Počet sexuálních partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
radulkap
15.12.12 16:08

Já taky se 4 spala vlastně jen jednou a jak jsem zjistila jak je to hrozný, tak už jsem znovu nechtěla:D jednou se mi u strašně krásnýho kluka stalo, že nejdřív jsem mu udělala orál a až pak jsme si teprve dali první pusu:D:D to bylo fakt něco:D

• Citovat
  • Upravit
232
15.12.12 19:54

@radulkap ty se s prarodičema bavíš o počtu sex. partnerů? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 20:14
@Zola píše:
@radulkap ty se s prarodičema bavíš o počtu sex. partnerů? 8o :)

s dědama ne jen s babičkama mám s nimi dobrý vztah ikdyž je mi 22 jezdím za nima každý měsíc taky jak jsem koukala, když jsem se zeptala, kdy s dědou přestali a ona" co si myslí, že to je jen pro starý, 3× týdně pravidelně" tak to mě dostali:D druhá babička teda řekla, že 3 roky že pak si děda našel milenku tak jí dal pokoj:D:D

• Citovat
  • Upravit
677
15.12.12 20:21

Věk 20 a 1 už 5 let snažíme se o mimi je mu 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.12 20:54

@radulkap Tak to je krásný, to já se o tom nebavím takhle na plnou hubu ani s mamkou, natož s babičkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.12 21:03

@Zola u nás to je taky normalní se o tom bavit :) dokonce i státou se o tom bavíme normalně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 21:28

S matkou, když jsem se bavila jsem to taky řešívala a teď to zase řeším s tátou, který mi vždycky říkal, jak je sex pro chlapy důležitý:D no a teď má k němu on sám odpor díky své ženské, která udělal podraz, že je těhotná, že prý holky už jsou velký a jí je doma smutno:D děs no nedivím se mu v 50 letech mít 5 děcek z toho jen 2 plánovat to je na ranu:D

• Citovat
  • Upravit
31291
15.12.12 21:36

Tak logicky bude mít jiný počet partnerů osamělý třicátník a jiný chlap, co našel tu svou vyvolenou v devatenácti, ani jedno ani druhé samo o sobě nepovažuji za zvláštní, prostě záleží na okolnostech.
Já toho svého poznala v mých šestnácti, žijem spolu od osmnácti. Partnery (ve smyslu vztahu)jsem měla dva, jednorázově další 3. Ten můj byl v prostoru mezi patnácti a sedmnácti, kdy jsme spolu začali žít, hodně akční, počet sexuálních partnerek odhaduji tak na patnáct? Byl docela šídlo :twisted: i já byla původně jen jedna z mnoha milenek, ale prostě sem ho nějak vzala za srdce a dneska sme spolu 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
16.12.12 18:53
@Anonymní píše:
Otázka pro ty, co jich měly hodně - užily jste si to víc, než kdyby byl jeden?

Já si teda nedovedu jednoho představit. Určitě je lepší mít více partnerů, neříkám, že to musí být zrovna 20 nebo tak, ale je zkrátka lepší vědět, že jsou rozdíly a že se to vůbec užít dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 22:28

Věk 39, zadaná 20, počet partnerů :think: přesný počet nevím, ale tak 20 :think: z toho 2× trojka a jeden dlouhodobý vztah asi rok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.12 22:37

Musela sem se zamyslet, abych to spočítala a skončila sem na čísle 5, věk 24 a vdaná

• Citovat
  • Upravit
2303
16.12.12 22:44

Věk 25.. muž jeden.. Poznali jsme se v mých 14.. začli jsme si spolu o dva roky později..
Nepřipadám si nějak ochuzená o zkušenosti, v sexu experimentujeme a je nám spolu pořád hezky.. skoro bych řekla pořád zamilovaně :P Nebojím se, že bych chtěla hledat „dobrodružství“ s jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
16.12.12 23:11

@xyolga Tak toho si hodně važ. To je něco, co se poštěstí málokomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 23:29

Věk 27, počet 2 druhý je můj manžel, první mě ukecal :mrgreen: Osobně si myslím, že není výhra ty mladý ucha a dvouminutovky jako zkušenost, lepší je podle mě jeden a pořádně vytrénovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.12 23:37

Věk 27, 3,5 r ve vztahu a můj přítel je číslo 25 :mrgreen: Párkát trojka. Mám pestrou sexuální minulost, jsem za ní ráda a neměnila bych. Měla jsem dost vztahů, dost úletů, ale pořád mám pocit, že se musím zdokonalovat.
Nevýhodou je, že se začínám v trvalém vztahu nudit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová