Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla v 15-16 i letech docela divoký období, asi třičtvrtě roku vyšplhala jsem se na číslo 7. Pak jsem měla pár měsíců osmýho, a teď už jsem 5 let s devátým a to číslo už zvyšovat nechci ![]()
@Anonymní píše:
Věk 27, počet 2 druhý je můj manžel, první mě ukecalOsobně si myslím, že není výhra ty mladý ucha a dvouminutovky jako zkušenost, lepší je podle mě jeden a pořádně vytrénovat
já měla jen jedno nevytrénovaný ucho a to vlastně ani na věc nedošlo, takže toho nepočítám, ostatní byli jen samý starší a zkušenější, nikdy jsem nebyla na zajíčky
teda některý vytrénovali spíš mě, ale určitě mi to nebylo na škodu ![]()
mMm
@Anonymní píše:
Věk 27, 3,5 r ve vztahu a můj přítel je číslo 25Párkát trojka. Mám pestrou sexuální minulost, jsem za ní ráda a neměnila bych. Měla jsem dost vztahů, dost úletů, ale pořád mám pocit, že se musím zdokonalovat.
Nevýhodou je, že se začínám v trvalém vztahu nudit…
na to bacha - z vlastní zkušenosti dávám radu: nejdřív zkus oživit to, co je mezi vámi, okořenit, promluvit si o skrytých touhách a pokud po nějaké době i tohle omrzí pořád budeš mít „cukání“, tak je dobré zaměstnat fantazii třeba u erotický literatury, filmů, psaní, nebo třeba na anonymním četu, který kde kdo odsuzuje, ale mě pomáhá zvládat mojí divokost v určitých ohledech, manžela miluju a něchtěla bych mu ublížit nevěrou, ale někdy ty hormony jdou strašně těžko krotit, tak je ventiluju takhle a daří se to
podotýkám, že ne denně, ale jen jednou za čas, když mám pocit, že toho je ve mě moc
mMm
27 let, 8 partnerů..z toho 4 na jednu noc (jeden na dvě
). Teď jsem šťastně vdaná, tak už se to snad zastavilo. A hodně mi to nepřijde. Ani těch tvých 15… ![]()
Vek 31- do 25 3 „stalaci“ cca kazdy na 1-2.5 roku…pote jen milenci v behu dvou let asi 8…od 28 s nynejsim drahym a ten je tusim konecna ![]()
@Anonymní píše:
Věk 20 a 18 partnerů a tak to i zůstane
Nikdy neříkej nikdy
![]()
@lulje píše:
Nikdy neříkej nikdy![]()
![]()
Já mám přítele, který je 18ty a tak to i zůstane mám sním dítě i sním plánuji velkou budoucnost.
a vím nikdy neříkej nikdy.
28 let a teda bylo jich fakt hoodně
Taky stylem pár let 1 jediný a pak jsem stihla běhe, měsíce dost…Nevím, nepočítala jsem, ale pár stovek jich bude
Kdo popřemýšlí, pochopí…
Mám 22 a trvalý vzťah, partner je piaty (v lednu to budú 4 roky čo sme spolu)
No mrzí ma, že som nikdy neskúsila/sme neskúsili a on je proti tomu, pribrať niekoho ďalšieho hoci aj párik.. nebudem to tu písať anonymne, nehanbím sa za to, veď žijeme len raz tak no a čo.
ps, ak sa mi niekto ozve, budem len rada ![]()
Raději také anonymně, věk: 24 let a počet 9. Z toho jsem už skoro 3 roky se svým manželem. Mimo manžela jsem měla 2 vážnější vztahy. Zbytek byly jen krátké známosti na max. 3 měsíce. Jeden rok jsem měla po sobě s velmi krátkým odstupem 4 kluky. Byla jsem věčný hledač Pana Pravého. Tentokrát jsem ho už našla v manželovi. ![]()
jakmile to presahlo 30kusu(27let) uz jsem nepocitala. divoke mladi a nelituji, ted uz mam 7 let stejneho partnera a nemenila bych.