IVF transfer - jedno nebo dvě?

2180
25.4.12 12:55

IVF transfer...jedno bo dve

Ahoj holky.CHci se zeptat kdo z vás už má uspěšný IVF za sebou.Sem rozhodnuta si nechat zavést 2 embria,sem po jednom Ivf s jednim embriem,skončilo to potratem…v Pondělí mi odebrali 10 vajíček,tak záleží kolik jich zustane…ale myslíte,že děláme dobře se dvouma?děkuju za vaše skušenosti:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
25.4.12 13:12

Já teda nejsem Carevna, ale kdybych se měla v CAR rozhodovat jestli jedno nebo dvě, tak bych zcela jistě šla do 2. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
25.4.12 13:17

Byla jsem dvakrát a vždy po 2 embriích a při obou transferech se ujalo po jednom embriu,takže podle mě je větší šance,že se ujme alespon jedno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.4.12 13:17

Určitě si dej dvě! já poprvé měla dvě 4a6-ti buněčný a nic z toho nebylo a ted při druhém IVF jsme si nechali dát zase dvě tentokrát blastocysty a čekáme dvojčátka :lol: neboj se toho. A držím moc moc pěstičky at to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.4.12 13:20

A švagrová si po dvakrát nechala zavést dvě a vždyse chytilo jedno… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
25.4.12 13:20

Ahoj, ze zkušenosti vím, že rozhodnout se není jednoduché. Já jsem po prvním IVF a zaváděli jsme dvě. Byly to blastocysty. No a obě se nám ujaly a už začínám 11tt :) Takže držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
25.4.12 13:33

Podle nového zákona při transferu 2 embryjí přijdeš o ten čtvrtý hrazený pokus, který přidali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
25.4.12 13:34

My davali dvě, ale dopředu jsme počítali s tím, ze se fakt můžou podařit dvojcatka ;) A ted máme ty nejuzasnejsi na svete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
25.4.12 13:37

První ET - dvě embrya, chytlo se jedno, potrat. Druhé ET - dvě embrya, nechytlo se žádné. Třetí ET - jedno embryo - mám z něj holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
25.4.12 13:38

Děkuju vám za vaše rady ,skušenosti,:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
25.4.12 13:39
@ish píše:
Podle nového zákona při transferu 2 embryjí přijdeš o ten čtvrtý hrazený pokus, který přidali.

ja vím o to mi nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.4.12 13:46

Já jsem za 2 embasy :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
25.4.12 13:50

My jsme taky šli do dvou embryí s rizikem, že se chytnou obě a podařilo se a moc se na ně těšíme na zlatíčka :D Takže jdi do toho budeme držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.4.12 13:53

Ahojky, za mě dvě embrya. Mám za sebou první IVF, s tím, že jsme si nechali zavést dvě blastocysty po šestidenní kultivaci, nejdřív se chytly obě, ale těsně před první prohlídkou v CAR jsem jednorázově zašpinila, zřejmě dle doktora jedno odešlo a čekáme jedno mimčo. Končíme 12.týden. Myslím si, že při dvou je větší šance. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
25.4.12 16:01

Děkuji holky :-))) :hug: takže sem rozhodnuta zprávně:-)))
holky mam slabsi hyperstimulak…nafoukla,boli me bruch,a tvrdy… doktorka mi do tel rekla ze pokud mi zitra nebude lip ze me bude muset hospitalizovat…prej musim hodne pit,a curat…tak ja se dneska budu premahat…nechci do nemocnice… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí