Nespokojenost ženy po 22 letech manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
16.10.11 19:12

ledr

ahoj lidi.Mam pry napsat vice mem problemu.Sex do minuleho tydne fungoval.Vubec by mne nenapadlo,ze je neco spatne.CHce byt sva a ja to take nechapu.Rika ,ze mam se chovat tak jak jsem se choval a je mozne ,ze to v sobe zlomi .Nemam se unahlovat k zadnym zaverum, mam ji dat cas,ale jak dlouhej cas?Proste se v tom nevznam a to to co mne trapi nejvice.Chlapa nema zatim zadneho nechce,tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.10.11 08:33

ledr

ahoj.Ja nemuzu pochopit jak se da vse zahodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.10.11 14:41

Já bych to asi nebrala tak jako zahození všeho :nevim: Spíš odložení někam do ústraní.
Sama nejsem nějak hrozně nespokojená v manželství,ale taky to vše na mne občas padne(stalo se asi 2×) No, přešlo to,většinou díky tomu, že jsem si našla novej cíl a manžel se aktivně připojil, takže nás to dalo zase tak nějak dokupy. Tak snad to tak dopadne i u Vás a opravdu to bude jen ta „ponorka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.10.11 17:27

ledr

dekuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.11 22:46

to je to ,co nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.11 19:24

AHOJ CO SE TYKA SEXU VSE OK.CTE SI SAME DUHOVNI KNIHY O ROZCHODECH,NAJITI SVEHO NITRA,SAMA SEBE.VYHLEDAVA KARTARKY ATD…TAK NEVIM JESTLI SE MAM ONI BAT A NEBO TO VZDAT YIT SI VSYM ZIVOTEM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 20:22

Jsem manželka 20 let a podala jsem žádost o rozvod. Manžel taky nechápe, všechno podle něho bylo super.Pro mě ne. Nuda, stereotyp, mrtvo.Jediný zájem o mou osobu jsem cítila, když chtěl sex. Bála jsem se jít spát, protože jsem věděla, že hned za mnou poběží do ložnice a bude chtít sex. Uplně mi ho zhnusil. Když jsem ho odmítla, což bylo čím dál častěji, musela jsem poslouchat výčitky a dívat se na uražený obličej další dny. Nic nedělal pro náš vztah,ani pro sebe. Nešel za ničím, neměl už žádná přání ani sny, všechno mu vyhovovalo, tak jak to bylo. Pohodlný chlap.Co mě mělo na něm přitahovat?Přestala jsem vyčítat,nenáviděla jsem víkendy, kdy byl doma,nikam jsem s ním nešla a už jsem ani neměla chuť mu vysvětlovat co se ve mně děje. Manžel po 20 letech by měl znát svou ženu, poznat když ji něco trápí a snažit se to řešit zavčasu. Podle mě jsi tu dobu prošvihnul. Žena tě má dost a hledá cestu , jak se z tohoto stavu dostat. Sbírá odvahu a čtením psychologických článků se snaží omluvit své jednání, hledá podobné osudy a hlavně jejich postoj k řešení s odstupem času. Podle mě tě nemiluje, ale je jí tě líto. Ty možná nejsi hrozný, ale ona s tebou být nechce. Přeji ti, abych neměla pravdu a tvoje žena nedošla ke stejnému rozhodnutí jako já.Zkus , aby s tebou začala mluvit,dotlač ji,aby formulovala co se jí honí v hlavě. Jestli mluvit nebude chtít, je podle mě konec. Věř mi, že já jsem se rozhodovala dlouho, ale jakmile jsem to udělala, už se mnou nehnulo absolutně nic.

• Citovat
  • Upravit
15
31.10.11 20:43

ahoj.ROZVEST SE NECHCE,RIKA ,ZE SI TREBA NEKDY CESTU KE MNE NAJDE A TO MNE TRAPI JESTE VIC.BOJIM SE ABYCH SE V NECEM NEUNAHLIL.JAK DLOUHO MAM CEKAT_?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.11 20:44

ahoj.ROZVEST SE NECHCE,RIKA ,ZE SI TREBA NEKDY CESTU KE MNE NAJDE A TO MNE TRAPI JESTE VIC.BOJIM SE ABYCH SE V NECEM NEUNAHLIL.JAK DLOUHO MAM CEKAT_?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.11 20:55

Rozvést se nechce. Podle mě znamená 1. nemá náhradu a bojí se být sama nebo 2. má někoho v hledáčku, ale zatím to není jasné,bilancuje co může získat a co ztratit. A v neposlední řadě není nucená počítat, jak by to zvládla bez tvých peněz? Můj názor neber vážně, protože nejsem objektivní.To jsou jenom myšlenky. Anonym manželka po 20 letech

• Citovat
  • Upravit
20557
1.11.11 20:32

Ledr,

jak vypadal váš běžný život? Měli jste něco společného, něco na co jste se těšili, Jaká byla komunikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.11.11 10:30

ahoj.komunikace byla dobra,do posledniho dne jsem vubec netusil,ze se v ni neco odehrava.cte si knizky o navratu z nebes,duchovno a nitro cloveka.Jezdi na prednasky Zdenky Blechove.Jestli tuto zenu nekdo znate dejte vedet,ja se dival na jeji web ,nevim co si mam oni myslet.Abych se vratil k me zene ,cte si hodne duhovnich knizek.Nikdy neb yla verici,tak nevim jestli se mam oni bat a nebo ji vymazat ze sveho zivota a rozvest se jit svou cestou.nechci radu jen nazor ahoj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.11.11 10:33

vubec nevim co chce a to mne trapi a utapi.asi zazadam o rozvod ja .ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.11.11 21:02
ledr píše:
ahoj.komunikace byla dobra,do posledniho dne jsem vubec netusil,ze se v ni neco odehrava.cte si knizky o navratu z nebes,duchovno a nitro cloveka.Jezdi na prednasky Zdenky Blechove.Jestli tuto zenu nekdo znate dejte vedet,ja se dival na jeji web ,nevim co si mam oni myslet.Abych se vratil k me zene ,cte si hodne duhovnich knizek.Nikdy neb yla verici,tak nevim jestli se mam oni bat a nebo ji vymazat ze sveho zivota a rozvest se jit svou cestou.nechci radu jen nazor ahoj :nevim:

Zdenka Blechová je ta kartářka z Plzně?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.11.11 07:59

mas pravdu je to nejaka vestkyne.Dovedla roz ne jedno manzelstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...