Po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
842
9.2.07 15:16

Pajonka¨- no já jsem ráda, že aspoň ta HIB je zdarma a kluci fakt neměli nic, člověk by ani neřekl, že byli očkovaný, i když je pravda že normální očkování snáší jiný děti taky velice dobře. Je to prostě individuální a nikdy nemůže člověk vědět jak na to mimčo bude reagovat. Jen si prostě myslím že by měli ulehčit všem dětem když už to vyrábí a ne dělat nějaké rozdíly.Zvlášť potom dětem které mají po očkování různé potíže.No jinak dvojčátka jsou určitě zátěž na všechno, začátky byli krušné, ale máme už pěkný režim a kluci jsou zlatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
16.10.07 22:45

Ahojky,

znovu otvírám tuto diskuzi. Jája má po druhém očkování Infanrix HEXA. Dr. říkal, že by neměly být nějaké velké reakce , ale Jája vždy začne večer strašlivě plakat. Myslela jsem, že to bude třeba jen po prvním očkování, ale dnes zase. Začal plakat ve 20.00, ale do teď z menšíma přestávkama, kdy usnul , plakal. Nejspíš ho ta nožička bolí, nemá ji zarudlou , ani nateklou, ale vůbec s ní nehýbá, má zatlé prstíky na nožičce a když s ním pohnu, tak začne strašně řvát. Dávala jsem mu studené obklady, ale připádá mi, že to moc nepomáhá. Teplotu nemá. Když se mě Dr. ptal, jestli měl nějaké reakce, já mu říkala, že plakal, ale on na to moc nereagoval, jen ho zajímalo, jestli měl teplotu.
Našla jsem na netu příbalový leták, tam psali, že pokud dítě pláče 3 hodiny, má se to zdělit lékaři.

Holky, za měsíc nás čeká další očkování, mělo vaše miminko taky takové reakce a nemáte nějakou radu??? Díky, díky , díky Kati a momentálně spinkající Jája (5měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.10.07 08:18

Kati,
reakci jakou popisuješ bych brala jako přijatelnou a nic bych nepodnikala, kromě utišení dítěte. Nejspíš to malého opravdu pobolívá a takhle před usnutím si to uvědomuje víc, ale pokud nemá horečku, zarudlou oteklou bouli apod. tak je to normálka. Naše holky měly vždycky opuchlou nožku, boulička trochu hřála, ale ani o tom nevěděly, za dva dny to bylo pryč (a to starší byla očkovan tetravakcínou a mladší hexavacem).
Takže klid, ono to přejde.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.10.07 09:06

Jéje, Kati to mě mrzí.
Já bych to asi jen dr. zdůraznila na dalším očkování. I když si myslím, že s tím dr. nic dělat nebude.......alespoň, že už vás čeká poslední.
 Ala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
17.10.07 11:58

Holky díky,
jen ono ho nejde ani utišit. Vlastně jo, jen prso, u toho nakonec usnul. Nemůžu ho nosit na rukách, protože jakýkoliv pohyb ho bolí. Takže ho nechám jen ležet a jsem u něho, nic nepomáhá, kříčí, pláče, až se zaliká. Ještě ráno měl tu nožičku takovou ztuhlou, nehýbal s ní, ale teď už je to lepší.
Asi se budu muset smířit s tím, že za měsíc se to bude opakovat.

Ještě jednou díky Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.2.15 06:57

Ahoj vsem :D mam dilema…
vcera jsemm byla s dcerou 20m na odlozenem ockovani MMR vakciny. ma teda lehoulinkou rymu ale to prej snad nevadi. No k otazce, dneska nas kamaradka pozvala do ZOO, temer na cely den, jsem nachystana ale stale zvazuju zda jit, neb se bojim aby mala neco nechytla nebo se nepristydla. ona je hodne ziva, ve fusaku ji neudrzim a vrchni kryti na kocarek nemam,
Sly by jste?
dekuji a hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.2.15 07:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.2.15 07:01

@LadyLada diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.2.15 07:01

@mumisek79 člověče, žádnou zátěž, mmr není sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
24.2.15 07:03

Den po očkování bych fakt nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.2.15 07:04

Holky diky, diky moc myslim si to same, ja mam z tehle vakciny take strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.2.15 07:05

@mumisek79 Půjdete příště :hug: Mému malému se třeba horečka jako reakce objevila až za dva dny od očkování. Navíc správně jsi odtušila, že je to pro organismus zátěž a může být oslabená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629

@mumisek79 reakce bývají az 7-10.den. Chce to šetřit mnohem déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@mumisek79 nešla a neočkovala bych dítě s rýmou neskutečný, co si lidi nechaj nakecat, že to nevadí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.2.15 07:15

@martina.se ta ryma je fakt sloboucka, spis od zubu nez z nejakeho nachlazeni

@Saroya jj vim, mam to v planu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...