Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.CHci se zeptat kdo z vás už má uspěšný IVF za sebou.Sem rozhodnuta si nechat zavést 2 embria,sem po jednom Ivf s jednim embriem,skončilo to potratem…v Pondělí mi odebrali 10 vajíček,tak záleží kolik jich zustane…ale myslíte,že děláme dobře se dvouma?děkuju za vaše skušenosti:-) ![]()
Já teda nejsem Carevna, ale kdybych se měla v CAR rozhodovat jestli jedno nebo dvě, tak bych zcela jistě šla do 2. Hodně štěstí ![]()
Byla jsem dvakrát a vždy po 2 embriích a při obou transferech se ujalo po jednom embriu,takže podle mě je větší šance,že se ujme alespon jedno ![]()
Určitě si dej dvě! já poprvé měla dvě 4a6-ti buněčný a nic z toho nebylo a ted při druhém IVF jsme si nechali dát zase dvě tentokrát blastocysty a čekáme dvojčátka
neboj se toho. A držím moc moc pěstičky at to vyjde ![]()
A švagrová si po dvakrát nechala zavést dvě a vždyse chytilo jedno… ![]()
Ahoj, ze zkušenosti vím, že rozhodnout se není jednoduché. Já jsem po prvním IVF a zaváděli jsme dvě. Byly to blastocysty. No a obě se nám ujaly a už začínám 11tt
Takže držím palce ![]()
Podle nového zákona při transferu 2 embryjí přijdeš o ten čtvrtý hrazený pokus, který přidali.
My davali dvě, ale dopředu jsme počítali s tím, ze se fakt můžou podařit dvojcatka
A ted máme ty nejuzasnejsi na svete ![]()
První ET - dvě embrya, chytlo se jedno, potrat. Druhé ET - dvě embrya, nechytlo se žádné. Třetí ET - jedno embryo - mám z něj holčičku.
@ish píše:
Podle nového zákona při transferu 2 embryjí přijdeš o ten čtvrtý hrazený pokus, který přidali.
ja vím o to mi nejde…
My jsme taky šli do dvou embryí s rizikem, že se chytnou obě a podařilo se a moc se na ně těšíme na zlatíčka
Takže jdi do toho budeme držet palce ![]()
Ahojky, za mě dvě embrya. Mám za sebou první IVF, s tím, že jsme si nechali zavést dvě blastocysty po šestidenní kultivaci, nejdřív se chytly obě, ale těsně před první prohlídkou v CAR jsem jednorázově zašpinila, zřejmě dle doktora jedno odešlo a čekáme jedno mimčo. Končíme 12.týden. Myslím si, že při dvou je větší šance. Držím pěsti.
Děkuji holky
takže sem rozhodnuta zprávně:-)))
holky mam slabsi hyperstimulak…nafoukla,boli me bruch,a tvrdy… doktorka mi do tel rekla ze pokud mi zitra nebude lip ze me bude muset hospitalizovat…prej musim hodne pit,a curat…tak ja se dneska budu premahat…nechci do nemocnice… ![]()