Po čtvrté

• Otevřená skupina

ráda bych přizvala do skupiny holky, které se snaží otěhotnět po více neúspěších. Já momentálně počtvrté v životě pozitivní test, ale po třech předchozích potratech spíše obavy než radost..)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Anonymní
11.6.13 15:23

po čtvrté

Ahoj, a co všechno už máš za sebou? Mě zemřelo miminko ve 27tt, potom zamlklé 9tt a nakonec biochemické. Od té doby se snažíme o další a zatím nic, teď teda čekám na ms, ale vůbec si netroufnu odhadnout.
Někdy už mám pocit, jestli by nebylo lepší to celé vzdát a smířit se s tím, že máme být bez dětí, ale nechci se vzdát.
Podstupujeme procedůry v cetrech AR.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dafido
4.7.13 15:18

4 těhotenství bez úspěchu

Ahoj, jsem na tom dost podobně. Tři těhotenství za sebou.1.zamlklý těhu v 9tt, musela jsem na revizi(říjen 2012) a pak březen a květen pozitivní test, ale vždy přišlo krvácení. Teď v červnu jsem zase otěhotněla, potvrzeno na UZ, 5tt, ale skončila jsem v nemocnici s krvácením. Na UZ gestační váček ok, ale po pár dnech už tam byl hematom a byl váček skoro u děložního hrdla. Hrozí potrat. V pondělí mě pustili domů s tím, že mám čekat. Při silných bolestech zpátky do nemocnice jinak v pondělí na kontrolní UZ k doktorce. Potom se rozhodne, jestli znovu operace nebo jestli váček zůstal nebo kdyby odešlo vše nemusela bych na operaci. Hodně jsem krvácela i dost sraženin odešlo. Ted čekám do pondělí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.13 08:23

To mě mrzí, ale držím palce aby jsi dnes měla lepší zprávu než kdy dřív. :hug:

Máš udělaná nějaká vyšetření, např. hematologii atd.?

• Citovat
  • Upravit
5
10.7.13 12:51

Ahoj, děkuji za podporu, ale nedopadlo to, včera jsem byla na revizi dělohy. Operace byla bez komplikací. Na hematologii mi dělají testy, vzali mi asi 8 ampulí krve. Výsledky budou až za měsíc. Tak se ted musím dát do pořádku a musí zjistit proč tolik potratů…Zatím zjistili vyšší srážlivost, takže teď si doma píchám injekce na ředění krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 13:22

@Fidoda to je mi líto, ale zase je fajn, že konečně hledají co to dělá a proč a můžeš se začít těšit na to, že se přijde na příčinu, ta se odstraní a příště to vyjde. :hug:

• Citovat
  • Upravit
5
10.7.13 13:25

Díky moc. Jj, přesně tak, teď se najde příčina a příště to musí vyjít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.7.13 13:52

A jak jsi na tom ty? Už přišla MS nebo máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.7.13 07:44

Ahoj, můžu se přidat? Bohužel mám taky tento problém? Poprvé jsem potratila v 15. týdnu a teď v 7. týdnu :,( V úterý jsem byla na revizi a včera mě pustili domů. Nejhorší na tom je, že u nás se zatím neví, proč se to děje a hlavně mám problém otěhotnět přirozeně. Obě těhotenství byly z IVF. Za celé 4 roky jsem nenašla // díky přirozenému početí :,( :,( Už nevím, jak dál :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.13 12:51

To je mi moc líto. :,( Úplně tě chápu. Manžela nebo přítele asi už vyšetřovali, když byla ta těhotenství z IVF, že? Říká se, že po IVF je prý 2× vyšší riziko potratů. A dělali ti už nějaká vyšetření např. na hematologii, někdy se totiž dělají hematomy, protože v těhotenství můžeš mít vyšší srážlivost krve. Nebo pokud bereš listovku, tak ji nemusíš být schopna přijímat v takové formě, kterou užíváš. Mně zjistili, že obyč listovku moje tělo neštěpí. Musím užívat femibion, tam už je listovka naštěpená. Kvůli tolika potratům mi dělají testy na hematologii a dnes na kontrole u gyn mi Dr říkala, že mi vezmou ještě krev, kdyby to bylo z důvodu infekce. Asi toxoplasmóza a nevím, jestli ještě něco dalšího. A za 14 dní jdu na kontrolu do nemocnice a tam po vyšetření mi mají říct, jestli mi doporučí kliniku, kde se tímto problémem přímo zabývají. Teď nesmíme min 3 měsíce otěhotnět. Z toho měsíc musíme mít pohlavní abstinenci. Ale věřím, že zjistí co to způsobuje a příště nám to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.7.13 12:58

@Fidoda máme vyšetřenou genetiku a na trombofilní mutace. Taky v CARu nám dělali základní imunologii a i když to bylo v pořádku, tak jsem preventivně teď měla Prednison :nevim: Femibion užívám taky dlouhodobě už proto, že tam je listovka naštěpená tak, že ji tělo příjimá bez problémů :nevim: Ve středu jdu na kontrolu a uvidíme co dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.13 13:24

kaczule1

No tak to máte oběhané fakt všechno…Uvidíš co ti řeknou na kontrole. Třeba kamarádka zkoušela ještě úplně změnit jídelníček. A po 3 letech otěhotněla. Jedla víc maso, zeleninu…ale tohle je asi hodně individuální. Ona pak už byla u nějaké „babči kořenářky“ co jí poradila co má a nemá jíst. Mně paní co se mnou byla v nemocnici poradila ať zkusím své problémy napsat paní co má tento obchůdek http://www.cherubini.cz/. Napsala jsem jí všechno a odepsala mi, že mám málo jodu a že mám překyselený organismus a spoustu dalších informací… ale zatím jsem nic z toho co mi doporučila nekoupila. Uvidím napřed až co řeknou doktoři. Nejsem úplně příznivec těch bylinkových preparátů… Ale kdyby už ani dr nevěděli co dál, asi bych to zkusila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.7.13 06:13

@Fidoda už jsem něco v tom smyslu zkoušela, ale nějak bez výsledku. Možná jsem to moc brzy vzdala :nevim: Zatím to nechávám na lékařích :nevim:
Teď chci taky trošku změnit jídelníček a něco ze sebou víc dělat. Za tu dobu, co to řešíme přes dr. jsem pěkně přibrala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
30.7.13 11:05

Ahoj zeny, ja se hrozne omlouvam..nejak nejsem na emiminu uplne zbehla a tak jsem si VUBEC nevsimla, ze do mnou zalozene diskuze nekdo pribyl a zareagoval…))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina 4. pokus o děťátko:) nemá zatím žádné členy.