Po embryotransferu

171
4.9.10 11:51

Po embryotransferu

Ahojky,
vcera jsem byla na ET a nevim, jak preziju to cekani na TT az do 17.9… Je tu nekdo, kdo je na tom podobne? Dneska jsem si delala testik, abych zjistila, jestli uz Pregnyl z tela vyprchal, a byl negativni (6. den po injekci), takze pristi carecka by uz melo byt miminko :-) Taky bych se rada zeptala, kolikabunecne embrya vam zavadeli? Nam zavedli po 3-denni kultivaci 2 embryjka - 8 a 7 bunek. Chteli nam zavest jen jedno, ale my si prosadili 2 :mrgreen: pry mame pocitat s dvojcatama. Nevim, kde berou tu jistotu, ja bych byla rada, kdyby se chytlo aspon jedno (dvojcatka bych taky rada). Je to uz nase 2. IVF - to nevyslo, neuhnizdily se, tak jsme to nechteli riskovat). Asi vychazi z toho, ze jsem relativne mlada (za par dnu mi bude 26). A muzu se jeste zeptat, kolikaty den po OPU (tedy ne po ET) vam test ukazal //? Myslim miminkovske, ne pregnylove :wink:
Koukam, ze jsme se nejak rozepsala…doufam, ze neva, potrebovala jsem se asi vykecat :lol: :hug:

Carmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10683
4.9.10 12:36

Ahoj já nejsem po ET, čeká mě KET v říjnu, ale u prvního IVF jsem měla 12. den po OPU pozitivní testík, dřív jsem test nezkoušela a 13. den po OPU bylo těhu potvrzeno i krví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.10 12:37

ahoj Carmen,

gratuluju k embrýskům a držím palečky, at se jim u tebe moc líbí…
Jinak já můžu přidat svou čerstvou zkušenost…
V červenci jsem podstoupila své první IVF ICSI, vkládaly mi taky dva broučky, jen po 5denní kultivaci, máš pravdu, že těch 14 dní čekání na výsledek je opravdu dlouhých.., já čekala na test opravdu poctivě ty dva týdny, pač jsem strašný nervák a je pravda, že dřív test může být třeba falešně pozitivní.., ale jsou holky, co testují i desátý den a měly //…, já ten 14 den taky našla na testu // a pak mi ten samý den potvrdila i krev.., čekám jednoho broučka.. Moje těhu je ale hodně rizikové, měla jsem hematom, krvácení, nemocnice, ale to už je jiný příběh…, hlavní je, že se mimi drží a že to vůbec vyšlo..... Tobě to vyjde taky, věk je prý hodně příznivý faktor a do 30 let je šance na úspěch úplně nejvyšší, jestli můžu radit, tak se hodně šetři, odpočívej, snaž se nějak zabavit a hlavně žádná teplá vana ani horká sprcha…
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
4.9.10 13:02

Já měla // 11.den,to jsme se tady holky pěkně sešli :mrgreen: :mrgreen:
Carmen vlez k nám na diskuzi 1.IVF leden 2010,určitě se ti tam bude líbit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.9.10 13:45

to je pravda :mrgreen: :mrgreen: , jasně pojd mezi nás do Ivf Leden 2010, ta diskuze je skvělá a určitě se tam dozvíš spoustu věcí, jsme tam holky ve všech fázích IVF, od přípravy, stimulace až po těhulky po IVF a taky holčiny, co mají hodně bohaté zkušenosti… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
4.9.10 14:26
MR píše:
to je pravda :mrgreen: :mrgreen: , jasně pojd mezi nás do Ivf Leden 2010, ta diskuze je skvělá a určitě se tam dozvíš spoustu věcí, jsme tam holky ve všech fázích IVF, od přípravy, stimulace až po těhulky po IVF a taky holčiny, co mají hodně bohaté zkušenosti… :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.9.10 15:36

Holky diky moc, tak ja se teda k vam prifarim, esli to nebude vadit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...