Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to je hodně nebo málo? ![]()
Já 26 let, 5 kusů, z toho 3 na jednu noc. Hm. V nejbližších letech neočekávám nárůst…
Nebudou… Já věk 26 a číslo 8, nikdo nebyl na jednu noc a číslo nehodlám v budoucnu moc zvyšovat už ![]()
35 let, 4 dlouhodobější (vč. manžela) + 3 rychlovky na jednu noc.
Stejná anketa tu už nedávno byla, když jsem kolikrát viděla ty cifry - u dvaceti, pětadvacetiletých holek třeba 40 chlapů, tak jsem valila oči. Každý považuje za „normální“ něco jiného. Já myslím, že číslo do 10 je ok ![]()
Je mi 32 a chlapu nevim. 30? Ale jako trvalych partneru mene, nedelam si carky… Za stetku se nepovazuju, jen jsem holt mela takova obdobi, kdy jsem nemohla najit toho praveho ![]()
Já nevím, ale taky podle mě záleží na okolnostech. Někdo hledá toho pravého do třiceti a tím se počet sexuálních partnerů navyšuje a někdo najde stálého partnera hned, tudíž je jeho vnímání, co se týče počtu sexuálních partnerů posunuté ke spodní části hranice.
Samozřejmě, pokud se jedná o nevěry ve vztazích, tak se to posouvá jinam…
AHoj. Nedávno jsem měla celkem ostrou při s kamarádem o tom, co se ještě dá považovat za „normální“ počet sexuálních partnerů.
Proto by mě zajímalo, jak jste na tom vy.Tedy taková malá anketka. Věk a počet:)
Já: 31 let, počet kolem 15.