Po příkrmu nemůže usnout?

34
6.5.24 06:14

Po příkrmu nemůže usnout?

Ahoj, pred mesice jsme zacali davat prikrmy (v 6 mesicich, davame zeleninu a kruti maso zatim v case obeda, po prikrmu vzdy jeste dokojim). Cca od te doby (ale delal to podle me uz i pred prikrmy, to jsem to pricitáa zubum, ale jaksi zuby nikde a situace je furt stejna :D ) maly vecer spatne usina. Uspat ho je horor na hodinu a pul, vzdy zabere, ale do pul hodiny je vzhuru a rve. Pomuze ho pochovat, znovu nakojit, bechat usnou v naruci a dat spat (driv usinal uplne sam). Kdyz uz usne, tak spi v pohode celou noc a nebudi se.

• Muze to mit souvislost s prikrmy? Kaka pravidelne, ze by ho trapila plynatost mi neprijde.
  • Zuby zadne nevidim, kdyz mi namazu dasne calgelem, tak ho to neuklidni.
  • Nebo je to tim, ze ma pres den moc vjemu a vecer to nestiha zpracovat (jsme casto venku, nechavam ho osmatavat ruzne veci, casto jezdi na navstevu babicky atd.)?
  • Jeste me napada separacni uzkost - ta nejak takhle zacina, ne?

Predem diky za nejake postrehy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35710
6.5.24 06:45

Normální, že se ti vzbudí jednou za noc je luxus. Zkoušela jsi ho dávat spát později, možná není ještě unavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4859
6.5.24 08:55

Spánek dětí se mění, to je naprosto normální. Byla bych ráda, že spí celou noc. Moje děti se kolem půl roka začali budit cca po 1-2 hodinách :mrgreen:
Jediné co mně napadá, že se mu třeba zmenšila potřeba spánku, takže bych snížila počet spánků přes den nebo dávala spát později. Pokud už jsi to teda nezkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.5.24 08:57

@JancaS84 treba vcera spal naposledy do 15hodin (pres den naspi celkem tak 3 hodiny) a s uspavanim jsem zacala po 18 hodine…no, doopravdy usnul asi az ve 20:30 😄 tak ja nevim 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.5.24 08:59

@vedma007 ja vim, ze si nemuzu stezovat, spis me trapi, ze nevim, jestli ho neco neboli. Nepoznam to proste..
prijde mi, ze ho ukladam unaveneho, kolikrat u kojeni i usne, polozim do postele, chvili spi a pak rev. A takhle je to treba 6× nez zabere uplne 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
6.5.24 09:06
@petramaso píše: Více

V 18 je celkem brzo když spal do tří. Dala bych ho klidně až o půl 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí