Po čtvrté
- Otevřená skupina
ráda bych přizvala do skupiny holky, které se snaží otěhotnět po více neúspěších. Já momentálně počtvrté v životě pozitivní test, ale po třech předchozích potratech spíše obavy než radost..)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
4 těhotenství bez úspěchu
Ahoj, jsem na tom dost podobně. Tři těhotenství za sebou.1.zamlklý těhu v 9tt, musela jsem na revizi(říjen 2012) a pak březen a květen pozitivní test, ale vždy přišlo krvácení. Teď v červnu jsem zase otěhotněla, potvrzeno na UZ, 5tt, ale skončila jsem v nemocnici s krvácením. Na UZ gestační váček ok, ale po pár dnech už tam byl hematom a byl váček skoro u děložního hrdla. Hrozí potrat. V pondělí mě pustili domů s tím, že mám čekat. Při silných bolestech zpátky do nemocnice jinak v pondělí na kontrolní UZ k doktorce. Potom se rozhodne, jestli znovu operace nebo jestli váček zůstal nebo kdyby odešlo vše nemusela bych na operaci. Hodně jsem krvácela i dost sraženin odešlo. Ted čekám do pondělí… ![]()
- Citovat
- Upravit
To mě mrzí, ale držím palce aby jsi dnes měla lepší zprávu než kdy dřív. ![]()
Máš udělaná nějaká vyšetření, např. hematologii atd.?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, děkuji za podporu, ale nedopadlo to, včera jsem byla na revizi dělohy. Operace byla bez komplikací. Na hematologii mi dělají testy, vzali mi asi 8 ampulí krve. Výsledky budou až za měsíc. Tak se ted musím dát do pořádku a musí zjistit proč tolik potratů…Zatím zjistili vyšší srážlivost, takže teď si doma píchám injekce na ředění krve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fidoda to je mi líto, ale zase je fajn, že konečně hledají co to dělá a proč a můžeš se začít těšit na to, že se přijde na příčinu, ta se odstraní a příště to vyjde. ![]()
- Citovat
- Upravit
Díky moc. Jj, přesně tak, teď se najde příčina a příště to musí vyjít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu se přidat? Bohužel mám taky tento problém? Poprvé jsem potratila v 15. týdnu a teď v 7. týdnu
V úterý jsem byla na revizi a včera mě pustili domů. Nejhorší na tom je, že u nás se zatím neví, proč se to děje a hlavně mám problém otěhotnět přirozeně. Obě těhotenství byly z IVF. Za celé 4 roky jsem nenašla // díky přirozenému početí
Už nevím, jak dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je mi moc líto.
Úplně tě chápu. Manžela nebo přítele asi už vyšetřovali, když byla ta těhotenství z IVF, že? Říká se, že po IVF je prý 2× vyšší riziko potratů. A dělali ti už nějaká vyšetření např. na hematologii, někdy se totiž dělají hematomy, protože v těhotenství můžeš mít vyšší srážlivost krve. Nebo pokud bereš listovku, tak ji nemusíš být schopna přijímat v takové formě, kterou užíváš. Mně zjistili, že obyč listovku moje tělo neštěpí. Musím užívat femibion, tam už je listovka naštěpená. Kvůli tolika potratům mi dělají testy na hematologii a dnes na kontrole u gyn mi Dr říkala, že mi vezmou ještě krev, kdyby to bylo z důvodu infekce. Asi toxoplasmóza a nevím, jestli ještě něco dalšího. A za 14 dní jdu na kontrolu do nemocnice a tam po vyšetření mi mají říct, jestli mi doporučí kliniku, kde se tímto problémem přímo zabývají. Teď nesmíme min 3 měsíce otěhotnět. Z toho měsíc musíme mít pohlavní abstinenci. Ale věřím, že zjistí co to způsobuje a příště nám to vyjde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fidoda máme vyšetřenou genetiku a na trombofilní mutace. Taky v CARu nám dělali základní imunologii a i když to bylo v pořádku, tak jsem preventivně teď měla Prednison
Femibion užívám taky dlouhodobě už proto, že tam je listovka naštěpená tak, že ji tělo příjimá bez problémů
Ve středu jdu na kontrolu a uvidíme co dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaczule1
No tak to máte oběhané fakt všechno…Uvidíš co ti řeknou na kontrole. Třeba kamarádka zkoušela ještě úplně změnit jídelníček. A po 3 letech otěhotněla. Jedla víc maso, zeleninu…ale tohle je asi hodně individuální. Ona pak už byla u nějaké „babči kořenářky“ co jí poradila co má a nemá jíst. Mně paní co se mnou byla v nemocnici poradila ať zkusím své problémy napsat paní co má tento obchůdek http://www.cherubini.cz/. Napsala jsem jí všechno a odepsala mi, že mám málo jodu a že mám překyselený organismus a spoustu dalších informací… ale zatím jsem nic z toho co mi doporučila nekoupila. Uvidím napřed až co řeknou doktoři. Nejsem úplně příznivec těch bylinkových preparátů… Ale kdyby už ani dr nevěděli co dál, asi bych to zkusila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fidoda už jsem něco v tom smyslu zkoušela, ale nějak bez výsledku. Možná jsem to moc brzy vzdala
Zatím to nechávám na lékařích ![]()
Teď chci taky trošku změnit jídelníček a něco ze sebou víc dělat. Za tu dobu, co to řešíme přes dr. jsem pěkně přibrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zeny, ja se hrozne omlouvam..nejak nejsem na emiminu uplne zbehla a tak jsem si VUBEC nevsimla, ze do mnou zalozene diskuze nekdo pribyl a zareagoval…))
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Lili 85 , 30.9.22 07:36
- kavalir , 14.11.18 14:50
- Nelljul , 20.4.18 07:32
- ZNka , 19.2.18 14:52
- marsel , 5.8.13 19:13
- Luminel , 4.8.13 12:22
- perfect day , 1.8.13 22:04
- Fidoda , 12.7.13 11:58
- kaczule1 , 12.7.13 06:13
- 1klara , 10.7.13 13:21
- Smudlinka , 1.7.13 22:38
- mimma.on , 4.6.13 13:29
- pavlamicova , 3.6.13 22:04
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Skupina 4. pokus o děťátko:) nemá zatím žádné členy.
Nové diskuze
Je to panická úzkost?
- 13.9.26 00:06
- Marrixie
- 5
Panenky na zakázku podle fotografie
- 12.9.26 21:26
- Anonymní
- 1
Mají Vaše děti kreditní kartu?
- 13.9.26 05:12
- Fazulina
- 34
Třes u kojence
- 12.9.26 22:28
- stinga
- 2
Screening ve druhém trimestru VZP
- 12.9.26 21:54
- Lenkochod
- 5
Kyretáž dělohy po porodu
- 12.9.26 23:54
- Nakra
- 4
Pomůžeme kočičím bytůstkám získat...
- 13.9.26 03:30
- HornyHippo
- 90
Problémový vztah s matkou
- 12.9.26 19:09
- Anonymní
- 6
Výchova a samostatnost u deváťáků
- 12.9.26 22:46
- MacyBlack
- 21
Sandálky pro nohu s řeckým stylem prstů
- 12.9.26 20:37
- Winter garden
- 4
Nové příspěvky
Mají Vaše děti kreditní kartu?
- 13.9.26 05:12
- Fazulina
- 34
Co dnes vaříte?
- 13.9.26 04:43
- Konys
- 66473
Pomůžeme kočičím bytůstkám získat...
- 13.9.26 03:30
- HornyHippo
- 90
Tchýně komentuje naše (moje) nákupy
- 13.9.26 02:31
- Marrixie
- 93
Existuje lepší a horší člověk?
- 13.9.26 01:33
- Marrixie
- 25
Moje levná cesta
- 13.9.26 01:13
- KalamityJohn
- 5345
Malý penis - mám se děsit? :-D
- 13.9.26 01:10
- Veselej kluk
- 814
Jak se cítí starý člověk
- 13.9.26 00:37
- Marrixie
- 22
Je to panická úzkost?
- 13.9.26 00:06
- Marrixie
- 5
Mám pokračovat v práci nebo to vzdát ?
- 13.9.26 00:03
- Marrixie
- 16
Ahoj, a co všechno už máš za sebou? Mě zemřelo miminko ve 27tt, potom zamlklé 9tt a nakonec biochemické. Od té doby se snažíme o další a zatím nic, teď teda čekám na ms, ale vůbec si netroufnu odhadnout.
Někdy už mám pocit, jestli by nebylo lepší to celé vzdát a smířit se s tím, že máme být bez dětí, ale nechci se vzdát.
Podstupujeme procedůry v cetrech AR.