Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak toho bych se nebála, naopak, stříkačku bych vnímala jako určité síto. Celkem často se k takovému způsobu oplodnění uchylují lesbické ženy, když si seženou mužského dárce
. Tuto informaci mám z diskusí ![]()
S manželem jsme takto „vyrobili“ našeho chlapečka(už jsou mu 3 roky) a nikdy mě nenapadlo, že by kvůli tomu měl být postižený nebo nějak divný…Naopak - je to nejlepší chlapeček na světě!!! ![]()
@Anonymní píše:
Ne toho jsem se fakt nebála. Mám tedy nakonec dítě z IUI, což je podle mě velmi podobné, jenom to provádí doktor.
Vím no… Mám toho hodně procteneho, mám už sice tři děti, ale s ex… Teď se s přítelem snažíme už rok a pořad nic…
tak jsem narazila na toto téma… Asi to tedy taky zkusime a snad se postesti… ![]()
@pe-terka četla jsem jen o prstikove metodě ale přímo tou stříkačkou… No zkusime asi…
![]()
@Anonymní píše:
@pe-terka četla jsem jen o prstikove metodě ale přímo tou stříkačkou… No zkusime asi…![]()
jj, četla jsem to v diskusi, kde přispívaly lesbičky. Byl to lesbický pár, měly jednoho dárce, takže děti mají společného „otce“. Scházeli se v penzionu, pán vždy předal naplněnou stříkačku…Jedna otěhotněla myslím hned, druhá asi na třetí pokus. A děti jsou v pořádku, zdravé.
Tak jsem to tedy zkusila…
mezi 13.-16. dnem c. mivam ovulku tak snad tam ty potvůrky počkají… ![]()
Ahojte baby chcem sa opytat komu to vyslo na prvykrat?
Ze zkušeností dárce mohu říct, že se to někdy povede napoprvé, někdy nikdy, obvykle to vyjde zhruba tak na třetí pokus.
@Anonymní píše:
@MN23456 Někdy nikdy? Někdo zase tvrdí, že se stříkačkou je minimální šance. Že pohlavní styk je nutný.
Nutný rozhodně ne, to mohu z vlastní zkušenosti s jistotou vyvrátit. Pravdou je, že to může o nějaké to procento šanci na početí při každém pokusu statisticky o něco snížit, což může u někoho ve vyšším věku hrát při volbě metody roli.
Spíš mi ale přijde, že to tvrzení o nutnosti často tvrdí někdo, kdo takový styk chce mít.
Ahoj chtěla bych se zeptat jak jsi to udelala je me 40 a nic nam neudelaji bez penez použila jsi domaci formu a jakou
Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády
ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zádyale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?
To jsem zvědavá dej vedet. Zajímá me
@Anonymní píše:
Povedlo se
Fakt? A jak jsi provadela cim a jak
Ahoj zakladatelko, chtěla jsem se zeptat jestli si jen vstrikla obsah v leze do sebe nebo přímo nahmatala čípek a zkoušela přes hadicku. Jak dlouho si pak čekala v leze apod…Máme obdobný problem a jsem už zoufalá.
Dekuji