Počet sexuálních partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
16.12.12 23:48

Já měla v 15-16 i letech docela divoký období, asi třičtvrtě roku vyšplhala jsem se na číslo 7. Pak jsem měla pár měsíců osmýho, a teď už jsem 5 let s devátým a to číslo už zvyšovat nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 23:50
@Anonymní píše:
Věk 27, počet 2 druhý je můj manžel, první mě ukecal :mrgreen: Osobně si myslím, že není výhra ty mladý ucha a dvouminutovky jako zkušenost, lepší je podle mě jeden a pořádně vytrénovat :mrgreen:

já měla jen jedno nevytrénovaný ucho a to vlastně ani na věc nedošlo, takže toho nepočítám, ostatní byli jen samý starší a zkušenější, nikdy jsem nebyla na zajíčky :lol: teda některý vytrénovali spíš mě, ale určitě mi to nebylo na škodu ;)
 mMm

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.12 23:56
@Anonymní píše:
Věk 27, 3,5 r ve vztahu a můj přítel je číslo 25 :mrgreen: Párkát trojka. Mám pestrou sexuální minulost, jsem za ní ráda a neměnila bych. Měla jsem dost vztahů, dost úletů, ale pořád mám pocit, že se musím zdokonalovat.
Nevýhodou je, že se začínám v trvalém vztahu nudit…

na to bacha - z vlastní zkušenosti dávám radu: nejdřív zkus oživit to, co je mezi vámi, okořenit, promluvit si o skrytých touhách a pokud po nějaké době i tohle omrzí pořád budeš mít „cukání“, tak je dobré zaměstnat fantazii třeba u erotický literatury, filmů, psaní, nebo třeba na anonymním četu, který kde kdo odsuzuje, ale mě pomáhá zvládat mojí divokost v určitých ohledech, manžela miluju a něchtěla bych mu ublížit nevěrou, ale někdy ty hormony jdou strašně těžko krotit, tak je ventiluju takhle a daří se to ;) podotýkám, že ne denně, ale jen jednou za čas, když mám pocit, že toho je ve mě moc

mMm

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.12 11:19

27 let, 8 partnerů..z toho 4 na jednu noc (jeden na dvě :lol: ). Teď jsem šťastně vdaná, tak už se to snad zastavilo. A hodně mi to nepřijde. Ani těch tvých 15… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7626
18.12.12 11:29

Vek 31- do 25 3 „stalaci“ cca kazdy na 1-2.5 roku…pote jen milenci v behu dvou let asi 8…od 28 s nynejsim drahym a ten je tusim konecna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 18:58

Věk 20 a 18 partnerů a tak to i zůstane :!

• Citovat
  • Upravit
5527
18.12.12 22:14
@Anonymní píše:
Věk 20 a 18 partnerů a tak to i zůstane :!

Nikdy neříkej nikdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 22:31

Asi 15, ale stylem 3 roky 1 a pak za měsíc 5 :mrgreen: :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.12 23:32
@lulje píše:
Nikdy neříkej nikdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já mám přítele, který je 18ty a tak to i zůstane mám sním dítě i sním plánuji velkou budoucnost.
a vím nikdy neříkej nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.12 00:33

28 let a teda bylo jich fakt hoodně :oops: Taky stylem pár let 1 jediný a pak jsem stihla běhe, měsíce dost…Nevím, nepočítala jsem, ale pár stovek jich bude :nevim: Kdo popřemýšlí, pochopí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.12 01:37

37let, 23 sex. partnerů z toho 2 ženy :D Takže radši anonym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.12 01:43

@kolik Taky jsem to pochopila NO A CO???

• Citovat
  • Upravit
1185
19.12.12 02:17

Mám 22 a trvalý vzťah, partner je piaty (v lednu to budú 4 roky čo sme spolu) :) No mrzí ma, že som nikdy neskúsila/sme neskúsili a on je proti tomu, pribrať niekoho ďalšieho hoci aj párik.. nebudem to tu písať anonymne, nehanbím sa za to, veď žijeme len raz tak no a čo. :mrgreen: ps, ak sa mi niekto ozve, budem len rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 22:44

Raději také anonymně, věk: 24 let a počet 9. Z toho jsem už skoro 3 roky se svým manželem. Mimo manžela jsem měla 2 vážnější vztahy. Zbytek byly jen krátké známosti na max. 3 měsíce. Jeden rok jsem měla po sobě s velmi krátkým odstupem 4 kluky. Byla jsem věčný hledač Pana Pravého. Tentokrát jsem ho už našla v manželovi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4634
3.1.13 20:54

:) jakmile to presahlo 30kusu(27let) uz jsem nepocitala. divoke mladi a nelituji, ted uz mam 7 let stejneho partnera a nemenila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová