Když nepřišla MS, co jste měly za problém?

666
29.1.22 12:15

Když nepřišla MS, co jste měly za problém?

Zdravím, přicházím s dotazem, když Vám nepřišla MS, co jste měly za problém kromě těhotenství?
V prosinci jsem měla dvě menstruace po 13 dnech, brala jsem to jako rozhozený hormony. Dostala jsem se konečně ze stresu, na dovolenou domů, tak jsem to brala, že tělo přestalo být bez stresu a bylo tak zmatený, že jsem to dostala znovu.
Nyní jsme čekala na MS (jindy opravdu, jak hodinky, max. zpoždění 2-3 dny), začaly mě bolet prsa a i pobolival podbřišek, takže jsem očekávala, že MS přijde. Jenže od prvního dne, co měla přijít MS mě přestalo bolet břicho a i prsa 8o… Břicho občas zabolí během dne, občas mě píchne, občas mě bolí čípek nebo jak to popsat, občas píchá ve vagíně :lol:
Jenže nyní mám zpoždění 5 den a MS nikde 8o 8o
S přítelem se nechranime, neresime to, dítě bychom chtěli, ale necháváme tomu volný průběh (ale mám pocit, že ani tento měsíc neproběhla ovulace nebo proběhla nějak potichu :lol: )..
Včera jsem si dělala test, ale jelikož dost chodím čůrat, tak jsem ho dělala asi po necelých 2h před minulým vycuranim. Je možný, aby právě kvůli tomu byl negativní?
Co jiného než těhotenství vám bylo, když nepřišla MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69116
29.1.22 12:38

Pokud MS nedorazí, zopakuj test za pár dní. Po čtyřdenním zpoždění by ti měl test ukázat // i přes den bez odstupu. Ale ty nevíš, jestlis měla čtyřdenní zpoždění, předchozí cykly byly rozhozené, tak bych automaticky nečekala, že to teď na den přesně zase skočí do starých kolejí.
Jinak moje dostavadní příčiny rozhozeného cyklu byly:

• cysta
  • covid očkování
  • většinou prostě nic. Ač mám cyklus jak hodinky, tak už se mi párkrát v životě bez zjevné příčiny stalo, že mi MS dorazila v extrémním případě až s několikatýdenním zpožděním, aniž by gynekolog shledal cokoliv neobvyklého.
  • pokud mi zahaproval cyklus, málokdy byl ten následující hned naprosto přesný
  • jinak je ale samozřejmě možné, že byla hodně posunutá ovulace, z té jsi otěhotněla a // se ukážou až o hodně později.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.1.22 12:43

Nikdy jsem neměla zpoždění. MS nedorazila pouze v těhotenství. A pak hned po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.1.22 12:44

Já měla pozitivní test až po týdnu po MS. Do té doby negativní.
Jinak 4dny mám spoždění i z nemoci, stresu apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.1.22 12:59

Zrejme nemam ovulaci jako hodinky, takze se mi parkrat stalo, ze se mi jinak pravidelna ms zpozdila i o 6 dni. Nebyla jsem nemocna, ani ve stresu, nic, proste si jen ovulace pockala. Ted jsem naopak neplanovane tehotna z ovulace, ktera dorazila asi o 5 dni drive, nez mela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
29.1.22 13:00

Tak nevím jestli se to to bere jako problém ale mě to hrozně rozhodilo očkování proti kovidu. :nevim: Vakcína pfizer. Měla jsem kolikrát třeba i 8 dní zpoždění jindy jsem to zase dostala o několik dní dřív a párkrát jsem zakrvácela jakoby mezi cykly. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.1.22 13:12

Vysoky prolaktin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.22 13:20

@angelsface udělej test ráno.. jinak ms běžně nemám při anovulacnim cyklu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
29.1.22 13:24

@martina.se takže pak pomůže jenom injekce od doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
29.1.22 13:25

@kulíšek_s_bambulí já očkována proti covidu nejsem. Mám od malička problém se snášením očkovacích látek… Některé nemám a tetanus mi musí upravovat, aby mě to nesejmulo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
29.1.22 13:26

@Russet já jsem právě nikdy takové zpoždění neměla, ani když došla MS dřív, což se jednou za uherak stalo. 8o
Dokonce i při velkém pánevním zánětu mi došla MS přesně na termín. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
29.1.22 13:29

Stres. Když mi umřela mamka, nedostala jsem to dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
29.1.22 13:43

Po očkovàní na covid jsem každý měsíc meškala i o 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
7745
29.1.22 13:44

@angelsface Cystu a pak přípravu na přechod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
14.2.22 15:11

Tak výsledek byla cysta na pravém vaječníku. Dneska mám asi 49 den cyklu :lol:… Za to mi ale naprosto ukázkově proběhla ovulace a na levé straně mám prý naprosto ukázkový folikul, tak snad bude mít cysta i pozitivní výsledek :lol: dnes vše ověřeno u doktorky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí