Počet dírek v savičce

195
1.7.13 10:12

Počet dírek v savičce

Zdravím všechny maminky a prosím o radu / názor. Krmím odstříkaným MM z lahvičky AVENT. Dceři je korigovaného věku 3,5 měsíce, biologického 5,5 a stále pije ze savičky z dvěma dírkami. Když jsem vyměnila za dírky tři (jak má být od tří měsíců), u lahvičky se kroutí a mlékem se zalyká a nenapije se. Vadí, když nadále bude pít jenom ze savičky s dvěma dírkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
1.7.13 10:14

Nedokážu si představit, proč by to jako mohlo vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
1.7.13 10:21

Nechala bych tolik dírek, kolik dceři vyhovuje.
Nevím, proč by to mělo vadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
1.7.13 10:22

Ne, nevadí. Ať pije z takové savičky, ze které jí to aktuálně vyhovuje, neznamená to, že úderem 3+ přesně musíš přejít na savičku s více dírkami :).

• Citovat
  • Upravit
163
1.7.13 10:25

Myslím že nevadí, malej taky tak pil a pak jsem si všimla že jsem tu savičku nevyměnila, tak jsem ji vyměnila pozděj, ale chvíli to trvalo než si zvykl že to teče rychleji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.7.13 10:27

Ne, nevadí. Věk u flašky je spíš orientační, udává zvyšující se průtok, většinou nic víc. Pokud to malé evidentně nevyhovuje, nechci ji klidně zatím lahvičku pro mladší mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.7.13 10:35

Děkuju za reakce a názory. Hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.7.13 11:47

Synovi bude za necelé dva týdny 6 měsíců. A pořád pije z průtoku 0+ měsíců, tedy z toho nejmenšího průtoku. Koupila jsem mu velký průtok (6+) na kaši, ale tu mu stejně dávám lžičkou. A teď nově má průtok 2+ měsíce na šťávu, celkem mu to vyhovuje, ale nejradši a nejlíp stejně pije z toho nejmenšího průtoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.7.13 11:47

@Micudka77 nevadí. sama poznáš až bude na větší připravená. Já dávám synovi pít z různých pítek a saviček Avent od dvojky po čtyřku podle toho co zrovna chytnu. Když má menší průtok tak se jen rozčiluje že mu to dýl trvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.7.13 12:46
@paola white píše:
@Micudka77 nevadí. sama poznáš až bude na větší připravená. Já dávám synovi pít z různých pítek a saviček Avent od dvojky po čtyřku podle toho co zrovna chytnu. Když má menší průtok tak se jen rozčiluje že mu to dýl trvá :lol:

já myslela, aby pak neměla nějaké problémy s pitím… ale asi to je blbost, přemejšlím už nad kravinama (odsávačka mi začíná po těch měsících hučet v hlavě :lol:… nechci prostě něco zanedbat. Nechám jí ty dvě dírky, je s tím OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
5.7.13 10:08

Já myslím, že to nevadí. Janě je 8 měsíců a pije stále se dvěma dírkama. Jinak se mi zalyká a potom hodně ublinkává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová