Plusy a mínusy u manžela

Anonymní
18.2.23 13:20

Plusy a mínusy u manžela

Zdravím, pomalu ale jistě dochází má trpělivost. Sepsala jsem si + a - u manžela
Jsme spolu od roku 2006 máme 2 děti (5 a 8 let) oboum je 35 let

PLUSY

• pracovitý, stará se o rodinu, má nás rád

MÍNUSY

• Nespolehlivy, občasný lhář, alkoholik, občasný kuřák, používání vulgarit i v přítomností dětí, kvůli pracovní vytíženosti (jeho) téměř žádné společné zážitky.

Má otázka zní, zda by to pro vás byly velké překážky k tomu, abyste dál setrvávaly v manželství.

Podotýkám, že ví, že mi to vadí, slíbí a za týden je vše při starém.
Prosím o anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
18.2.23 13:26

Z toho všeho by mi vadil jen alkoholismus. A přijde mi divné, že sis vzala chlapa a máš s ním děti, když ma tak malo pozitivnich vlastnosti. Jako má rád vlastní rodinu, to je + jak pr-se. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.2.23 13:30

A jak se ten jeho alkoholismus projevuje? Nemálo zdejších pisatelek ti tu napíše, že každý den 3 pivka po práci a 10 o víkendu není problém s alkoholem, ale jen správný pitný režim.🤔…v čem je nespolehlivý? Tak asi musí nějak fungovat, když je dost pracovně vytížený…nebo jak to dělá? V práci je opilý?

Příspěvek upraven 05.03.23 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
18.2.23 13:33
@Anonymní píše:
Zdravím, pomalu ale jistě dochází má trpělivost. Sepsala jsem si + a - u manžela
Jsme spolu od roku 2006 máme 2 děti (5 a 8 let) oboum je 35 let

PLUSY

• pracovitý, stará se o rodinu, má nás rád

MÍNUSY

• Nespolehlivy, občasný lhář, alkoholik, občasný kuřák, používání vulgarit i v přítomností dětí, kvůli pracovní vytíženosti (jeho) téměř žádné společné zážitky.

Má otázka zní, zda by to pro vás byly velké překážky k tomu, abyste dál setrvávaly v manželství.

Podotýkám, že ví, že mi to vadí, slíbí a za týden je vše při starém.
Prosím o anonym nebo smazat.

Nespolehlivý alkoholik co je pracovně vytížený. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
18.2.23 13:36

Víš, kolik by bylo rozvedených/rozešlých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.23 13:49

Tak to budu muset rozšířit.
Dřív alkoholik ani kuřák nebyl.
Já nesnesu ani jedno a proto sem si ho brala.
Začal podnikat je pořád jen v práci kromě neděle kdy chodíme na nákup.
Z práce chodí vystresovany a hned první co udělá dá si palenku. Za večer každý den v průměru necelého půl litru. Plus k tomu pivo
Jde o to že je mi potom absolutně nechutný. Pak z toho v noci bloudí po ložnici a je to děsivé. Netoužím po intimnosti. A prskticky mě fyzicky nepritahuje a smrdí mi.
Slíbí že kouřit už nebude a pak ho vidím že kouří.
Slíbí že něco udělá a vykašle se, předem už vím, že když něco slíbi, tak to prostě nebude.

@debra.morgan tak vám by nevadilo že říká dětem například „drž zobák, žer, neser mě…“ slova horšího kalibru používá v rozhovoru semnou ale nebere v úvahu přítomnost děti.

• Citovat
  • Upravit
14946
18.2.23 13:51

Nespolehlivý vulgární alkoholik by mi asi vadil. Ale vadil by mi hned, ne až po 17 letech vztahu a 2 dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
18.2.23 13:52

Tak sem hoď svoje plusy a mínusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
18.2.23 13:54
@ibis píše:
Tak sem hoď svoje plusy a mínusy.

A ty jsi lidový soudce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.2.23 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
18.2.23 13:56
@Kfětoslava píše:
A ty jsi lidový soudce?

Ne, ale když rozebrala jeho, ať rozebere i sebe. To je fér, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
18.2.23 13:57
@ibis píše:
Ne, ale když rozebrala jeho, ať rozebere i sebe. To je fér, ne?

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.23 13:57
@Kfětoslava píše:
Nespolehlivý vulgární alkoholik by mi asi vadil. Ale vadil by mi hned, ne až po 17 letech vztahu a 2 dětech

Stal se takový až po tom, co začal podnikat. To už jsem čekala druhé dítě
Nikdy takový nebyl, proto sem si ho vzala.

• Citovat
  • Upravit
24992
18.2.23 13:58
@Anonymní píše:
Z práce chodí vystresovany a hned první co udělá dá si palenku. Za večer každý den v průměru necelého půl litru. Plus k tomu pivo
Jde o to že je mi potom absolutně nechutný. Pak z toho v noci bloudí po ložnici a je to děsivé. Netoužím po intimnosti. A prskticky mě fyzicky nepritahuje a smrdí mi.
Slíbí že něco udělá a vykašle se, předem už vím, že když něco slíbi, tak to prostě nebude.@debra.morgan tak vám by nevadilo že říká dětem například „drž zobák, žer, neser mě…“ slova horšího kalibru používá v rozhovoru semnou ale nebere v úvahu přítomnost děti.

u tech sprostych slov zaleží na kontextu, u nas se mluví dost sprostě, a jo, asi jsem synovi nikdy neřekla, „žer už“, ale rozhodně jsem si před synem postěžovala manželovi „on zase nežere“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
18.2.23 13:58
@Anonymní píše:
Slíbí že něco udělá a vykašle se, předem už vím, že když něco slíbi, tak to prostě nebude.@debra.morgan tak vám by nevadilo že říká dětem například „drž zobák, žer, neser mě…“ slova horšího kalibru používá v rozhovoru semnou ale nebere v úvahu přítomnost děti.

A co ho upozornit, že má výrazný problém s alkoholem? Že mu to prostě přerostlo přes hlavu? Že jestli s tím něco neudělá, rozpadne se mu rodina a zůstane sám? POKUD tam ze tvé strany je ještě alespoň nějaký cit k němu, tak si s ním zkus sednout a prodiskutovat to s ním. On musí začít u sebe, ale aby pochopil, že má problém, který on nevidí, musí ho k tomu někdo dovézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí