Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EvieK píše:
I před MS i v těhotenství.
Takže když se blbě zeptám, tak proste i predtim, než jsi zjistila ze jsi v tom ![]()
Taky pred ms i v těhotenství, podle pupinku bych fakt nepoznala jestli prijde ms nebo jsem v tom.
@Kriss Tina píše:
Taky pred ms i v těhotenství, podle pupinku bych fakt nepoznala jestli prijde ms nebo jsem v tom.
Fajn, já už plasim.. snažíme se 11 cyklus a leze mi to na mozek ![]()
@Anonymní píše:
Fajn, já už plasim.. snažíme se 11 cyklus a leze mi to na mozek
To nic není.. Zkus se uklidnit, čím víc se na to upinas, tím spíš se to nepovede..
@martina.se píše:
To nic není.. Zkus se uklidnit, čím víc se na to upinas, tím spíš se to nepovede..
Já vím.. snažím se, dělám různé činnosti, ale vždy si proste každý den vzpomenu.. není den kdy bych na to nemyslela i když jsem zaměstnaná něčím jiným ![]()
@Anonymní píše:
Já vím.. snažím se, dělám různé činnosti, ale vždy si proste každý den vzpomenu.. není den kdy bych na to nemyslela i když jsem zaměstnaná něčím jiným
Tak na tom makni víc.. Protože se jinak zblaznis.. Ne nadarmo hodně bab otěhotní, když se něco oosere bokem a ony na těhotenství nemysli
vím, jaké to je, mám mezi kluky 8 let rozdíl, třetí taky není na první dobrou, tam je rozdíl 6 let.. Ale ono to fakt funguje.. Když jsme koupila dům a začala řešit papírování a rekonstrukci, ejhle.. Najednou to šlo ![]()
@Anonymní píše:
Takže když se blbě zeptám, tak proste i predtim, než jsi zjistila ze jsi v tom
Správně. Ale jako příznak jsem to fakt nebrala.
Ahojda, chci se zeptat, jestli se Vám před menstruaci dělají pupinky/akné + jestli jste je některá měla i presto, než jste zjistily těhotenství

Vždycky když se mi objeví, počítám spíše s ms..