Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja měla zhoršený zrak v prvním těhotenství. Můžou za to nejspíše hormony. Gynekologie je už fakt mimo, na vse jen antikoncepci… je dobře, ze uz ji nechceš, znova začít není řešení. Řekla bych ze poznat na tělu ovulaci je taky uplne normální. Proste s antikoncepci všechny ty příznaky jsou tlumený u většiny zen a to tělo se s tím, ze uz hormony neberes muze vyporadavat dlouho…
Doplnila bych hořčík, vitamín D a K2 a mozna bych i zkusila nějaké další vitamíny primo na podporu hormonální rovnováhy.
Ahoj holky,
poslední 4-5 mesicu se mi pred MS stava, ze se mi zhorsi oci ( vidim jakoby rozmazane pri zaostreni na text) a zacne mi cukat prostrednicek (kazdy mesic na stridacku u prave nebo leve ruky). Mam vysazenou anti cca 8 mesicu, cyklus mam docela pravidelny, ms nemam bolestivou. Zato ovulace je peklo, silna bolest prsou, podpazdi a podbrisku. Kdyz bolest pomine a je po obulace nastoupi rozmazane videni a cukani v prstu. Jak dojde ms, zazrakem to prejde a 14 dni je klid, pak vse znovu. Zacala jsem ted brat na rada mastodontyn, tak uvidim jak zabere. Najde se tu nekdo, kdo ma nejake podobne neduhy a zabralo mu neco na pms?? Gyndar by nejradeji nasadil anti zpet, ale tu zpet nechci. Tak cekam jestli se to treba dosrovna. Jeste tedy musim dodat, ze jsem mela posledniho pul roku extremne narocne stresove obdobi.