Početí přes stříkačku

Anonymní
26.4.12 06:51

Početí přes stříkačku

Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu. Ale myslím, že po přečtení mě všichni pochopí :lol:
Má se to tak, snažíme se s manželem o druhé dítě. Tomu prvnímu je už pět let. Máme takový problém ale. Manžel jaksi není schopný do mě ejakulovat. A tak nás napadlo to zkusit přes injekční stříkačku. Tak v praxi to funguje tak, že manžel se udělá do skleničky, dá to do stříkačky a já si obsah vpravim do sebe. Jenže už to zkoušíme 8 měsíců a nic. Samozřejmě jsem to nikomu neřekla. Stydíme se. Ale protože už je to dost dlouho (první dítě jsme počali normálně a hned po vysazení HA), tak mám obrovský strach, že to nefunguje :( Navíc jsem teď začala brát clostík, takže jsem z toho vyklepaná ještě víc. Láduju do sebe hormony, mám z toho depku jak blázen, a ještě k tomu ani nemám pohlavní styk. Prosím.....nemáte někdo zkušenost, že by někdo takhle otěhotněl? Že by to přes tu stříkačku fungovalo? Na internetu toho moc není. Mám strach, že třeba ty spermie odumřou a snižuje se tím hodně pravděpodobnost početí? Pak jsem se taky chtěla zeptat, jak probíhá umělý oplodnění. Jak tomu chlapovi berou sperma? Také se udělá mimo a pak se to někam přendavá? Nebo na spermiogramu? Děkuju. Snad si nebudete myslet, že jsem blázen. Abych Vám pravdu řekla, tak mi z toho do smíchu moc není :zed: Děkuju moc za reakce a pochopení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pokymar
26.4.12 07:17

nooo, já bych řekla (zkušenost nemám), že při umělém to zavádí hodně daleko a při běžném tvoje stahy způsobí „posunutí“ sperma co nejdál, nemůže to být třeba tím?

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
26.4.12 07:17

Takže takové domácí umělé oplodnění… No moc jsem nepochopila, v čem je vlastně u vás problém, jestli se manžel s tebou neudělá a do skleničky jo nebo jak to vlastně je. Předtím to šlo a teď ne - nechápu. Jak je možné, že do sebe sama láduješ hormony, když jste to evidentně ještě neřešili s doktorem, když nevíš o možnostech umělého oplodnění atd., to taky nechápu. Je jich víc a už o tom tady bylo hodně diskuzí, určitě nějakou najdeš.

• Citovat
  • Upravit
8935
26.4.12 07:23

A co se stalo,proč se ve vašem vztahu něco zlomilo,že máte takový problém v sexu?Určitě bych to řešila přes sexuologa.Neřešené problémy v této oblasti mohou vést k rozpadu manželství.
Nyní jsi fixovaná na druhé dítě,které zaslepí problémy v sexu a ty jsi ochotná dělat „ústupky“.Až by se dítko zadařilo,trochu povyrostlo,tak zjistíš,že vztah bez sexu ti nevyhovuje a budeš se dvěma dětma řešit odchod od manžela.
Spermie na vzduchu velice rychle hynou-ztn.přelejvíní do skleničky,stříkačky hodně snižuje jejich životaschopnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
26.4.12 07:23

Ahoj :) tak jestli to přes stříkačku funguje či ne, to nevím, ale musím se přiznat, že mně to pobavilo :P
Nicméně nemusíte hned na umělé oplodnění, ale podobným způsobem který zkoušíte vy funguje inseminace - IUI. Partner odevzdá sperma, v laboratoři ho upraví tj vyberou ty nejlepší spermie a přes hadičku zavedou do tebe. Vše se to děje v CARu (centrum asistované reprodukce). Nám takhle pomohli k synovi :srdce: Je to rychlé a bezbolestné, teď už si nepamatuju kolik pokusů hradí pojišťovna, ale i tak vás to bude nějaké penízky stát (za clostík, ultrazvuk atd), žádné šílené výdaje to nejsou. Navíc vám udělají všechny potřebné testy a vy budete vědět na čem jste.
Přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.12 07:26

Není schopný do tebe ejakujovat?a to jako proč?A první dítko máte taky přez stříkačku?Rozhodně bych od toho upustila.snažíte se teda 8 m?Chytni chlapa za půlky a at se prostě udělá do tebe :nevim: Hlavně klid,nedivím se,že nemůžeš otěhotnět.Při představě,že běhěm oplodnovacího sexu mám na nočním stolku sklínku a stříkačku a pak rychle honem šup tam s tím,pak to stříkačky,pak do sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
26.4.12 07:42

IUI je 6× do roka hrazené pojišťovnou. Sperma zavedou až do dělohy, proto je šance na oplodnění vyžší než při normálním styku ;) Platí se 30kč regul. poplatek při IUI, popřípadě předešlé konzultace. Léky taky, ale na IUI to nejsou velké výdaje. Zákrok je to bezbolestný a nepříjemný asi tak, jako gynekologické vyšetření :palec:
Důvod vašeho problému neznám, ale pokud nechceš řešit sex, tak když dojdeš za gynekologem, že se přes pul roku snažíte o mimi a nic, měl by to začít řešit nebo vás doporučit do CAR. MYslím, že gyndaři dávají na přirozené početí asi tak rok :nevim:
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.12 07:48

ahoj raději anonymně, netýká se to mě osobně, ale kamarádce se to se stříkačkou povedlo, ale měli trochu jiný problém…

• Citovat
  • Upravit
1939
26.4.12 07:56

Já si taky myslím, že možné takové početí je…pořád je to sperma a pořád se umísťuje tam, kde vznikají dětičky, ale já osobně bych to řešila na gynekologii a jak je výše uvedeno zkusila cestu jinudy. Přecejen vás vyšetří oba a pomůžou vám uložit sperma dál než se vám podaří teď. Tak ať mimísek brzy příjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.12 07:58

Ahoj, radši taky anonym :-). Měli jsme podobný problém, nakonec jsem podstoupila inseminaci (IUI) a povedlo se. My jsem tedy měli problémů víc, ale rozhodně ten, že ejakulát jaksi neskončil kde měl byl zásadní. Myslím, že pokud je to pro manžela trapné a nechce to řešit, můžete se prostě tvářt, že se snažíte už dlouho, že jste prostě standardní pár, kde žena nemůže přijít do jiného stavu. Samozřejmě, že ideální by bylo řešit příčinu, ale ono to prostě někdy není s těma chlapama tak jednoduché (opět vlastní zkušenost :roll: )
 Nicky

• Citovat
  • Upravit
9989
26.4.12 08:08

Hlavně, aby vás nenapadlo vpravovat to sktříkačkou až do čípku - co říkal můj gyndr tak to způsobuje šílené bolesti! Ale nevím nikdy mě nenapadlo to takto zkoušet - s tímto problém nemáme. Zajděte co CAR tam vám pomůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 08:10

Já jsem to někde četla, že takto těhotní holky, co jsou na holky a kamarád vypomůže, takže rozhodně to jde.
Při inseminaci u doktora se vpravuje semeno přímo do dělohy.
Spermie na vzduchu rychle chcípají, takže pokud je to fakt rychlá akce, tak by to mělo jít. Ǔspěch by mohl být podpořen ještě tvým orgasmem - když má žena orgasmus, tak se to tam stahuje a natahuje a čípek dělá pohyb jakoby nasával :mrgreen:

Jinak si pamatuju, že v generaci našich maminek prý ženská, když chtěla dítě a muž se jí vystříkal na břicho, tak když šel do sprchy, tak jen nabrala na prsty a zanesla dovnitř a byla „nehoda“.
Tak hodně štěstí a kdyžtak bych po roce snažení neváhala a zašla za lékařem a případně zkusila to „opravdový“ iui ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.12 08:13

Promiň, ale tvůj příspěvek podle mě ukazuje, že jste žádnej zásadní problém v sexu neřešili. Chytnout chlapa za půlky asi fakt nepomůže. Nebo jo, jednou to pomůže, zakladatelka neotěhotní a manželovi se příště třeba ani nepostaví…

@Katka86 píše:
Není schopný do tebe ejakujovat?a to jako proč?A první dítko máte taky přez stříkačku?Rozhodně bych od toho upustila.snažíte se teda 8 m?Chytni chlapa za půlky a at se prostě udělá do tebe :nevim: Hlavně klid,nedivím se,že nemůžeš otěhotnět.Při představě,že běhěm oplodnovacího sexu mám na nočním stolku sklínku a stříkačku a pak rychle honem šup tam s tím,pak to stříkačky,pak do sebe :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
81480
26.4.12 08:24

Nechápu, proč všechy vědavě řešíte sexuální problém zakladateky, když na toto téma nepadl jediný dotaz. :nevim:

akladateko - osobní zkušenostnemám. Na medicíně mnám ale říkali, že tento způsob doporučují, pokud někdo žádá o neanonymního dárce spermatu ( to přes CAr nejde, musí být anonymní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 08:28

@Katka86 většinou je to důsledek přerušovaného styku a ejakulace mimo partnerku, když se to používá jako antikoncepce. Momentálně bych to neřešila, postaví se mu, ejakuluje, to je důležité pro početí, jak někdo psal, taky by mohl začít mít problém s tímto a pak jsou v pytli úplně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí