Plození deti

26
29.1.22 13:58

Plození deti

Partnerka chce do vztahu po mě dite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66514
29.1.22 13:58
@Lubomir63 píše:

A? Chces poradit, jak se dite dela nebo proc tu píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.1.22 14:02

Taky moc nechápu dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37200
29.1.22 14:02

A? Ale jestli 63 v tvým niku je rok narození, nebo věk tak to není o čem přemýšlet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
29.1.22 14:05

@Lubomir63 …tak jestli ta číslovka znamená věk ;) chápu, že je třeba se zamyslet :-)

Lidi zapomínaj, že děti jsou dar (někdy sice náročný ve všech směrech) ale není to samozřejmost.
Hlavně bych si kladla otázku, zda mám zodpovědnost nejen ted, ale i v budoucnu. Aby děti pak nekončily jen s matkama, protože otec chce ještě žít a užívat. A matky pak čelí kecům, že si špatně vybraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.1.22 14:05
@JancaS84 píše:
A? Ale jestli 63 v tvým niku je rok narození, nebo věk tak to není o čem přemýšlet ne?
@JancaS84 píše:
A? Ale jestli 63 v tvým niku je rok narození, nebo věk tak to není o čem přemýšlet ne?

@JancaS84 není je mi 59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.1.22 14:07

@vokishka jen zdá není pozdě mít dítě jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
29.1.22 14:09
@Lubomir63 píše:
@JancaS84 není je mi píše: Více

No v 59 už bych se na to vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37200
29.1.22 14:11
@Lubomir63 píše:
@JancaS84 není je mi píše: Více

No takže je to rok narození 1963. A pritelkyni je kolik troliku 80?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66514
29.1.22 14:12
@Lubomir63 píše:

Tak mas napsat normalni příspěvek, ze kterého pujde piznat, o co jde. A ne, deti bych uz v tom veku neplodila na tvem místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30519
29.1.22 14:12
@Lubomir63 píše:

Chce to se vrátit zpátky na zem a nejet na vlně zamilovanosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 14:17
@Lubomir63 píše:

Milý Luboši, je. Věk opravdu není jen číslo. Takže poděkuj za zájem, projevenou důvěru ve svou dlouhověkost a kvalitu genů a vyčkej vnoučat.

• Citovat
  • Upravit
5837
29.1.22 14:19
@Lubomir63 píše:

Já už mám věkem jiný názor… mám starší rodiče a byla to hrůza. Vyrůstala jsem s důchodci, podepsalo se to na mě. Nikomu bych starší rodiče nepřála. Ale…fakt to není o věku.

I mladí rodiče kolikrát nedají dítěti vyžití, zázemí, zážitky, plnou péči. Pokud je starší rodič „moderní“ aktivní, zajištěný, tak kolikrát převálcuje i mladšího (který o děti nemá zájem)

A že brzo umře? (sorry že tak hnusně) no…umírají i mladší nebo se seberou a rodinu opustí a ten otec tam ve výsledku chybí, at je mladý či starý. Takže já neodsuzuju, nezavrhuju…pokud jsou síly, rodinné zázemí i v širší rodině a dítěti se dostane všeho co potřebuje pro zdravý vývoj, tak můžu říct, že na věku nezáleží.

Ovšem není 60-tník jako 60-tník…to musí ruku na srdce každý sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.1.22 14:22
@axlpol píše:
Já už mám věkem jiný názor… mám starší rodiče a byla to hrůza. Vyrůstala jsem s důchodci, podepsalo se to na mě. Nikomu bych starší rodiče nepřála. Ale…fakt to není o věku.

I mladí rodiče kolikrát nedají dítěti vyžití, zázemí, zážitky, plnou péči. Pokud je starší rodič „moderní“ aktivní, zajištěný, tak kolikrát převálcuje i mladšího (který o děti nemá zájem)

A že brzo umře? (sorry že tak hnusně) no…umírají i mladší nebo se seberou a rodinu opustí a ten otec tam ve výsledku chybí, at je mladý či starý. Takže já neodsuzuju, nezavrhuju…pokud jsou síly, rodinné zázemí i v širší rodině a dítěti se dostane všeho co potřebuje pro zdravý vývoj, tak můžu říct, že na věku nezáleží.

Ovšem není 60-tník jako 60-tník…to musí ruku na srdce každý sám.

Jako že v šedesáti je ten správný věk na dítě? A širším zázemím v rodině se myslí co? Že se prarodiče (ve věku tatínka) či sourozenci dítka eventuálně postarají a s písní na rtech budou suplovat roli rodiče za seniora?

• Citovat
  • Upravit
1519
29.1.22 14:24

Muj pradeda mel tenhle vek kdyz jsem se narodila ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat