Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ja dostala trenera na squash a poukazku do Mandala Spa.Bude asi masaz manikura
.A take zehlici prkno, mela jsem z neho radost. Miluji prakticke darky ![]()
Teplaky, topinkovac, podložku pod myš, neco do sprchy, kabelu co jsem si vybrala, ja jsem spokojena, jen chudák tatka dostal samé měkouše ![]()
Včera jsem v obchodě viděla chlapa, co zrovna kupoval žehličku
tak jsem si říkala, že určitě doma bude mít manželka děsnou radost ![]()
@sophinka1 píše:
Včera jsem v obchodě viděla chlapa, co zrovna kupoval žehličkutak jsem si říkala, že určitě doma bude mít manželka děsnou radost
Já dostala taky zehlicku a radost mám velkou. Jsme i takové, které žehlí rády.
Tak já dostala zimní bundu, spodní prádlo, kabelku, kosmetiku, boty, trička, džíny a asi osm barev na vlasy, protože je už nebudou vyrábět, tak manžel vykoupil drogerky, ve kterých je ještě měli
. A taky prstýnek.
Gratuluji zakladatelko.
Můj vánoční dárek začal již před večeří, když manžel připravil jídlo a osmažil řízky a já měla čas fintit sebe a dcerku ![]()
Jinak krom maličkostí mi největší radost udělala radost dcerky z rozbalování dárků
@kaa13 píše:
Což tahle raději něčí radost sdílet, než mu ji kazit „moudrými radami“.
@ruzovazahrada gratuluji k zásnubám, krásný dárek
dekuji
a mas pravdu, kdo me odkaze na jinou diskuzi, tak proc si tam nezustane ![]()
@Almira-Alm píše:
Můj dárek![]()
to by se mi libilo, mozna pristi rok ![]()
Kalhoty které jsem si vybrala sama.
Tři knihy, z těch mám největší radost. Koupelovou drogerii, od švagrové krásné povlečení na postele.
Od dcery úžasnou sůl do koupele.
@kve-tinka jakto? jsi uz vdana? me ho pritel sliboval dva roky, tak jsem mu to pripomnela ![]()
Taky gratuluji k zásnubám. ![]()
Já jsem dostala zimní bundu, trička, sadu nožů, domácí teplákovku, sportovní zateplené kalhoty, svetr, varnou konvici na indukci a haldu losů, na kterých jsem si vyškrábala 120,– kč.
![]()
@maritimka píše:
Gratulka k zásnubámJá dostala samé praktické věci, např. náušnice
. Ale nejvíc toho měla samosebou dcera a my s manželem si nadělíme opožděný dárek někdy leden/únor - hory v Rakousku
diky
, ja samozrejme mela dalsi darky, treba od deti a nejake drobnosti