Početí přes stříkačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
3.10.15 14:15

Tak toho bych se nebála, naopak, stříkačku bych vnímala jako určité síto. Celkem často se k takovému způsobu oplodnění uchylují lesbické ženy, když si seženou mužského dárce :). Tuto informaci mám z diskusí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.15 19:35

S manželem jsme takto „vyrobili“ našeho chlapečka(už jsou mu 3 roky) a nikdy mě nenapadlo, že by kvůli tomu měl být postižený nebo nějak divný…Naopak - je to nejlepší chlapeček na světě!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.15 19:43
@Anonymní píše:
Ne toho jsem se fakt nebála. Mám tedy nakonec dítě z IUI, což je podle mě velmi podobné, jenom to provádí doktor.

Vím no… Mám toho hodně procteneho, mám už sice tři děti, ale s ex… Teď se s přítelem snažíme už rok a pořad nic… :( tak jsem narazila na toto téma… Asi to tedy taky zkusime a snad se postesti… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.15 19:46

@pe-terka četla jsem jen o prstikove metodě ale přímo tou stříkačkou… No zkusime asi… :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
3.10.15 20:04
@Anonymní píše:
@pe-terka četla jsem jen o prstikove metodě ale přímo tou stříkačkou… No zkusime asi… :think: ;)

jj, četla jsem to v diskusi, kde přispívaly lesbičky. Byl to lesbický pár, měly jednoho dárce, takže děti mají společného „otce“. Scházeli se v penzionu, pán vždy předal naplněnou stříkačku…Jedna otěhotněla myslím hned, druhá asi na třetí pokus. A děti jsou v pořádku, zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.15 08:26

Tak jsem to tedy zkusila… :) :oops: mezi 13.-16. dnem c. mivam ovulku tak snad tam ty potvůrky počkají… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.16 17:35

Anonym

Ahojte baby chcem sa opytat komu to vyslo na prvykrat?

• Citovat
  • Upravit
12
2.11.16 09:08

Ze zkušeností dárce mohu říct, že se to někdy povede napoprvé, někdy nikdy, obvykle to vyjde zhruba tak na třetí pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.11.16 12:41
@Anonymní píše:
@MN23456 Někdy nikdy? Někdo zase tvrdí, že se stříkačkou je minimální šance. Že pohlavní styk je nutný.

Nutný rozhodně ne, to mohu z vlastní zkušenosti s jistotou vyvrátit. Pravdou je, že to může o nějaké to procento šanci na početí při každém pokusu statisticky o něco snížit, což může u někoho ve vyšším věku hrát při volbě metody roli.

Spíš mi ale přijde, že to tvrzení o nutnosti často tvrdí někdo, kdo takový styk chce mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.4.17 16:30

Ahoj chtěla bych se zeptat jak jsi to udelala je me 40 a nic nam neudelaji bez penez použila jsi domaci formu a jakou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.18 16:17

První pokus

Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády :pocitac: ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.18 15:49
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády :pocitac: ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?

To jsem zvědavá dej vedet. Zajímá me

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.18 17:10

Povedlo se :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.18 20:30
@Anonymní píše:
Povedlo se :lol:

Fakt? A jak jsi provadela cim a jak

• Citovat
  • Upravit
3
27.3.18 23:45

Také se snazim

Ahoj zakladatelko, chtěla jsem se zeptat jestli si jen vstrikla obsah v leze do sebe nebo přímo nahmatala čípek a zkoušela přes hadicku. Jak dlouho si pak čekala v leze apod…Máme obdobný problem a jsem už zoufalá.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital