Zvláštní šimrání v podbřišku

Anonymní
20.9.20 19:07

Zvlastni simrani v podbrisku

Ahoj holky dnes rano jsem mela takovy zvlastni simrani v podbrisku trvalo to jen chvilicku a zbytek dne se to opakovalo několikrát az to bylo i neprijemny chvilkama a ted na vecer se k tomu pridal takovy tlak jako kdyby dloubani a obcas pichnuti na vajecniku :D jinak jsem ale 11dpo a za 6dni mam dostat ms. Test sem nedelala myslim si ze je este brzo ale chci se zeptat jestli to mel nekdo podobny a pak mel pozitivni test 😁

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
20.9.20 19:18

Jako ze by tě dloubalo dítě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.9.20 19:18

Jakoze citis jak se ti tam ty milimetrove buňky deli a nasledne vrtají a ty vis, ze je to embryo jo? Těhotná jsem byla 3× a nikdy jsem nic takového necítila a v momentě, kdy mi nedorazila MS, tak jsem měla pozitivní test. Dloubat a pichat to začalo až pak. Nepozoruj se, ono to nějak dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.20 19:24

@Verurizeckova @lachtanice86 nee to ne :D zas tak blba nejsem abych si myslela ze je to dite nebo embryo :D ale je to fakt takovy zvlastni pocit :D jinak mam este i citliva prsa a chtela jsem jen vedet jestli nektera necitila neco podobneho :) uvidim jestli bude spozdeni nebo ne a pak udelam test

• Citovat
  • Upravit
25182
20.9.20 20:02

Mě když šimralo, byl to zánět močáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.20 20:18

@Mava zanet to nebude ten sem mela nekolikrat a nikdy to nebylo takovy :D uvidim u dcerky sem nic takoveho nemela tak prave nevim no :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex