Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@papricka33 No, pokud by sis za ten 1 den vydělala jako zaměstnanec cca 125 000,– tak ano…
@papricka33 píše:
Takže kdybych šla 2.1. do práce a pak na PN, MD, čili pracovala jeden den, tak dostanu 24000? To snad ne?
nééé to je sleva na dani, koukni do zákona
@j.a.n.i1 píše:
@papricka33 No, pokud by sis za ten 1 den vydělala jako zaměstnanec cca 125 000,– tak ano…
ano, ale musíš mít odvedenou nějakou daň, která by se ti následně vracela, Pokud neplatíš daně, z čeho se ti mají vracet přeplatky? Jak píše Jana, při 125 tis už platíš daň, na konci roku se ti vrátí přeplatek, pokud máš nějakou slevu-hypo, děti, odbory, dary,
@kouřící králík Ani by nepotřebovala žádné hypo, děti či tak něco… tady by se jí vracelo za tu slevu na poplatníka…
@j.a.n.i1 píše:
@kouřící králík Ani by nepotřebovala žádné hypo, děti či tak něco… tady by se jí vracelo za tu slevu na poplatníka…
tak jí nebudeme motat hlavu s dětma, nebo ještě bude těhotná a bude to na mě ![]()
Tou jí myslíte mě? Díky za komentáře, nemám pocit, že v tom vy máte jasno. Dítě mám a nelíbí se mi vaše vyjadřování.
@papricka33 Já v tom jasno mám, tvůj pocit je mi celkem šumák… a já ti na všechny dotazy odpověděla, tak nevím co se ti nelíbí ![]()
To bylo spíš na Kouřícího králíka. A nechápu, proč mi tu všichni tykáte.
@papricka33 když někdo začne dotaz Ahoj,.. tak nepředpokládám, že by mu tykání vadilo. Nezlobte se, ale chtěla jste radu, tu jste dostala. Že se vám naše zdůvodnění nelíbí, vaše věc. Máte další možnosti - mzdovka může roční zúčtování odkontrolovat, případně můžete podat daň. přiznání na FÚ.
Hm, tak jestli vám připadá normální mluvit o mě, jak bych tu nebyla, tak ok.
@papricka33 Ano připadá, úplně stejně jako když s partnerem mluvím třeba o babičce - ono se to se nesmí ![]()
@papricka33 S některými lidmi nemá cenu komunikovat, myslí si že sežrali všechnu moudrst světa a přitom si neumí pořádně přečíst ani otázku.
@papricka33 Aha, došli argumenty, tak přecházíš k nadávkám… a ještě nadáváš někomu, kdo ti radil, no to jsi tedy opravdu ale třída ![]()