Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příspěvek je dotaz (jak tedy zní otázka) nebo informativní sdělení, že osm dní od ovulace se cítíš divně? Počkej si na test ![]()
🙄 ano taky jsem se snažila (pro mě) relativně delší dobu, déle než 1,5 roku. A když jsem v prosinci otěhotněla tak mi malinko špatně začalo být asi v sedmém týdnu, všechno chutná tak, jak chutnalo před otehotnenim, nic kyselého necítím a železo ani trochu 🤷🏼♀️ chce to míň se pozorovat a při vynechání menstruace udělat test…
@Anonymní píše:
Ahoj
Ovu byla 21.1 (určena doktorkou a potvrzeno testem ) styk taky byl.
Teď jsem 8dpo trosku spínání na wc ale už víc nic, žaludek jak na vodě už par dni (viróza to není!) co sním neudělá mi dobře krom dětských kapsicek a párek v rohlíku 😅 sýr chutná jak něco kyselého, kuřecí řízek mi vůbec nechutna, Colu nedokážu vůbec vypít přijde mi jak železo po kávě mi je špatně voda a čaj a džus je ještě OK. Když něco zvedam pichne mě v boku, lezim chodím stojím tak obcas taky není to pokaždé stejná intenzita bolesti
Na test takový je ještě brzi ms by měla být 4.2
(Ps co doktorka u kontroli ovu říkala ze sliznice je pěkné nahoře a nádherně prokrvena )
A otázka zní? Hezky jsi se pochlubila, ale dokud ti nemeska ms a není test pozitivní, tak je předčasne jásat. I potom to je o štěstí.
Já bych se na to moc neupinala. Podobné pocity jsem měla 24 měsíců po sobě. A když jsem ten 25 měsíc snažení otěhotněla, paradoxně jsem žádné příznaky, vyjma vynechané menstruace, neměla. Jenže menstruace se mi zpožďovala běžně. Jen jsem ten měsíc neměla absolutně čas se pozorovat. Takže sice bych ti těhotenství velmi přála, ale brala bych to s rezervou, ať nejsi pak zbytečně zklamaná.
@Anonymní píše:
Ahoj
Teď jsem 8dpo trosku spínání na wc ale už víc nic, žaludek jak na vodě už par dni (viróza to není!) co sním neudělá mi dobře krom dětských kapsicek a párek v rohlíku 😅 sýr chutná jak něco kyselého, kuřecí řízek mi vůbec nechutna, Colu nedokážu vůbec vypít přijde mi jak železo po kávě mi je špatně voda a čaj a džus je ještě OK. Když něco zvedam pichne mě v boku, lezim chodím stojím tak obcas taky není to pokaždé stejná intenzita bolesti
(Ps co doktorka u kontroli ovu říkala ze sliznice je pěkné nahoře a nádherně prokrvena )
To je opravdu hodně příznaků na 8dpo ![]()
To jsou spis priznaky covidu, ne?
Na 8 DPO je jeste hodne brzo na takove priznaky. Navic pises, ze to pozorujes uz par dni.
Já mám příznaky těhotenství hodně brzy, ale opravdu ne takovýto. To, co cítíš, sis buď vsugerovala nebo máš covid. S těhotenstvím to nemá lautr nic společnýho. Počkej, až to zmešká menzes a pak testuj.
Ten vtip je právě v tom, že s tím pozitivním testem máš v krvi hladinu těhotenského hormonu, který ti ty příznaky dělá. Do té doby si to opravdu jen vsugerováváš, nebo máš něco jiného.
@Janča6 @Janli též mě to napadlo, já teď měla pěkný křeče v břiše, žaludek na vodě, pak se to rozjelo do průjmu, na nic chuť, normálně mi přestalo chutnat kafe, pobolívala záda… a vida, covid ![]()
Ahoj