Početí přes stříkačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.15 18:07

Tak oni celý vztah přerušovali, takže ho podvod asi nenapadl :nevim: Každopádně spolu žili a pak se po několikáté hádce rozežli. Když tohle provedla, tak spolu sice byli, ale bydlel v jiném městě. CHtěl si po těch hádkách ´´odpočinou´´

Ted je to ve fázi řešení

Je to holky síla..hlavně on dítě před tím rozchodem chtěl a ona ne.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.1.15 19:41
@Anonymní píše:
Já se dnes dozvěděla, že kamarádka si takhle pomohla k dítěti. Ve vašich případech to chápu, ale ona mimčem chtěla zachránit vztah..
Přítel se ji udělal do pusy a ona v koupelně obsah vpravila do stříkačky a potom do sebe. Měla potvrzenou ovulaci a otěhotněla hned

jj, a je z ní samoživitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
21.1.15 12:26
@ivuska.h píše:
Určitě to jde, spermie zas tak rychle nehynou. Osobní zkušenost teda nemám, ale když jsme chovali psy, dělali jsme běžně inseminace přesně tímto způsobem, když byla třeba fena agresivní nebo byla „podezřelá“, co se týká pohlavně přenosných chorob. Prostě odběr do skleničky, natáhnout do stříkačky, nasadit ještě hadičku, aby se to dostalo co nejdál a šup tam s tím.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň, ale prosímtě, jak jste získávali to sperma z těch psů do sklinek? Nějak si to nedovedu představit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.15 22:29

Ahoj, je tu mezi vami jeste nejaka ktera se snazi strikackou? Rada bych si s nekym o tom pokecala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.15 07:53
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu mezi vami jeste nejaka ktera se snazi strikackou? Rada bych si s nekym o tom pokecala :kytka:

Ahoj, taky nad tím přemýšlíme :think: Už jste to zkusili?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.15 08:01

Ahoj tak já už to mám za sebou a máme z toho miminko - teda batole :-) včera jsem podstoupila znova a snad to vyjde, dozvím se za 12-14dní :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.15 10:03

Ahoj, zkusili. Ale vetsina toho vzdycky vytece tak mam strach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.15 10:20

A jak dlouho to trvalo než jsi otěhotněla? My to ted zkusíme poprvé

To nevadí, po sexu taky většina vytece

Nela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.15 10:26

Me prijde ze vytece snad vsechno a ta nejistota me hrozne uzira. Snazime se kratce.

• Citovat
  • Upravit
160
12.5.15 10:44

Zkoušela jsem to a vyšlo to, ráda se podělím o své zkušenosti i pár postřehů. Plánuji k tomu napsat nějaké povídání, ale jsem líná se k tomu dokopat, takže zatím přes vzkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.5.15 15:56

Tak už jsem k tomu něco napsala do diskuse: Lesbické snažilky, těhulky, maminky: https://www.emimino.cz/…ankovani/33/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 22:22

Holky zlaty

Holky, tak ja, resp.my to zkouzime uz skoro 6 let. Mame jedno ditko z Umelka 4.pokus. a od te doby nic…manzel ma celozivotne stejny problem, ktery jste tu popisovaly. Neschopnost ejakuace v zene, jen mimo. Nikomu jsme to nerekli a do dneska jsem si tak nejak myslela ze jsme v tom s tema strilackama sami. Tak touhle diskuzi jste mi zvedly naladu a dodaly opet optimismu. :) Hned zitra jdu do lekarny pro tu proklatou trubicku :-D Dekuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.15 22:24

Omlouvam se za preklepy. Psala jsem v radosti a rozruseni :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.15 07:48

Ahoj

Tak to tady procitam… A mám dotaz…třeba blbej ale musím se zeptat…
Nebála jste se některá než jste to zkusily, že se něco nepovede a to mimi bude postižené?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.15 14:06

Ne toho jsem se fakt nebála. Mám tedy nakonec dítě z IUI, což je podle mě velmi podobné, jenom to provádí doktor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex