Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já se dnes dozvěděla, že kamarádka si takhle pomohla k dítěti. Ve vašich případech to chápu, ale ona mimčem chtěla zachránit vztah..
Přítel se ji udělal do pusy a ona v koupelně obsah vpravila do stříkačky a potom do sebe. Měla potvrzenou ovulaci a otěhotněla hned
jj, a je z ní samoživitelka ![]()
@ivuska.h píše:
Určitě to jde, spermie zas tak rychle nehynou. Osobní zkušenost teda nemám, ale když jsme chovali psy, dělali jsme běžně inseminace přesně tímto způsobem, když byla třeba fena agresivní nebo byla „podezřelá“, co se týká pohlavně přenosných chorob. Prostě odběr do skleničky, natáhnout do stříkačky, nasadit ještě hadičku, aby se to dostalo co nejdál a šup tam s tím.
Ahoj, je tu mezi vami jeste nejaka ktera se snazi strikackou? Rada bych si s nekym o tom pokecala ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu mezi vami jeste nejaka ktera se snazi strikackou? Rada bych si s nekym o tom pokecala
Ahoj, taky nad tím přemýšlíme
Už jste to zkusili?
Ahoj tak já už to mám za sebou a máme z toho miminko - teda batole
včera jsem podstoupila znova a snad to vyjde, dozvím se za 12-14dní ![]()
Ahoj, zkusili. Ale vetsina toho vzdycky vytece tak mam strach.
A jak dlouho to trvalo než jsi otěhotněla? My to ted zkusíme poprvé
To nevadí, po sexu taky většina vytece
Nela
Me prijde ze vytece snad vsechno a ta nejistota me hrozne uzira. Snazime se kratce.
Zkoušela jsem to a vyšlo to, ráda se podělím o své zkušenosti i pár postřehů. Plánuji k tomu napsat nějaké povídání, ale jsem líná se k tomu dokopat, takže zatím přes vzkazy.
Tak už jsem k tomu něco napsala do diskuse: Lesbické snažilky, těhulky, maminky: https://www.emimino.cz/…ankovani/33/
Holky, tak ja, resp.my to zkouzime uz skoro 6 let. Mame jedno ditko z Umelka 4.pokus. a od te doby nic…manzel ma celozivotne stejny problem, ktery jste tu popisovaly. Neschopnost ejakuace v zene, jen mimo. Nikomu jsme to nerekli a do dneska jsem si tak nejak myslela ze jsme v tom s tema strilackama sami. Tak touhle diskuzi jste mi zvedly naladu a dodaly opet optimismu.
Hned zitra jdu do lekarny pro tu proklatou trubicku
Dekuju. ![]()
Tak to tady procitam… A mám dotaz…třeba blbej ale musím se zeptat…
Nebála jste se některá než jste to zkusily, že se něco nepovede a to mimi bude postižené?
Ne toho jsem se fakt nebála. Mám tedy nakonec dítě z IUI, což je podle mě velmi podobné, jenom to provádí doktor.
Tak oni celý vztah přerušovali, takže ho podvod asi nenapadl
Každopádně spolu žili a pak se po několikáté hádce rozežli. Když tohle provedla, tak spolu sice byli, ale bydlel v jiném městě. CHtěl si po těch hádkách ´´odpočinou´´
Ted je to ve fázi řešení
Je to holky síla..hlavně on dítě před tím rozchodem chtěl a ona ne..