni. Leda by se smichala s tou globuli. A kdyby ti plodove obaly slysitelne luply, tak by se ti nezacelily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.24 05:54

@Janča6 děkuji:)
Mně jde o to jeslti by to doktorka nějak poznala? Že je někde dirka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.24 05:55

@DandátkoP no globulku mám a vzbudilo mě zase že prostě všude lepim a je na posteli je mokrý flek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.24 05:58

@Peta94 teď znovu a na prostěradlem je lepivý nikdy flek :dance: :dance: tak nevím…jeslti vůbec plodovka lepí… :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
5.11.24 06:10

To asi ne. Mne zadnou dirku nenasli. Jen lekar konstatoval, ze tam asi byla nejaka mala a jak jsem si lehla, tak se zacelila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
5.11.24 06:11

Prave ze nelepi. Na pohmat je to tepla voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí