Pochlubte se, co jste dostaly k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
25.12.13 09:14

Tak ja dostala trenera na squash a poukazku do Mandala Spa.Bude asi masaz manikura :-).A take zehlici prkno, mela jsem z neho radost. Miluji prakticke darky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
25.12.13 09:18

Teplaky, topinkovac, podložku pod myš, neco do sprchy, kabelu co jsem si vybrala, ja jsem spokojena, jen chudák tatka dostal samé měkouše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
25.12.13 09:32

Včera jsem v obchodě viděla chlapa, co zrovna kupoval žehličku :mrgreen: tak jsem si říkala, že určitě doma bude mít manželka děsnou radost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5154
25.12.13 09:45

My s manželem dostali střevní chřipku a to už před večeří. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
25.12.13 10:07

@Lajka09 No to je taky hezkej dárek teda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.12.13 10:30
@sophinka1 píše:
Včera jsem v obchodě viděla chlapa, co zrovna kupoval žehličku :mrgreen: tak jsem si říkala, že určitě doma bude mít manželka děsnou radost :mrgreen:

Já dostala taky zehlicku a radost mám velkou. Jsme i takové, které žehlí rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
25.12.13 10:43

Tak já dostala zimní bundu, spodní prádlo, kabelku, kosmetiku, boty, trička, džíny a asi osm barev na vlasy, protože je už nebudou vyrábět, tak manžel vykoupil drogerky, ve kterých je ještě měli :D. A taky prstýnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
25.12.13 10:52

Gratuluji zakladatelko.
Můj vánoční dárek začal již před večeří, když manžel připravil jídlo a osmažil řízky a já měla čas fintit sebe a dcerku :-)
Jinak krom maličkostí mi největší radost udělala radost dcerky z rozbalování dárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 10:57

@lussinka1984 dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 10:59
@kaa13 píše:
Což tahle raději něčí radost sdílet, než mu ji kazit „moudrými radami“.
@ruzovazahrada gratuluji k zásnubám, krásný dárek :kytka:

dekuji :) a mas pravdu, kdo me odkaze na jinou diskuzi, tak proc si tam nezustane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 11:01
@Almira-Alm píše:
Můj dárek :mrgreen: :mrgreen:

to by se mi libilo, mozna pristi rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151888
25.12.13 11:01

Kalhoty které jsem si vybrala sama. :mrgreen: Tři knihy, z těch mám největší radost. Koupelovou drogerii, od švagrové krásné povlečení na postele. :kytka: Od dcery úžasnou sůl do koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 11:02

@kve-tinka jakto? jsi uz vdana? me ho pritel sliboval dva roky, tak jsem mu to pripomnela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.12.13 11:04

Taky gratuluji k zásnubám. :kytka:
Já jsem dostala zimní bundu, trička, sadu nožů, domácí teplákovku, sportovní zateplené kalhoty, svetr, varnou konvici na indukci a haldu losů, na kterých jsem si vyškrábala 120,– kč. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.13 11:04
@maritimka píše:
Gratulka k zásnubám :)Já dostala samé praktické věci, např. náušnice :). Ale nejvíc toho měla samosebou dcera a my s manželem si nadělíme opožděný dárek někdy leden/únor - hory v Rakousku :)

diky :), ja samozrejme mela dalsi darky, treba od deti a nejake drobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný